Thuisleven.com > Kinderen > Cutie Tooties Surprise™ met winactie

Cutie Tooties Surprise™ met winactie

Wie had ooit kunnen denken dat ik samen met mijn kinderen, heel erg veel plezier zou beleven in het kneden van een drol? Vooral het uit elkaar trekken en het vervolgens proberen in een zo goed mogelijke drol te vormen is en blijft een kunstje.

Cutie Tooties Surprise™

Je kunt natuurlijk de schaar nemen om de Cutie Tooties Surprise™ open te maken. Des te leuker is het echter om de slijm uit het omhulsel te laten knallen, knijp vervolgens de rest van het slijm uit de verpakking en ontdek van welke textuur jouw slijm is. Er zijn in totaal drie mogelijkheden: water-, knisperend of marshmallowslijm.

Ook heeft elke slijm een geurtje en bevat elke verpakking één schattige Cutie Tooties™-figuurtje binnenin. In totaal zijn er 25 van deze schattige figuurtjes bij elkaar te sparen.
Klaar met spelen? Dan kan de slijm terug in de verpakking. Lipje erop en de slijm blijft goed, zo kun je er op een ander tijdstip weer vrolijk mee verder spelen.8de16864-5907-4733-b70a-12360bfd3aee.png

In plaats van een mening, claimen we dit stukje voor een dankwoord.

Lieve Eenhoorns,

Nooit gedacht dat het spelen met poep zo ontzettend leuk kan zijn. Zowel de kleur, geur als samenstelling zijn een magisch goedje waar wij jaloers op zijn. Mocht het ons ooit lukken om ook zo’n mooie drol te draaien in het toilet dan nemen we zeker contact met jullie op. Maar voor nu danken wij jullie hartelijk voor alle Poopsies die van jullie afkomen en waar we mee mogen spelen.

Veel liefs,
Miranda en kinderen

Win

Wij mogen één Cutie Tooties Surprise™ onder onze lezers verloten. Indien jij graag kans wilt maken op zo’n Beauty Cutie, laat ons dan weten, in een reactie onder de blog, waarom en wie weet win jij wel zo’n leukerd.

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers. Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin en Youtube. Wij vragen je om ons te helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen. Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 17 april 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

37 reacties