Thuisleven.com
nijntje op de kinderboerderij
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > nijntje op de kinderboerderij

nijntje op de kinderboerderij

Nu de lente in aantocht is trekken we er weer massaal op uit. En eenmaal buiten komen we ook allerlei dieren tegen. Koeien, schapen en paarden in de wei. Eendjes en zwanen in de vijver. Vogels in de lucht. En natuurlijk heel veel verschillende dieren bij de kinderboerderij. In het boek ‘nijntje op de kinderboerderij’ gaat nijntje naar de kinderboerderij. Nijntje ziet veel dieren en dat zie je terug in het boekje. Herkent je kind er een paar?

Nijntje op de kinderboerderij

Ontdek welke dieren er geboren zijn in nijntje op de kinderboerderij. Nijntje ziet kuikentjes, eendjes en zelfs een kleine kangoeroe. Ook thuis is er een baby’tje. Wie zou dat zijn?
Dit vrolijke kartonboek staat vol kleine en grote kinderboerderijdieren en bevat doorkijkjes om interactie te stimuleren. Welke dieren zie je op de volgende pagina?

Wat vinden wij ervan

Nijntje op de kinderboerderij is een prachtig doorkijkboek voor jonge kinderen. Aangezien kinderen dol zijn op dieren is dit boek echt een aanvulling op de beleving van deze tijd. Het boek is niet alleen erg leuk om voor te lezen maar ook goed ter voorbereiding op een dagje kinderboerderij (ofschoon ik nog nooit een kangoeroe op de kinderboerderij heb gezien).

Informatie

Nijntje op de kinderboerderij
Auteur: Dick Bruna
Illustraties: Dick Bruna
ISBN: 9789056478971
Uitgeverij: Mercis Publishing B.V.

Lees ook:

Welke dieren zien jullie graag?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics