Thuisleven.com
Nieuwe DC-animatieserie Batwheels.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Nieuwe DC-animatieserie Batwheels.

Nieuwe DC-animatieserie Batwheels.

Riemen vast! Vanaf 18 maart om 06:00 uur op Cartoonito bekijk je de gloednieuwe avonturen van Batwheels. Het Batwheels team beschermt Gotham City samen met DC superhelden Batman, Robin, en Batgirl tegen gemene schurken! Ken je Batwheels nog niet? We stellen het team aan je voor!

Bam.

Bam is de natuurlijke leider van de Batwheels. Een echte held! Alle boeven maken zich uit de voeten voor deze snel rijdende superster met allerlei handige gadgets. Als leider van de groep zorgt hij dat elke missie goed verloopt en ontfermt hij zich over iedereen in het team. Buff, Bibi, Batwing en Redbird kunnen allemaal bij Bam terecht als ze ergens mee zitten.

Buff.

Buff is een stoere heftruck die niet klein te krijgen is. Hij gaat geen uitdaging uit de weg. Groot of klein, hij pakt alle boeven aan en takelt ze weg! Hoewel hij groot en stoer is, heeft hij een hart van goud. Buff geeft veel om anderen en daarom helpt hij iedereen graag.

Bibi.

Bibi is een behendige motor die van stunts en snelheid houdt. Als een echt teamlid helpt ze waar ze kan bij het vangen van de slechteriken. Bibi is wel gevoelig en vindt het soms lastig als er grapjes over haar gemaakt worden. Maar ze staat altijd haar mannetje! Doordat ze kleiner is en maar twee wielen heeft, kan ze zich makkelijk overal tussendoor bewegen. Zo is ze ook vaak minder zichtbaar, waardoor ze de boeven kan verrassen.

Batwing.

Batwing is het vliegtuig in het team. In de lucht kan zij overal snel ter plaatse zijn en heeft ze een goed overzicht over alles en iedereen. Ze vindt het vooral leuk om duikvluchten te maken en alles wat ze doet, doet ze in Batwing-stijl! Met haar vleugels, jet en elektro-net is ze klaar voor elk gevecht.

Redbird.

Als superheld Robin ergens snel moet zijn, dan neemt hij Redbird mee. Alle boeven in Gotham maken ruim baan voor dit behendige en snelle duo. Redbird is slim, klein en een beetje verlegen. Als jongste teamlid van Batwheels is hij de Benjamin van de groep. Maar onderschat hem niet, want er is niemand in het Batwheels team beter in puzzels en aanwijzingen oplossen dan Redbird!

Maak zelf kennis met het hele Batwheels team vanaf zaterdag 18 maart om 06:00 uur op Cartoonito!

Lees ook:

Kijken jullie graag televisie?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Wij kijken ook graag televisie, al moet deze af en toe eens “rusten” en is het tijd om leukere dingen te doen en/of in de tuin te spelen.

  • Eerlijk gezegd, kijken we teveel televisie. Persoonlijk is het mijn ontspannings momentje. Maar dat is het ook van de kinderen. Die kijken ook graag een kinderserie. We kijken 1 keer in de week gezamelijk als gezin een film

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics