Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Cutie Tooties Surprise™

Cutie Tooties Surprise™

Wie had ooit kunnen denken dat ik samen met mijn kinderen, heel erg veel plezier zou beleven in het kneden van een drol? Vooral het uit elkaar trekken en het vervolgens proberen in een zo goed mogelijke drol te vormen is en blijft een kunstje.

Cutie Tooties Surprise™

Je kunt natuurlijk de schaar nemen om de Cutie Tooties Surprise™ open te maken. Des te leuker is het echter om de slijm uit het omhulsel te laten knallen, knijp vervolgens de rest van het slijm uit de verpakking en ontdek van welke textuur jouw slijm is. Er zijn in totaal drie mogelijkheden: water-, knisperend of marshmallowslijm.

Ook heeft elke slijm een geurtje en bevat elke verpakking één schattige Cutie Tooties™-figuurtje binnenin. In totaal zijn er 25 van deze schattige figuurtjes bij elkaar te sparen.
Klaar met spelen? Dan kan de slijm terug in de verpakking. Lipje erop en de slijm blijft goed, zo kun je er op een ander tijdstip weer vrolijk mee verder spelen.8de16864-5907-4733-b70a-12360bfd3aee.png

In plaats van een mening, claimen we dit stukje voor een dankwoord

Lieve Eenhoorns,

Nooit gedacht dat het spelen met poep zo ontzettend leuk kan zijn. Zowel de kleur, geur als samenstelling zijn een magisch goedje waar wij jaloers op zijn. Mocht het ons ooit lukken om ook zo’n mooie drol te draaien in het toilet dan nemen we zeker contact met jullie op. Maar voor nu danken wij jullie hartelijk voor alle Poopsies die van jullie afkomen en waar we mee mogen spelen.

Veel liefs,
Miranda en kinderen

Lees ook: Poopsie Slime Surprise
Lees ook: Review-De Hekserij: Slime maken!

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

37 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics