Urtekram Spicy Orange Blossom verzorgingsproducten
Thuisleven.com > Verzorging > Urtekram Spicy Orange Blossom verzorgingsproducten.

Urtekram Spicy Orange Blossom verzorgingsproducten.

Urtekram is een producent van biologische skincare- en foodproducten. Voor mij nog geheel onbekend en des te leuker om kennis te maken met dit bedrijf en de producten. Eind vorig jaar heeft Urtekram een vernieuwde merkidentiteit en productenrange geïntroduceerd. De rebranding is een hommage aan de rijke historie van Urtekram, wat ‘kruidenknuffel’ in het Deens betekend. De nieuwe visuele identiteit, logo en tagline ‘Nordic Beauty’ weerspiegelt de basiswaarden van het bedrijf: positiviteit, kwaliteit en welzijn voor iedereen. Om de nieuwe huisstijl te lanceren brengt Urtekram drie nieuwe ranges uit: Rise & Shine, Blown Away en Tune In. In dit artikel breng ik vier producten uit de Rise & Shine – Spicy Orange Blossom onder de aandacht.

Spicy Orange Blossom.

Fijn wakker worden doe je met de Rise & Shine range. De geur van sinaasappelbloesem in combinatie met specerijen zorgen voor een echte oppepper. Voedende ingrediënten als shea boter, aloë vera en hyaluronzuur zorgen voor een heerlijk zachte en stralende huid en haar. De shampoo en conditioner zijn dan ook uitermate geschikt voor droog en beschadigd haar. Urtekram Spicy Orange Blossom verzorgingsproducten

Wat vinden wij ervan?

Om te testen heb ik de Spicy Orange Blossom Ultimate Repair Shampoo en Conditioner, Hand Was en Hand Cream ontvangen. Het valt me gelijk op dat de verpakkingen een eenheid uitstralen. Persoonlijk vind ik dat een groot pluspunt aangezien we zo’n collectie dan mooi uit kunnen stallen op de badkamer. Verschillende kleuren brengt toch net wat meer onrust met zich mee, terwijl dit meer luxe uitstraalt. De geurtjes van de verzorgingsproducten zijn hetzelfde waardoor je geen overkoepelende geuren krijgt op je lichaam. De sinaasappelbloesem is zeer goed te ruiken en geurt de badkamer lekker fris. Mocht je niet zo van de sinaasappelgeur zijn dan is het verstandig om een van de andere Artekram producten te overwegen. De producten doen verder wat ze moeten doen. Zorgen voor mooie glanzende haren en een stralende huid zonder irritaties of iets dergelijke. Mijn eerste kennismaking met dit merk is dan ook zeer positief.

Het beste voor mens en natuur.

Ieder product in de drie eerder genoemde ranges hebben ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn Ecocert-gecertificeerd biologisch, dierproefvrij en vegan. Afgelopen jaar stapte Urtekram al over op verpakkingen gemaakt van suikerrietafval, een milieuvriendelijk alternatief op regulier plastic. Daarnaast beschikt Urtekram over het Zero Plastic Inside-certificaat van de Plastic Soup Foundation.

Lees ook:

Ben jij al bekend met dit merk?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics