Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > De Kerstmisaurus het prentenboek

De Kerstmisaurus het prentenboek

Voor alle grote fans van de Kerstmisaurus die een jonger broertje of zusje hebben is er nu een Kerstmisaurus prentenboek. De Kerstmisaurus verhaal in kort en krachtig vertelt in rijm maar dan met prachtige prenten.
In dit artikel vertel ik je er graag meer over.

De Kerstmisaurus het prentenboek

De Kerstman en zijn rendieren wonen heel ver in het Noorden, in wonderlijke, magische en witbesneeuwde oorden. De Kerstman en zijn rendieren wonen daar niet alleen, maar met een heel speciale dino, zoals hij is er maar één… De Kerstmisaurus wil niets liever dan leren vliegen zodat hij met kerst de arrenslee door de lucht kan trekken. Maar vliegen is een stuk moeilijker dan hij denkt, zelfs met de hulp van de Kerstman! Op een speciale kerstavond valt hij door de schoorsteen van een jongetje dat gek is op dino’s. Samen ontdekken zij de magie van het geloven.

Wat vinden wij ervan?

Na het lezen en het recenseren van de Kerstmisaurus leesboeken vonden we het wel zo leuk om ook van de Kerstmisaurus het prentenboek verslag uit te brengen. Zeker nu we een baby hebben die we graag elke dag willen voorlezen om haar vocabulaire uit te breiden.

Dit boek is een prachtige variant op het eerste deel van de Kerstmisaurus maar dan meer gefocust op de prenten. Het is immers niet voor niks een prentenboek. En een van die prenten is natuurlijk al de voorkant van het boek. Wat een prachtplaatje! Het is een boek dat leuk is om in deze tijd van het jaar te lezen aangezien het boek geheel in teken staat van Kerstmis.

Informatie

De Kerstmisaurus het prentenboek
Auteur: Tom Fletcher
Vertaald door: Liedwin Biekmann
Illustraties: Shane Devries
ISBN: 9789030508144
Uitgever: Billy Bones
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Eerder verschenen: De Kerstmisaurus (deel 1), De Kerstmisaurus en de Winterheks (deel 2) en De Kerstmisaurus en de lijst met stoute kinderen (deel 3).

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics