Vanaf 18 maart kunnen kinderen de hele dag genieten van de shows die tijdens het Cartoonito-blok te zien waren zoals Mush Mush en de Paddestoeltjes, Cocomelon en de lancering van Batwheels.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Kleutermerk Boomerang wordt per maart: Cartoonito (winactie)

Kleutermerk Boomerang wordt per maart: Cartoonito (winactie)

Boomerang, de TV-zender voor de allerkleinsten van de familie krijgt een nieuwe naam! Per 18 maart gaat de TV-zender verder onder de naam Cartoonito. De naam is niet onbekend, want in 2022 startte de zender met een Cartoonitoblok van 07:00 – 14:00 uur. Vanaf 18 maart kunnen kinderen de hele dag genieten van de shows die tijdens het Cartoonito-blok te zien waren zoals Mush Mush en de Paddestoeltjes, Cocomelon en de lancering van Batwheels. 

Bathweels.

Nooit eerder volgden we de avonturen van de voertuigen van Batman. De première start met een 30 minuten durende special van Batwheels: Secret Origin of Batwheels. Stap in om het kwaad in Gotham City te bestrijden en de stad te redden!

Ga vanaf 18 maart iedere dag mee op avontuur met Batwheels, alleen op Cartoonito. 

Bugs Bunny Builders.

Gebouwd op de stevige komische basis van de iconische Looney Tunes, brengt de show de gekte, humor en slapstick waar we van zijn gaan houden naar een nieuw kleuterpubliek. Bij ACME Construction Company leiden Bugs Bunny en Lola Bunny een groep bouwvakkers die, eerlijk gezegd, niet in de buurt van een bouwplaats zouden moeten zijn. Maar door samen te werken als een team, gebruiken Daffy Duck, Porky Pig en Tweety hun gereedschap en wilde voertuigen om enkele van de gekste bouwklussen ooit te klaren. Geproduceerd door Warner Bros. Animation.

Interstellar Ella.

Een 3D CGI-animatieshow vol actie, komedie en interstellair avontuur. Ella en haar vrienden ontdekken fantastische dingen over kometen, planeten en alle ongelooflijke dingen die hun thuis vormen: het Melkwegstelsel. Geproduceerd door Fabrique Fantastique uit België en Apartment 11 uit Canada.

Lucas de Spin.

Een nieuwe CGI-geanimeerde show van Fresh TV in samenwerking met WexWorks Media met CAKE voor de internationale distributie en is gebaseerd op een virale YouTube-hit die de avonturen volgt van een vertederende jonge spin terwijl hij en zijn vrienden proberen te navigeren in de grote wereld om hen heen. Een samenwerking met kinderboekenschrijver Mo Willems voor een reeks projecten.

Mush-Mush & de Zwammetjes.

Mush-Mush & de Zwammetjes is een nieuwe show die de vertederende Zwammetjes-gemeenschap volgt tijdens hun reis om de fun terug te brengen in fun-gi! Als bewakers van het bos in zakformaat is opgroeien niet altijd gemakkelijk, maar samen straalt elke dag even helder als de vorige. De voorstelling is gemaakt door Elfriede de Haan en geregisseerd door Joeri Christiaen. Geproduceerd door La Cabane (Frankrijk) en Thuristar (België) in coproductie met CAKE.

Thomas & Friends: All Engines Go.

Van Mattel Television, Thomas & Friends: All Engines Go nodigt kleuters uit om aan boord te komen. Volgt ’s werelds nummer één Tank Engine en zijn vrienden op hun gekste en meest muzikale avonturen tot nu toe. Geproduceerd in levendige, 2D-animatie in samenwerking met Corus Entertainment’s Nelvana Studio, bevat de show een kern van vijf jonge locomotieven: Thomas, zijn beste vriend Percy, rivaal Diesel, de avontuurlijke wereldreiziger Nia en een gloednieuwe elektrische hogesnelheidstrein, Kana.

Toad & Friends.

Een CG-animatieshow gebaseerd op The Wind in the Willows van Kenneth Grahame. De show doet het platteland eer aan en volgt de humoristische avonturen van Toad, Ratty, Mole en Hedge aan de rivieroever terwijl ze leren over moed, respect en de waarde van vriendschap. Geproduceerd door Hoho Entertainment.

Cartoonito zal beschikbaar zijn als betaaltelevisiekanaal op Telenet, Proximus en Orange in België vanaf 18 maart 2023.

Win een Cartoonito pakket.

Thuisleven mag een Cartoonito pakket verloten onder de de deelnemers. Dit pakket bevat: Tom & Jerry kleurset, Tom & Jerry New York drinkbeker, Tom & Jerry New York pet, Tom & Jerry notebook, Tom & Jerry paraplu, Tom & Jerry pennen, Tom & Jerry show tote bag, Tom & Jerry sleutelhanger, Tom & Jerry thermo fles en een Tom & Jerry USB-stick. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en 2 willekeurige andere berichten op Thuisleven.com een reactie achter. De winnaar wordt op 5 april 2023 bekend gemaakt in de W.O.W. blog.

Door deel te nemen aan deze winactie ga je automatisch akkoord met onze Spelregels winacties. Ook ga je ermee akkoord dat wij je gegevens doorgeven aan de sponsor.

Lees ook:

Keek jij wel eens naar Boomerang?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

31 reacties