Selecteer een pagina

In het boek dans mee met nijntje staat op elke dubbele pagina een kort rijmpje dat (voor)gelezen kan worden. Naast het korte verhaal is er ook op elke pagina een puzzelstuk te vinden die er makkelijk in- en uitgenomen kan worden en waarmee er een ketting ontstaat tussen nijntje en haar vriendjes. Omdat de puzzelschakels universeel zijn maakt het niet uit in welke volgorde de puzzelstukken gelegd worden. In welke volgorde laat jij nijntje met haar vriendjes dansen?

Dans mee met nijntje

Dit vrolijke kartonboek is niet alleen leuk om samen te lezen, maar ook om mee te puzzelen! Elke spread bevat een stevig uitneembaar puzzelstuk. Zet de puzzelstukken aan elkaar en laat nijntje en haar vriendjes samen dansen in een rij! Puzzel nog even verder en leg de losse puzzelstukken weer op de juiste plek in het boek.

Waarom ik nijntje zo leuk vind

Dans mee met nijntje

Ik weet niet wie nijntje leuker vind: de kinderen of ik. Ik kan in elk geval wel voor mijzelf een mooie opsomming maken waarom ik nijntje leuk vind.

  • Elk boekje heeft zijn eigen verhaal.
  • In de voorleesboeken rijmen de zinnen, iets wat lekker luchtig voorleest.
  • De boekjes zijn meestal kort en krachtig waardoor ze van begin tot eind voorgelezen kunnen worden, zelfs voor het slapengaan.
  • De eenvoudige tekeningen zijn voor jong en oud herkenbaar en hebben daardoor een zeer waardevolle contributie aan het verhaal. Dat maakt het extra leuk om voor te lezen, want nijntje is een boekje dat iedereen wel eens uit de kast pakt en voorleest aan Evi.
  • Je hebt ook edities in andere talen en/of dialecten. Wij hebben de Drentse aangezien mijn moeder een Drentse is en haar hele familie daar woont.
  • En ik mag vooral niet vergeten te vermelden dat nijntje gewoon ontzettend schattig is!

Het boek dans mee met nijntje is een leuke aanvulling op de collectie omdat een puzzel bevat waarmee er gepuzzeld kan worden tijdens het voorlezen.

Informatie

Het kartonboek met puzzel dans mee met nijntje is per direct verkrijgbaar in de boekhandel en online.

dans mee met nijntje
ISBN 978-90-5647-896-4
9,95 euro

Lees ook

In het nieuwe puzzelboek dans mee met nijntje zie je hoeveel nijntje en haar vriendjes van dansen houden. Dans je ook mee?

Geverifieerd door ExactMetrics