Thuisleven.com
L.O.L. Surprise Pets verrassingsbal
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > L.O.L. Surprise Pets verrassingsbal

L.O.L. Surprise Pets verrassingsbal

Een L.O.L. verrassingsbal is een bal, die 7 lagen heeft en elke laag geeft een hint over het diertje wat er uiteindelijk inzit. Het diertje matcht met een Tots en Sister popje. De 7 lagen van een L.O.L. verrassingsbal zijn: (1) sticker met geheim bericht, (2) stickervel, (3) flesje, (4) schoenen, (5) schepje, (6) accessoire, (7) L.O.L. Surprise! diertje. De bal die overblijft kan je al tasje gebruiken of het diertje in bad doen.

De L.O.L. Surprise Pets

De L.O.L. Pets hebben een verrassing, door middel van het flesje te geven of het in bad te doen kom je erachter wat je Pet kan. Het kan huilen, spugen, plassen of van kleur veranderen. Het diertje heeft altijd een accessoire, dit kan zijn een sjaaltje, ketting, zonnebril of schoentjes. Zo kan je erg leuk spelen met je L.O.L. pet. Er zijn meer dan 35 verschillende diertjes. Er zijn Konijntje, kittens, puppy’s of hamstertjes.

Het uitpakken van de L.O.L. Surprise

Het uitpakken van de L.O.L. Surprise Pet was voor onze jongste (4 jaar) nog even lastig, maar toen ze het eenmaal door had, ging het als een trein. Nadat de eerste laag eraf was kreeg ze het 1ste “papier” met een geheime boodschap, als 2de een stickervel met emoticon. Daarna kwamen het flesje, de zandbak, het schepje (heel leuk elk schepje is verschillend) en het diertje. Huh mistte wij niet iets? Ja op het plaatje zijn er nog schoentjes, mama had even niet goed gekeken en wat bleek, die zaten verstopt in de zandbak!

Wat vonden de kids ervan?

In één woord geweldig! “Mama er zijn er heel veel, gaan wij die sparen?” “Waar kan je ze kopen?” Ze vonden het heel leuk om uit te pakken, maar daarna hebben ze er ook heel veel mee gespeeld. Natuurlijk werden er ook flesjes gegeven en werden ze in bad gedaan om te kijken wat je diertje kan. Dit leverde veel hilariteit op, maar ook een natte keuken. Nou ja dat is niet zo erg! Maar nu hebben de dames wel een probleem, vinden ze. Wij hebben de L.O.L. ballen met de poppetjes “gemist” en die vinden ze natuurlijk ook super, want hoe leuker is het om het matchende poppetje te hebben bij je diertje. Dus daar moeten wij nog voor op zoek gaan!

Wat vond mama ervan?

De verrassingsbal uitpakken is heel erg leuk en de kinderen zijn enthousiast. Ik vind wel dat er aardig wat plastic bij komt kijken, maar dat is tegenwoordig helaas gewoon bij speelgoed. De accessoires en de diertjes zijn erg leuk en schattig, ik snap dat kinderen (meisjes) dit heel leuk vinden en ze willen verzamelen. Het zandbakje is erg leuk, de deksel geeft een leuke afdruk. Het zand van de verschillende zandbakjes voelt anders aan, de een is wat harder en daardoor minder prettig. De meiden hebben hier overigens geen last van!

Conclusie:

Super leuke ballen, die ik zeker nog een keer ga kopen. Ik vind het ook een leuk cadeau. Nadeel is wel dat je natuurlijk niet weet welke erin zit. Maar dan kan je onderling misschien ruilen.

Lees ook:

Heeft je kind ook de L.O.L. Pets, Tots of Sisters?

*Voor dit artikel hebben we review-exemplaren ontvangen*

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics