Thuisleven.com
Kindervoorstelling Kampvuurconcert.nl in de tuin van kasteel Groeneveld Baarn winnen.
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Kastelen, burchten en vestingen > Kindervoorstelling Ridder Klaas en Jonkvrouw Plukje krijgen een koekje van eigen deeg

Kindervoorstelling Ridder Klaas en Jonkvrouw Plukje krijgen een koekje van eigen deeg

Weet je nog dat de Bosvoorstelling Zij Leefden Nog Lang en Gelukkig vorig jaar in de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld in Baarn zou plaatsvinden. Helaas ging dat niet door vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig is dat nu voorbij en kunnen we weer volop met onze kinderen genieten van leuke culturele uitjes. De organisatoren van de bosvoorstellingen hebben ook niet stil gezeten en hebben een nieuwe kindervoorstelling georganiseerd.

Kindervoorstelling in de tuin van Kasteel Groeneveld

Op 18 en 19 juni 2022 is het zover. Dan vindt om 13.00 uur de kindervoorstelling Ridder Klaas en Jonkvrouw Plukje krijgen een koekje van eigen deeg plaats in de tuin van Kasteel Groeneveld. Een magische voorstelling geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar die deze dag leren jonkvrouw en ridder te worden. Dit programma bevat een spectaculaire illusie!

‘Ridder Klaas en Jonkvrouw Plukje krijgen een koekje van eigen deeg’

Ridder Klaas en Jonkvrouw Plukje zijn leerlingen aan de Hofschool. Hier leren ze hoe een Jonkvrouw en een Ridder zich moeten gedragen. Helaas zijn ze over van alles en nog wat enthousiast maar niet echt over leren en werken. Ze worden dus niet gezien als mooi voorbeeld van een Jonkvrouw en Ridder.
Daarom heeft het hof bedacht dat het tijd is voor een koekje van eigen deeg! Alle leerlingen hebben een verrassing gekregen omdat ze aan het einde van het schooljaar wisten hoe ze zich netjes moeten gedragen. Klaas en Pukje hebben dat natuurlijk niet zo goed gedaan en krijgen daarom niets. Ze kunnen alsnog een verrassing krijgen als ze een aantal spannende opdrachten uitvoeren.

Via een zoektocht naar een boek, een reuzenmemoriespel, een spectaculaire illusie en magische toveropdrachten hopen de twee op een steeds groter cadeau… Zouden ze er iets van leren?

Informatie

De kindervoorstelling duurt 30 a 45 minuten. Kinderen tot 1 jaar komen gratis naar de voorstelling. Vanaf 1 jaar dient een ticket gekocht te worden. Ouders en verzorgers (1 per kind) mogen gratis mee. Tickets boek je via Kampvuurconcert.nl/kids/.
P.s. Er is een heus food court waar je onder andere suikerspinnen en popcorn naast heerlijk gekoelde drankjes en goede koffie kunt krijgen.

Lees ook:

Ga je wel eens met je kind naar een kindervoorstelling?

Bron afbeelding: Kampvuurconcert.nl

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics