De avonturen van Nijntje tiptoi®
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Op avontuur met nijntje tiptoi®.

Op avontuur met nijntje tiptoi®.

Dit jaar vieren we nijntjes 65e verjaardag. Ook bij Ravensburger vieren ze de verjaardag van het schattige konijntje. Daarom komt het bedrijf met een nijntje tiptoi® Starter Set met een geluiden- en prentenboek dat helemaal in het teken staat van het wereldberoemde konijntje en haar vrienden.

Nijntje tiptoi® Starter Set met een geluiden- en prentenboek.

Sla je het boek open, dan leer je met een zoekspel allereerst iedereen in het boek goed kennen. Want… weet jij wie de lievelingstante van nijntje is? Daarna beleef je allerlei avonturen. Zo ga je een dagje naar het strand, ga je op safari, vier je samen met nijntje haar verjaardag en speel je met haar vriendjes op één van de speeltoestellen in de speeltuin. Door op één van de symbolen rechtsonder op de pagina te tippen, kies je voor ontdekken (het oog), het spelen van een spel (de dobbelsteen) of het luisteren naar een liedje (muzieknoot). Zo kun je in het safaripark deelnemen aan een zoekspel waarbij je aan de hand van vragen het juiste dier moet aantippen. Of ga naar het strand en tip in goede volgorde op de afbeeldingen die worden gevraagd. 

Onze ervaring.

We zijn geen vreemde van het merk Ravensburger en ook ruimschoots bekend met de producten van tiptoi®. Je zou dan ook verwachten dat je er wel aan gewend raakt, maar de producten van tiptoi® blijven leuk! Nijntje tiptoi® Starter Set is dan ook weer een geweldig product.

In het boek komen allerlei settings aan bod: huis, safari, strand, speeltuin, sneeuwpret en uiteraard het verjaardagsfeest van nijntje. Door te zoeken naar bijvoorbeeld de dieren in de safari, dankzij de tiptoi® stift, komen de avonturen van nijntje echt helemaal tot leven.

Informatie.

Nijntje tiptoi® Starter Set.
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Gebruik door 1 kind, meekijken is natuurlijk wel mogelijk.
De stift werkt op 2 AAA batterijen (niet inbegrepen).

Lees ook:

En op Kerstblog: Recensie: nijntje versiert de kerstboom

Zijn jullie al bekend met tiptoi®?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

 • Wat een heerlijk ‘doeboek’..
  Was nog niet bekend met tiptoi. .
  Ik heb zelf ook een zwak voor Nijntje. .
  Jammer dat Dick Bruna er niet meer is

  Hij ging graag een saucijzenbroodje halen bij de ‘lekkerste en leukste’ banketbakkerij in Utrecht. Waar ik graag Nijntje koekjes en chocolaatjes (liefst samen in een Nijntjeblikje) koop.

  Nijntje ‘forever’..

 • Wij zijn niet bekend met TipToi. Heb al enkele keren getwijfeld om het te kopen. Het lijkt me leuk en leerzaam voor de kindjes. Maar we hebben wel al enkele dingen van Elektro en daar kijken de kinderen totaal niet naar om. Dus ik weet niet goed of ik TipToi aan zou moeten schaffen. Onze kinderen zijn 3 en 5. Eigenlijk zouden we het moeten kunnen testen.

 • Mijn neefje en nichtje zijn gek op nijntje boekjes, maar ik merk ook dat mijn kleine neefje de interactieve spelletjes waarbij je geluidjes kunt oproepen heel erg leuk vind,t

 • Diverse boeken van tiptoi. Ze blijven het leuk vinden.

  Nijntje boek staat op verlanglijstje voor de jongste. Het boek komt ook zonder pen begreep ik van ravensburger.

Geverifieerd door ExactMetrics