Trakteren met nijntje

‘Trakteren met nijntje’

Hoera! Nijntje is jarig en dat wordt gevierd! In twee nijntje-verhalen volgen we nijntje die op school mag trakteren en thuis haar feestje viert. Speciaal voor nijntjes 65e verjaardag creëerde chef-kok en vader Samuel Levie 20 feestelijke én eenvoudige recepten om te trakteren en om een spetterend verjaarspartijtje thuis te vieren. Een feestelijk lees- en kookboek voor het hele gezin. Na het succes van “eten met nijntje’ is dit het tweede nijntje-boek van Samuel Levie met lekkere en gezonde recepten voor de allerkleinsten.

Trakteren met nijntje.

Nijntje is vandaag al vroeg wakker, want het is haar verjaardag. De kamer is mooi versierd en haar vader en moeder zingen een liedje. Ook op school gaat de verjaardag van nijntje niet ongemerkt voorbij. De hele klas juicht en nijntje mag trakteren. En laat dat nou net de inleiding zijn geweest voor alle heerlijke traktaties die volgen in de rest van het boekje. Van bramen-cheesecake tot en met chocokoekjes van oma pluis. Elk recept heeft een duidelijke omschrijving van hoe de traktatie gemaakt moet worden en ook de ingrediënten lijst ontbreekt niet op de pagina.

Wat vinden wij van het boek trakteren met nijntje?

Het is een prachtig 2-in-1 boekje met daarin een heerlijk verhaaltje en heerlijke uitdeel-recepten. Een echte musthave voor iedereen die van nijntje en lekker eten houdt. Dankzij de foto’s bij de recepten krijg je ook meteen een beeld hoe je op een leuke manier de trakties uit kunt delen. En ook dit gebeurt bij veel recepten geheel in nijntje stijl. De recepten zijn makkelijk te maken en kinderen kunnen hierbij zeker helpen.

Informatie.

Trakteren met nijntje Auteur: Dick Bruna & Samuel Levie Illustraties: Dick Bruna Foto’s: Samuel Levie ISBN: 9789056478629 Uitgeverij: Mercis Publishing B.V.

Lees ook.

Maak jij zelf traktaties of koop je ze kant en klaar?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

52 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics