Thuisleven.com
nijntje versiert de kerstboom

nijntje versiert de kerstboom

De één heeft de boom al in huis, de ander begint er pas aan na Sinterklaas. Mocht jij je boom nog niet hebben versierd of er zijn nog wat lege plekken te vinden dan komt dat mooi uit. nijntje versiert de kerstboom is namelijk een boek wat voorgelezen kan worden en waarbij de kerstboom versierd kan worden. In dit artikel lees je er meer over.

nijntje versiert de kerstboom

Hoe ga jij kerst vieren? In nijntje versiert de kerstboom zie je wat nijntje met kerst doet. Ze versiert de boom, iedereen komt bij elkaar en nijntje heeft voor al haar vriendjes cadeautjes ingepakt. Vrolijk kerstfeest!

Dit kartonboek bevat 21 uitneembare kerstversieringen om op te hangen in de kerstboom of in je kamer. Deze zijn gemaakt van stevig karton, zodat je ze volgend jaar weer opnieuw kunt gebruiken. Wanneer je de versieringen uit het boek haalt, zie je nieuwe illustraties. Je kunt het boek dus blijven lezen!

Wat vinden wij ervan?

Wij houden van duurzaamheid en zijn dan ook reuze blij dat dit boek te gebruiken is nadat we alle versieringen in de boom hebben hangen. Na het gebruik van dit jaar wil ik alle onderdelen weer terug in het boek stoppen zodat Evi volgend jaar opnieuw het boek kan lezen en de versieringen er weer in kan hangen. Zo kan het hergebruikt worden in de originele vorm tot ze een leeftijd heeft bereikt waarop ze het boek zal herkennen van het afgelopen jaar.

Informatie

nijntje versiert de kerstboom
Auteur: Dick Bruna
ISBN: 9789056478926
Uitgever: Mercis Publishing bv.
Te koop bij de winkel van nijntje, Bol.com en de boekhandel.

Lees ook

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

41 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics