Thuisleven.com
Spirit ongetemd
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Spirit Ongetemd van Universal

Spirit Ongetemd van Universal

Spirit Ongetemd is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Lees er meer over in dit artikel en maak gelijk ook kans op een DVD of Blu-ray.

Spirit Ongetemd

Als Lucky Prescott door haar tante gedwongen wordt te verhuizen naar een klein stadje in het Wilde Westen is de koppige Lucky absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje . Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt en ze bevriend
raakt met twee meisjes die paardrijden. Wanneer een harteloze paardendrijver Spirit en zijn kudde wil vangen beginnen de vriendinnen aan het avontuur van hun leven om de paarden te redden.

Informatie

Spirit Ongetemd
Acteurs: Ellen Ten Damme, Jake Gyllenhaal, Julianne Moore, Mathias Sercu, Peggy Vrijens, Peter van den Begin, Ann Van den Broeck, Vajen van den Bosch, Eiza González, Isabela Merced, Ruben Lürsen en Gloria Monserez
Regisseur: Ennio Torresan
Genre: Kinderen & Familie
Speelduur: 84 minuten
Gesproken taal: Engels | Frans | Nederlands | Vlaams
Ondertiteling: Engels | Frans | Nederlands

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

22 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics