Thuisleven.com
De avonturen van Nijntje tiptoi®
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Op avontuur met nijntje tiptoi®

Op avontuur met nijntje tiptoi®

Dit jaar vieren we nijntjes 65e verjaardag. Ook bij Ravensburger vieren ze de verjaardag van het schattige konijntje. Daarom komt het bedrijf met een nijntje tiptoi® Starter Set met een geluiden- en prentenboek dat helemaal in het teken staat van het wereldberoemde konijntje en haar vrienden.

Nijntje tiptoi® Starter Set met een geluiden- en prentenboek

Sla je het boek open, dan leer je met een zoekspel allereerst iedereen in het boek goed kennen. Want… weet jij wie de lievelingstante van nijntje is? Daarna beleef je allerlei avonturen. Zo ga je een dagje naar het strand, ga je op safari, vier je samen met nijntje haar verjaardag en speel je met haar vriendjes op één van de speeltoestellen in de speeltuin. Door op één van de symbolen rechtsonder op de pagina te tippen, kies je voor ontdekken (het oog), het spelen van een spel (de dobbelsteen) of het luisteren naar een liedje (muzieknoot). Zo kun je in het safaripark deelnemen aan een zoekspel waarbij je aan de hand van vragen het juiste dier moet aantippen. Of ga naar het strand en tip in goede volgorde op de afbeeldingen die worden gevraagd. 

Onze ervaring

We zijn geen vreemde van het merk Ravensburger en ook ruimschoots bekend met de producten van tiptoi®. Je zou dan ook verwachten dat je er wel aan gewend raakt, maar de producten van tiptoi® blijven leuk! Nijntje tiptoi® Starter Set is dan ook weer een geweldig product.

In het boek komen allerlei settings aan bod: huis, safari, strand, speeltuin, sneeuwpret en uiteraard het verjaardagsfeest van nijntje. Door te zoeken naar bijvoorbeeld de dieren in de safari, dankzij de tiptoi® stift, komen de avonturen van nijntje echt helemaal tot leven.

Informatie

Nijntje tiptoi® Starter Set
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Gebruik door 1 kind, meekijken is natuurlijk wel mogelijk
De stift werkt op 2 AAA batterijen (niet inbegrepen)

Lees ook:

Zijn jullie al bekend met tiptoi®?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

 • Wat een heerlijk ‘doeboek’..
  Was nog niet bekend met tiptoi. .
  Ik heb zelf ook een zwak voor Nijntje. .
  Jammer dat Dick Bruna er niet meer is

  Hij ging graag een saucijzenbroodje halen bij de ‘lekkerste en leukste’ banketbakkerij in Utrecht. Waar ik graag Nijntje koekjes en chocolaatjes (liefst samen in een Nijntjeblikje) koop.

  Nijntje ‘forever’..

 • Wij zijn niet bekend met TipToi. Heb al enkele keren getwijfeld om het te kopen. Het lijkt me leuk en leerzaam voor de kindjes. Maar we hebben wel al enkele dingen van Elektro en daar kijken de kinderen totaal niet naar om. Dus ik weet niet goed of ik TipToi aan zou moeten schaffen. Onze kinderen zijn 3 en 5. Eigenlijk zouden we het moeten kunnen testen.

 • Mijn neefje en nichtje zijn gek op nijntje boekjes, maar ik merk ook dat mijn kleine neefje de interactieve spelletjes waarbij je geluidjes kunt oproepen heel erg leuk vind,t

 • Diverse boeken van tiptoi. Ze blijven het leuk vinden.

  Nijntje boek staat op verlanglijstje voor de jongste. Het boek komt ook zonder pen begreep ik van ravensburger.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics