Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > Campina Boerderijdagen 2019

Campina Boerderijdagen 2019

Het voorjaar lonkt, de koeien dansen de wei in. Dat kan maar één ding betekenen: de Campina Boerderijdagen staan weer voor de deur!

Fan van de Campina Boerderijdagen

We zijn al jaren fan van de Campina Boerderijdagen. Meestal is er ook wel een boerderij in de buurt om te bezoeken. Vaak komen we er vervolgens na de Boerderijdagen nog wel vaker langs. Helemaal als ze een kinderboerderij aan huis hebben. Inmiddels zijn we al eens in Eemnes en in de Hilversumse Meent bij een boer op visite geweest. Nu zag ik in de Horstermeer een, voor ons, nieuwe deelnemende boerderij. Dat ligt nog net binnen onze fiets actieradius. Het jaarlijkse uitje is geschikt voor het hele gezin: leerzaam, proeven, dieren en spelen! De oudste loopt wat te scheumen op het erf en vermaakt zichzelf. Haar zusjes lopen op volgorde alle activiteiten af en willen niets missen.

Lees meer over de boerderij op Thuisleven

De Campina Boerderijdagen 2019

In 2019 stellen op vrijdag 31 mei en/of op maandag 10 juni 2019 diverse boerderijen hun deuren open voor enthousiast publiek. Dit jaar zijn er maar liefst 69 deelnemende locaties en ze zouden graag tevoren weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten. Via de website is eenvoudig te zien of er een deelnemende boerderij in je buurt te vinden is.
Er zijn weer een groot aantal (nieuwe) spellen bedacht. Wat denk je van melkpak vissen? De Melkwegrace hebben wij al eens in een heel groot weiland mogen afleggen. En het proeven van de toetjes is hier favoriet!

Ben jij al eens op één van de Campina Boerderijdagen geweest?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

1 reactie