CN juli 2022 Craig van de Kreek zomeravonturen
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Cartoon Network Highlights juli 2022

Cartoon Network Highlights juli 2022

Craig van de Kreek

Craig van de Kreek en zijn vrienden stuiten in seizoen 4 op een mysterieus mosdorp dat hen zou kunnen helpen in hun zoektocht naar het Hart van het Woud.
 
Bekijk de gloednieuwe afleveringen van Craig van de Kreek vanaf 25 juli elke dag om 06:55 uur bij Cartoon Network!

CN juli 2022 Craig van de Kreek.

Craig van de Kreek: zomer avonturen

Craig, Kelsey & J.P. nemen dit jaar het voortouw in de zomeravonturen op Cartoon Network. Ga samen op reis, verken onbekende plaatsen, maak nieuwe vrienden en leer de crew van de Creek beter kennen! Dit alles in combinatie van de nieuwe afleveringen van ‘Craig of the Creek’ die beginnen op 25 juli.

Vanaf 9 juli zie je elke dag om 06:55 uur de zomer avonturen van Craig van de Kreek bij Cartoon Network!

CN juli 2022 Craig van de Kreek zomeravonturen

Teen Titans Go! Zomer dansfeest

Deze feestdagen nodigen de Teen Titans je uit voor een groot zomerdansfeest! Elke dag zullen we, samen met Beast Boy, Robin, Cyborg, Raven en Starfire, eindeloos plezier en avonturen beleven met alle mogelijke dansbewegingen die je je maar kunt voorstellen. 

Laten we dansen en samen de zomer vieren met Teen Titans Go! elke werkdag om 10:50 uur vanaf 11 juli bij Cartoon Network.

CN juli 2022 TEEN TITANS GO! - ZOMER DANSFEEST

Lees ook:

Welke programma’s kijk jij graag op tv?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics