nijntje op de kinderboerderij

nijntje op de kinderboerderij.

Nu de lente in aantocht is trekken we er weer massaal op uit. En eenmaal buiten komen we ook allerlei dieren tegen. Koeien, schapen en paarden in de wei. Eendjes en zwanen in de vijver. Vogels in de lucht. En natuurlijk heel veel verschillende dieren bij de kinderboerderij. In het boek ‘nijntje op de kinderboerderij’ gaat nijntje naar de kinderboerderij. Nijntje ziet veel dieren en dat zie je terug in het boekje. Herkent je kind er een paar?

Nijntje op de kinderboerderij.

Ontdek welke dieren er geboren zijn in nijntje op de kinderboerderij. Nijntje ziet kuikentjes, eendjes en zelfs een kleine kangoeroe. Ook thuis is er een baby’tje. Wie zou dat zijn?
Dit vrolijke kartonboek staat vol kleine en grote kinderboerderijdieren en bevat doorkijkjes om interactie te stimuleren. Welke dieren zie je op de volgende pagina?

Wat vinden wij ervan.

Nijntje op de kinderboerderij is een prachtig doorkijkboek voor jonge kinderen. Aangezien kinderen dol zijn op dieren is dit boek echt een aanvulling op de beleving van deze tijd. Het boek is niet alleen erg leuk om voor te lezen maar ook goed ter voorbereiding op een dagje kinderboerderij (ofschoon ik nog nooit een kangoeroe op de kinderboerderij heb gezien).

Informatie.

Nijntje op de kinderboerderij
Auteur: Dick Bruna
Illustraties: Dick Bruna
ISBN: 9789056478971
Uitgeverij: Mercis Publishing B.V.

Lees ook:

Welke dieren staan bij jullie op de kinderboerderij?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics