Selecteer een pagina

Vraag aan kinderen waar ze van houden en ze zullen antwoorden met het gegeven dat ze graag slijm maken. Vraag ze nog eens door waar ze van houden en ze zullen antwoorden “Eenhoorn” of “Unicorn”. En als je dan nog even door vraagt is het unboxen (cadeautjes uit pakken) van items ook een grote hit. Het is dan ook geweldig om te zien dat MGA entertainment de link heeft gelegd om deze 3 dingen bij elkaar toe te voegen door middel van een Poopsie slime surprise.

Maar wat is nou een Poopsie Slime Surprise?

Poopsie Slime SurpriseEen Poopsie Slime Surprise heb je in de vorm van een toiletrol, in een grote eenhoorn drol en er is zelfs een Poopsie Slime Surprise Eenhoorn. In elk pakket vind je tenminste één pakket om slijm te kunnen maken. Echter is het een verrassing wat er in een pakket zit. Zo heb je dus elke keer weer een verrassing als je een Poopsie Slime Surprise ontvangt. Leuk, leuk, leuk!

Hoe te maken?

Ofschoon er in elke Poopsie Slime Surprise een gedetailleerde handleiding zit is het uiteraard fijn om van te voren ook even te weten hoe het werkt. In elk geval hoef je met deze pakketten niet met lijm, lenzenvloeistof en andere middeltjes aan de slag! Het enige wat je nog zelf toe moet voegen is namelijk water.

Geen lijm en geen lenzenvloeistof

Poopsie Slime SurpriseJa je leest het goed alleen water!
In een pakket zit een zakje of flesje (of meerdere) met daarin een poeder om het slijm te kunnen maken. Deze poeder voeg je, samen met 5 druppels geurstof, aan 30 ml water toe. Eén minuut schudden, zo’n 20 minuten laten staan en je slijm is klaar. Om de slijm wat meer eenhoorn gevoel te geven voeg je wat magie toe en je bent helemaal de man!

Onze mening

Wat mij vooral op valt is het gemak waarmee je de slijm kunt maken. Met de slijm wordt alweer een week lang intensief gespeeld en nog steeds heb ik geen tekenen van hardheid kunnen aantreffen. Toegegeven dat we de slijm ook goed opbergen in de afsluitbare containers die bij de Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton zit.

Na een week lang te hebben gezeurd bij de kinderen of ik ook eens slijm mag maken. Kreeg ik vandaag een enthousiaste ja te horen. Immers ben ik bijna jarig en dan mag je wel eens wat extra’s. Aldus de kinderen… Wil je weten hoe mijn slijm eruit ziet? Check dan het filmpje hieronder ↓

* Wij werden door MGA Entertainment uitgenodigd voor een unboxing party om dit mooie product te bewonderen. Ook kregen we een uitgebreide set mee naar huis om te kunnen testen *

Geverifieerd door ExactMetrics