Deze zomer kunnen we lekker los en op zoek naar zon en actie! Met de actievolle animatiefilm The Bad Guys breng je het zonnetje in huis.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > The Bad Guys- actievolle animatiefilm.

The Bad Guys- actievolle animatiefilm.

Deze zomer kunnen we lekker los en op zoek naar zon en actie! Met de actievolle animatiefilm The Bad Guys breng je het zonnetje in huis. Een topteam van superschurken staan voor een moeilijke uitdaging; ze moeten de wereld laten geloven dat ze weer brave burgers zijn.

The Bad Guys.

Nooit eerder waren er vijf vrienden zo berucht als De Bad Guys – Mr. Wolf, Mr. Snake, Mr. Piranha, Mr. Shark en Ms. Tarantula. Na jaren van talloze overvallen zijn ze de meeste gezochte schurken op de wereld. Ze worden eindelijk gepakt, maar Mr. Wolf sluit een deal om ze uit de gevangenis te houden. Het enige wat ze moeten doen? De wereld laten geloven dat ze op het rechte pad blijven.

THE BAD GUYS – 10 augustusBlu-ray™, DVD & Digital.

Win een DVD of Blu-Ray van The Bad Guys.

Thuisleven mag een DVD en een Blu-Ray verloten onder de deelnemers. Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke prijs? Laat onder dit artikel weten wat jij graag wilt winnen (DVD of Blu-Ray) en laat op twee willekeurige andere blogs op Thuisleven.com een reactie achter.

Noteer 7 september maar in de agenda want dan maken wij de winnaar bekend in de W.O.W. blog. Zie jij je naam staan in de W.O.W. blog dan mag je ons een mail sturen om de prijs te claimen. Is de prijs niet tijdig geclaimd, dan gaat de prijs naar een ander.

Lees ook:

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

22 reacties