Thuisleven.com
Vanaf 18 maart kunnen kinderen de hele dag genieten van de shows die tijdens het Cartoonito-blok te zien waren zoals Mush Mush en de Paddestoeltjes, Cocomelon en de lancering van Batwheels.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Kleutermerk Boomerang wordt per maart: Cartoonito

Kleutermerk Boomerang wordt per maart: Cartoonito

Boomerang, de TV-zender voor de allerkleinsten van de familie krijgt een nieuwe naam! Per 18 maart gaat de TV-zender verder onder de naam Cartoonito. De naam is niet onbekend, want in 2022 startte de zender met een Cartoonitoblok van 07:00 – 14:00 uur. Vanaf 18 maart kunnen kinderen de hele dag genieten van de shows die tijdens het Cartoonito-blok te zien waren zoals Mush Mush en de Paddestoeltjes, Cocomelon en de lancering van Batwheels. 

Bathweels

Nooit eerder volgden we de avonturen van de voertuigen van Batman. De première start met een 30 minuten durende special van Batwheels: Secret Origin of Batwheels. Stap in om het kwaad in Gotham City te bestrijden en de stad te redden!

Ga vanaf 18 maart iedere dag mee op avontuur met Batwheels, alleen op Cartoonito. 

Bugs Bunny Builders

Gebouwd op de stevige komische basis van de iconische Looney Tunes, brengt de show de gekte, humor en slapstick waar we van zijn gaan houden naar een nieuw kleuterpubliek. Bij ACME Construction Company leiden Bugs Bunny en Lola Bunny een groep bouwvakkers die, eerlijk gezegd, niet in de buurt van een bouwplaats zouden moeten zijn. Maar door samen te werken als een team, gebruiken Daffy Duck, Porky Pig en Tweety hun gereedschap en wilde voertuigen om enkele van de gekste bouwklussen ooit te klaren. Geproduceerd door Warner Bros. Animation.

Interstellar Ella

Een 3D CGI-animatieshow vol actie, komedie en interstellair avontuur. Ella en haar vrienden ontdekken fantastische dingen over kometen, planeten en alle ongelooflijke dingen die hun thuis vormen: het Melkwegstelsel. Geproduceerd door Fabrique Fantastique uit België en Apartment 11 uit Canada.

Lucas de Spin

Een nieuwe CGI-geanimeerde show van Fresh TV in samenwerking met WexWorks Media met CAKE voor de internationale distributie en is gebaseerd op een virale YouTube-hit die de avonturen volgt van een vertederende jonge spin terwijl hij en zijn vrienden proberen te navigeren in de grote wereld om hen heen. Een samenwerking met kinderboekenschrijver Mo Willems voor een reeks projecten.

Mush-Mush & de Zwammetjes

Mush-Mush & de Zwammetjes is een nieuwe show die de vertederende Zwammetjes-gemeenschap volgt tijdens hun reis om de fun terug te brengen in fun-gi! Als bewakers van het bos in zakformaat is opgroeien niet altijd gemakkelijk, maar samen straalt elke dag even helder als de vorige. De voorstelling is gemaakt door Elfriede de Haan en geregisseerd door Joeri Christiaen. Geproduceerd door La Cabane (Frankrijk) en Thuristar (België) in coproductie met CAKE.

Thomas & Friends: All Engines Go

Van Mattel Television, Thomas & Friends: All Engines Go nodigt kleuters uit om aan boord te komen. Volgt ’s werelds nummer één Tank Engine en zijn vrienden op hun gekste en meest muzikale avonturen tot nu toe. Geproduceerd in levendige, 2D-animatie in samenwerking met Corus Entertainment’s Nelvana Studio, bevat de show een kern van vijf jonge locomotieven: Thomas, zijn beste vriend Percy, rivaal Diesel, de avontuurlijke wereldreiziger Nia en een gloednieuwe elektrische hogesnelheidstrein, Kana.

Toad & Friends

Een CG-animatieshow gebaseerd op The Wind in the Willows van Kenneth Grahame. De show doet het platteland eer aan en volgt de humoristische avonturen van Toad, Ratty, Mole en Hedge aan de rivieroever terwijl ze leren over moed, respect en de waarde van vriendschap. Geproduceerd door Hoho Entertainment.

Cartoonito zal beschikbaar zijn als betaaltelevisiekanaal op Telenet, Proximus en Orange in België vanaf 18 maart 2023.

Lees ook:

Keek jij wel eens naar Boomerang?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

35 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics