Selecteer een pagina

Wie had ooit kunnen denken dat ik samen met mijn kinderen, heel erg veel plezier zou beleven in het kneden van een drol? Vooral het uit elkaar trekken en het vervolgens proberen in een zo goed mogelijke drol te vormen is en blijft een kunstje.

Cutie Tooties Surprise™

Je kunt natuurlijk de schaar nemen om de Cutie Tooties Surprise™ open te maken. Des te leuker is het echter om de slijm uit het omhulsel te laten knallen, knijp vervolgens de rest van het slijm uit de verpakking en ontdek van welke textuur jouw slijm is. Er zijn in totaal drie mogelijkheden: water-, knisperend of marshmallowslijm.

Ook heeft elke slijm een geurtje en bevat elke verpakking één schattige Cutie Tooties™-figuurtje binnenin. In totaal zijn er 25 van deze schattige figuurtjes bij elkaar te sparen.
Klaar met spelen? Dan kan de slijm terug in de verpakking. Lipje erop en de slijm blijft goed, zo kun je er op een ander tijdstip weer vrolijk mee verder spelen.8de16864-5907-4733-b70a-12360bfd3aee.png

In plaats van een mening, claimen we dit stukje voor een dankwoord

Lieve Eenhoorns,

Nooit gedacht dat het spelen met poep zo ontzettend leuk kan zijn. Zowel de kleur, geur als samenstelling zijn een magisch goedje waar wij jaloers op zijn. Mocht het ons ooit lukken om ook zo’n mooie drol te draaien in het toilet dan nemen we zeker contact met jullie op. Maar voor nu danken wij jullie hartelijk voor alle Poopsies die van jullie afkomen en waar we mee mogen spelen.

Veel liefs,
Miranda en kinderen

Lees ook: Poopsie Slime Surprise
Lees ook: Review-De Hekserij: Slime maken!

Geverifieerd door ExactMetrics