Trakteren met nijntje
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Trakteren met nijntje (met winactie)

Trakteren met nijntje (met winactie)

Hoera! Nijntje is jarig en dat wordt gevierd! In twee nijntje-verhalen volgen we nijntje die op school mag trakteren en thuis haar feestje viert. Speciaal voor nijntjes 65e verjaardag creëerde chef-kok en vader Samuel Levie 20 feestelijke én eenvoudige recepten om te trakteren en om een spetterend verjaarspartijtje thuis te vieren. Een feestelijk lees- en kookboek voor het hele gezin. Na het succes van “eten met nijntje’ is dit het tweede nijntje-boek van Samuel Levie met lekkere en gezonde recepten voor de allerkleinsten.

Trakteren met nijntje

Nijntje is vandaag al vroeg wakker, want het is haar verjaardag. De kamer is mooi versierd en haar vader en moeder zingen een liedje. Ook op school gaat de verjaardag van nijntje niet ongemerkt voorbij. De hele klas juicht en nijntje mag trakteren. En laat dat nou net de inleiding zijn geweest voor alle heerlijke traktaties die volgen in de rest van het boekje.

Van bramen-cheesecake tot en met chocokoekjes van oma pluis. Elk recept heeft een duidelijke omschrijving van hoe de traktatie gemaakt moet worden en ook de ingrediënten lijst ontbreekt niet op de pagina.

Wat vinden wij van het boek trakteren met nijntje?

Het is een prachtig 2-in-1 boekje met daarin een heerlijk verhaaltje en heerlijke uitdeel-recepten. Een echte musthave voor iedereen die van nijntje en lekker eten houdt. Dankzij de foto’s bij de recepten krijg je ook meteen een beeld hoe je op een leuke manier de trakties uit kunt delen. En ook dit gebeurt bij veel recepten geheel in nijntje stijl.

De recepten zijn makkelijk te maken en kinderen kunnen hierbij zeker helpen.

Informatie

Trakteren met nijntje
Auteur: Dick Bruna & Samuel Levie
Illustraties: Dick Bruna
Foto’s: Samuel Levie
ISBN: 9789056478629
Uitgeverij: Mercis Publishing B.V.

Maak jij zelf traktaties of koop je ze kant en klaar?

Win

Wij mogen een boekje van trakteren met nijntje verloten onder de deelnemers. Laat om kans te maken op deze leuke prijs een reactie achter met je naam en geldig e-mail adres onder dit artikel en twee willekeurige andere blogs op Thuisleven.com die je aanspreken.

We maken de winnaar op 25 november 2020 bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Winacties & Bekendmaking pagina.

P.s.: volg je ons ook al op: FacebookInstagramTwitterPinterest, TikTok en/of Youtube?

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

50 reacties