Thuisleven.com
Camping de grote walvis en de mysterieuze flessenpost.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Camping de grote walvis en de mysterieuze flessenpost

Camping de grote walvis en de mysterieuze flessenpost

Ik krijg alweer helemaal zin in de zomer. En laat daar ook een lekkere vakantie bij horen. Om nog meer in de stemming te komen lees ik met de jongste tiener het eerste boek van ‘Camping de grote walvis’ dat gaat over mysterieuze flessenpost.

Camping de grote walvis

Stel je ligt ’s nachts lekker in je tent op de camping. Ineens moet je heel nodig naar de wc en dan vergeet je het wc-papier… Zo ontmoeten de avontuurlijke Pien en de rustigere Milla elkaar. De twee worden meteen de beste vriendinnen. Als ze mysterieuze flessenpost op het strand vinden, gaan ze op onderzoek uit. Wie heeft het briefje verstuurd?

Droom weg bij dit zonnige avontuur vol vakantievriendschappen, lange dagen op het strand, gigantische zandkastelen, knisperende kampvuren, verkoelende zwemtochtjes, gezellige slaapfeestjes en griezelige speurtochten.

Wat vinden wij ervan?

Elke ouder die een vakantie op de planning heeft staan en kinderen heeft die zelfstanstandig kunnen lezen, is dit boek een must-have. Geef de kinderen een maand voor de vakantie begint het boek en laat ze alvast in de stemming komen voor de Zomervakantie. Het boek gaat namelijk over kinderen die nieuwe vriendjes maken. Maar ook avonturen beleven, omgaan met verschillende soorten vriendjes en hun achtergronden komen voor in dit leuke boek. Scheiding, transgender en ouders die veel werken zijn onderwerpen die aan bod komen.

Informatie

Camping de grote walvis – en de mysterieuze flessenpost
Auteur: Willemijn Kranendonk
Illustraties: Eve O’Brien
ISBN: 9789030508632
Uitgever: Billy Bones

Lees ook:

Welk Billy Bones boek heb jij gelezen?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics