Thuisleven.com
Trakteren met nijntje
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > ‘Trakteren met nijntje’

‘Trakteren met nijntje’

Hoera! Nijntje is jarig en dat wordt gevierd! In twee nijntje-verhalen volgen we nijntje die op school mag trakteren en thuis haar feestje viert. Speciaal voor nijntjes 65e verjaardag creëerde chef-kok en vader Samuel Levie 20 feestelijke én eenvoudige recepten om te trakteren en om een spetterend verjaarspartijtje thuis te vieren. Een feestelijk lees- en kookboek voor het hele gezin. Na het succes van “eten met nijntje’ is dit het tweede nijntje-boek van Samuel Levie met lekkere en gezonde recepten voor de allerkleinsten.

Trakteren met nijntje

Nijntje is vandaag al vroeg wakker, want het is haar verjaardag. De kamer is mooi versierd en haar vader en moeder zingen een liedje. Ook op school gaat de verjaardag van nijntje niet ongemerkt voorbij. De hele klas juicht en nijntje mag trakteren. En laat dat nou net de inleiding zijn geweest voor alle heerlijke traktaties die volgen in de rest van het boekje.

Van bramen-cheesecake tot en met chocokoekjes van oma pluis. Elk recept heeft een duidelijke omschrijving van hoe de traktatie gemaakt moet worden en ook de ingrediënten lijst ontbreekt niet op de pagina.

Wat vinden wij van het boek trakteren met nijntje?

Het is een prachtig 2-in-1 boekje met daarin een heerlijk verhaaltje en heerlijke uitdeel-recepten. Een echte musthave voor iedereen die van nijntje en lekker eten houdt. Dankzij de foto’s bij de recepten krijg je ook meteen een beeld hoe je op een leuke manier de trakties uit kunt delen. En ook dit gebeurt bij veel recepten geheel in nijntje stijl.

De recepten zijn makkelijk te maken en kinderen kunnen hierbij zeker helpen.

Informatie

Trakteren met nijntje
Auteur: Dick Bruna & Samuel Levie
Illustraties: Dick Bruna
Foto’s: Samuel Levie
ISBN: 9789056478629
Uitgeverij: Mercis Publishing B.V.

Lees ook:

Maak jij zelf traktaties of koop je ze kant en klaar?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

52 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics