Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Beurs > Negenmaandenbeurs 2022 (bloggerstour)

Negenmaandenbeurs 2022 (bloggerstour)

Afgelopen woensdag werd de Negenmaandenbeurs 2022 feestelijk geopend met een baby kruiprace. Mariëlle Smit opende samen met haar vriesverse babyvoedingsmerk Mama Deli de offilciële opening waarin de zwangere Naomi van As het startsignaal gaf voor een ludieke baby kruiprace. Tijdens deze kruiprace kwamen de kleinste topatleten in actie. Ik werd uitgenodigd voor de Bloggerstour die werd georganiseerd door Miriam van MeervanMir en Fleur van Mama’s Liefste. In dit artikel deel ik graag wat tips en zetten we een aantal merken / producten in de spotlights (inclusief leuke beursaanbiedingen). Snel lezen dus.

Dat technologie booming is weet ik als geen ander met een partner die wetenschapper is. Maar dat er vandaar de dag ook talloze babytech producten beschikbaar zijn is mij ook niet ontgaan. Vorig jaar ben ik namelijk moeder geworden van Evi, terwijl ik 18 jaar geleden zwanger was van mijn eerste kind. In die 18 jaar zijn we echt heel producten, gadgets, apps en diensten rijker geworden. Bij sommige dingen vraag ik mij wel eens af of het ook daadwerkelijk nodig is, maar bij het overgrote deel ben ik die technologie wel dankbaar. Neem bijvoorbeeld de uitwasbare luiers. Niet alleen super gemakkelijk maar ook nog eens mega hip en ontzettend duurzaam.

Gelukkig zie ik op de Negenmaandenbeurs meerdere stands, dat is hard nodig want elke keer weer als ik op het prematuurnazorgbureau kom (het consultatiebureau voor prematuur geboren baby’s maar dan met de begeleiding van een fysiotherapeut en kinderarts) mag ik de luier zelf terug omdoen aangezien ze niet weten hoe het werkt. Op mijn vraag of ik de enige ouder ben met uitwasbare luiers krijg ik haast standaard een knikkend ‘ja” antwoord. Er is dus nog een lange weg te gaan om meer mensen op uitwasbare luiers over te laten stappen.

Pampers verschoningsruimte op de Negenmaandenbeurs

Uitwasbare luiers onderweg vind ik zelf nog wel eens een dingetje. Zeker omdat Evi poept wanneer het haar uitkomt, wat zou je ook anders verwachten met een baby? Anyway onderweg zijn wegwerpluiers dan ook wel prettig en blij ben ik dan ook met de verschoningsruimte van Pampers. Pampers heeft namelijk een prachtige verschoningsruimte waar je gratis (!) gebruik kunt maken van luiers in verschillende maten én zijn er genoeg billendoekjes voor de hand.

Voedingsruimte

Heeft je baby honger gekregen van de verschoning? Dan kun je doorlopen naar de voedingsruimte. Hier kun je je kindje in alle rust borstvoeding of de fles geven. En heb je nog vragen over het voeden van je baby? In de voedingsruimte zijn er lactatiedeskundigen aanwezig die advies kunnen geven. Ook kun je in de voedingsruimte terecht om te kolven.

Ballorig speelplein

Bij het Ballorig speelplein op de Negenmaandenbeurs kunnen kinderen tot 4 jaar klimmen, klauteren en een duik nemen in de ballenbak. Het ziet er zo gezellig uit dat ik er zelf ook graag wel even had willen spelen.

Kinderwagens testparcours

De kinderwagen is één van de essentiële items die je voor je eigen gemak toch echt wel wilt hebben. Ook al ben je van plan om je kindje veel te gaan dragen in een draagzak. Maar wat is nou de de beste kinderwagen voor jouw? Op de Negenmaandenbeurs is er een kinderwagens testparcours waar er verschillende soorten kinderwagens te testen zijn. Wel zo fijn voordat je besluit welke voor jou het meest praktisch (én mooi) is, toch?

Fietsparcours

Nu we het parcours gewend zijn kan er nog wel een fietsronde vanaf toch? Op het fietsparcours tijdens de Negenmaandenbeurs kun jij ervaren hoe het is om op een bakfiets te fietsen. En weet jij al hoe en mamafiets met zitje aan het stuur fietst?

Moet je naast de fiets ook rekening houden met andere dingen tijdens het fietsen? Op het fietsparcours kun jij erachter komen.

Echostand

Gynaecologen en echoscopisten van het UMC zijn aanwezig om je deskundig te begeleiden bij een 3D-of-4d-echo die je kunt maken tijdens de Negenmaandenbeurs. Zij kunnen je alles vertellen over wat je nu precies op zo’n echo ziet.

Haal alles uit een perfecte beursdag!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Nog nooit eerder naar een beurs geweest of kun je nog wat extra tips gebruiken om de dag beter te laten verlopen bekijk dan onze 6 tips:

Wie neem je mee?

Samen naar de beurs gaan is natuurlijk veel gezelliger dan in je eentje. Toch is het wel verstandig om na te denken met wie je gaat. Immers heeft iedereen zo zijn eigen wensen en smaken.

Reisvoorbereiding

Uiteraard begint het plan met het uitstippelen van de reis. Ga je met een georganiseerde busreis? Neem je de trein (controleer een paar dagen van te voren of er werkzaamheden op de planning staan) of ga je liever met de auto (parkeerplek, file’s)? Controleer op de dag zelf ook nog even of alles up-to-date is.

Maak een plan

Ben jij voor de eerste keer zwanger dan is waarschijnlijk alles leuk om te bekijken. Weet jij al wat je wilt dan kun je bepaalde bedrijven overslaan op de beurs. Bedenk in elk geval dat de beurs erg groot is en je waarschijnlijk niet de tijd hebt om bij elke deelnemer uitgebreid te kletsen.
Het beste is dus ook om van te voren een plan te maken. Hierbij kun je de plattegrond als hulpmiddel gebruiken.

Kijk per dag welke (extra) activiteiten er zijn:
Woensdag 11 mei.
Donderdag 12 mei.
Vrijdag 13 mei.
Zaterdag 14 mei.

Neem je tijd

Of je nu wel of geen plan gemaakt hebt, geniet van je dag en neem de tijd voor de dingen waar je echt in geïnteresseerd bent. De tijd vliegt namelijk voorbij en je wilt wel thuis komen met de juiste antwoorden. Ook is het verstandig om de tijd te nemen voor pauze’s. Zo kun je de dag beter volhouden en blijft het ook leuk.

Comfort-outfit

Een dagje beurs slurpt, ondanks alle voorbereidingen, behoorlijk wat energie op. Ga dus voor 100% comfort op die dag. Trek de fijnste schoenen aan, kies kleding dat lekker zit en neem een tas mee waar je je de hele dag prettig bij voelt. Houdt er ook rekening mee dat je op zo’n dag toch altijd met meer thuis komt dan je vooraf dacht.

Vergeet niet…

De dag voor je gaat het is het wijs om je spullen klaar te leggen. Leg je kleren klaar, maar zorg ook voor drinken en eten. Op de beurs zelf betaal je namelijk de hoofdprijs.

Naïf

Je huid behandel je met liefde. Naïf natuurlijke verzorging bevat daarom alles wat de huid (van man, vrouw én kind) echt nodig heeft: van bodylotion tot milde wasgel. Alle producten van Naïf zijn getest en vrij van microplastics, minerale oliën en siliconen. Ook de scrubs bevatten dus geen microplastics!

Een standaard pak billendoekjes staat gelijk aan 2 PET flessen (verpakking en billendoekjes samen). De billendoekjes van Naïf zijn plasticvrij, 100% vegan en bestaan voor 99% uit water. Ook bevatten ze geen alcohol, parfum, en chemische conserveermiddelen.

Beursactie: 3 halen 2 betalen

Negenmaandenbeurs Naïf

Baby Matters

Twee jaar geleden raakte ik bekend met het bedrijf Baby Matters tijdens de Baby Innovation Awards met Modu. Modu is speelgoed waar met blokken verschillende bouwwerken kunnen worden gemaakt. Op de Negenmaandenbeurs is Modu ook te bewonderen maar zijn we vooral uitgenodigd vanwege Baby Matters eigen product: de Yumi Yay nachtlampjes. De Yumi Yay nachtlampjes zijn de perfecte vriendjes in het donker. Ze geven namelijk een hele nacht licht, of dimmen vanzelf na 20 of 40 minuten. Je kan dus kiezen hoe je de nachtlamp van je kind instelt.

De speelse covers zijn per twee verpakt met het lampje zelf. Zo heeft je kindje dus altijd een mooi nachtlampje en een Yumu Yay-vriendje om mee te knuffelen en spelen. De covers zijn van kwalitatief food-graded silicone, super zacht voor kleine handjes (én mondjes). Het nachtlampje heeft een hoogwaardig laadstation van bamboehout met USB-kabel en adapter. Maar het lampje is ook draadloos te gebruiken. Handig om te weten: goedgekeurd als (elektrisch) speelgoed (EN62115, EN71) en vrij van BPA, Ftalaten en schadelijke stoffen.

Thule

Op de Negenmaandenbeurs bezochten we natuurlijk de stand van Thule. Hier sprak Healthcoach Li-Ann van Groen ons bij over voeding tijdens je zwangerschap, yoga, mindfulness en beweging tijdens de ‘negen maanden op en negen maanden af’ periode. Ze is zelf vorig jaar moeder geworden van haar eerste kindje en kan vantui die optiek aanstaande en kersverse moeders inspireren. Een fervent gebruiker van Thule producten en deelt graag haar avonturen met kleine Milan.

Ze had haar verhaal nog niet goed af of er was een hippe beat te horen, waar Evi op begon te dansen. Ze was niet de enige want een ware perslancering nam plaats op de Thule stand. Er werd gedanst op alle mogelijke hoeken met de nieuwste producten. Ook de standhouders van Thule deden fanatiek mee met de flashmob.. Tijdens de perslancering kregen we een sneak peak van de allernieuwste Thule ‘Active With kids’ producten te zien. Hiertoe behoort een stadskinderwagen en een allround fietskar. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op de Thule stand want hier kun je niet alleen terecht voor je kleine maar ook voor jezelf en je man!

P.s. voor de kinderen vanaf 6 maanden raadt ik de Thule Spring van harte aan.

Stokke

Exact vijftig jaar na de lancering van de Tripp Trapp® is de Stokke-filosofie nog steeds gebaseerd op één kernbegrip: het ontwerpen van producten in het beste belang van het kind. Alle producten zijn ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en de band tussen ouder en kind te optimaliseren. Van onze kinderwagens met hoge zit en met de blik van het kind op de ouders gericht, tot onze bekroonde draagzakken en ons uitgebreide assortiment aan kinderstoelen en andere zitoplossingen.

Nieuw dit jaar zijn de Stokke® Xplory® X Signature en de CloudSleeper™.

De Signature heeft dezelfde tijdloze en hoogwaardige uitstraling als de originele Xplory® kinderwagen, maar is verfraaid met een volledig zwart onderstel met een luxe matgouden duwstang. Daarnaast heeft deze nieuwe kinderwagen ook goudkleurige logo’s op de opvallende zwarte kap. Resultaat? Een elegante, maar toch subtiele afwerking.

De CloudSleeper™ is het alles-in-één opblaasbare reisbed voor peuters en kinderen van drie jaar en ouder. Het is een handig reisbed, dat klein genoeg is om in je rugzak of handbagage te stoppen. Lichtgewicht en met alles erop en eraan, zonder losse onderdelen.

En natuurlijk viel het oog van Evi op de Stokke™ Mutable™ – de multifunctionele tafel voor spelletjes en activiteiten.

Finn’s Toy Box

Toen Mark Ligteringen 3 maanden te vroeg vader werd, kwam hij in aanraking met 10 weken ziekenhuis en daarna weken thuiszorg. Ze kregen ook ondersteuning van een logopedist en een fysiotherapeut. Dit bracht hem op het idee, om met behulp van de kennis van de experts, de Finn’s Toy Box in het leven te roepen.

De Finn’s Toy Box is een box die is afgestemd op de cognitieve leeftijd van je kindje. In de box tref je niet alleen speelgoed aan, maar ook een boek met spelideeën etc. Zo kun je het maximale eruit halen. De Finn’s Toy Box is om te houden en elke 3 maanden krijg je een nieuwe box.

Het bedrijf is bezig met een duurzamere variant, maar dat brengt op dit moment nog wat logistieke problemen met zich mee.

Finns toys box

Vini Mini

Start op tijd en verklein de kans op een voedselallergie bij jouw Mini!
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 80% van de voedselallergiën voorkomen kunnen worden door pinda en ei vroeg en vaak aan je Mini te geven. Met de producten van Vini Mini wordt dat een stuk eenvoudiger, want ga maar eens bij je uk 3 theelepels pindakaas naar binnenwerken.

Negenmaandenbeurs Vini Mini

De Kleine Keuken

De Kleine Keuken maakt biologische baby- en kinderproducten. Zonder palmvetten, zonder geraffineerde suikers met volkoren meel en alles biologisch. Want De Kleine Keuken wilt dat ieder kind gezond en energiek kan opgroeien.
Op de beurs kun je ze vinden met een gigantisch rek waarin het assortiment strak uitgestald staat.

Beursaanbieding: 5 producten + fairtrade tas voor 10 euro.

Hey Mama Lou

Een mama die haar eigen product met haar eigen kindje demonstreert. Dat troffen we bij Hey Mama Lou aan. Een bijzondere positief ingestelde vrouw die geen moment stil stond. Want dat klein hummeltje op haar rug in haar eigen gemaakte draagzak dat moest natuurlijk wel lekker blijven wiegen. Voor ze uitleg gaf over het bedrijf vertelde ze nog wel dat ze de tijd in de gaten moest houden, want elk moment kon haar mini komen voor eten. Aangezien ik zelf moeder ben van een kleintje weet ik als geen ander hoe belangrijk die voedingen zijn. Dus dikke respect!

Afijn Hey Mama Lou is een bedrijf dat midden in het land (Soest) een winkel heeft. Is het toch iets te ver weg dan is gelukkig ook een webshop waar jij terecht kunt. Hey Mama Lou verkoopt duurzame producten voor moeder en kind. Hierbij kun je denken aan prachtig handgemaakte wollen producten zoals de zachtste wollen onderleggers voor in de wieg of wandelwagen, wollen ledikantdekens, wollen slippers voor de mama en wollen bodywarmers voor moeder en kind.

Tevens vinden ze het heel belangrijk dat er een goede hechting is tussen ouders en hun kind(eren), daardoor is een grote passie ontstaan bij het dragen van kinderen. Zowel de fysieke shop alsook online kun jij dan ook terecht voor al je vragen omtrent het dragen van je kindje. Of het nu gaat om een pasgeboren baby, een kindje met een spreidbroekje, een tweeling of een groter kindje, het bedrijf heeft alle kennis in pacht om jou te helpen. En weten ze niet 1, 2, 3 het antwoord dan gaan ze op zoek naar degene die dat wel heeft. Want één ding is duidelijk: ze weten waar ze moeten zijn voor de juiste kennis.

Eerlijke productie

Hey Mama Lou probeert zoveel mogelijk producten aan te bieden die in de eu worden geproduceerd. Mochten ze daarbuiten geproduceerd worden zullen ze er naar steven dat ze fair trade certificaten hebben zodat Hey Mama lou weet dat het om eerlijke productie gaat. De kleding voor de kinderen zijn mooie duurzame merken zoals Beju, Lal & Nil, Joha, maar ook het mooie gemaakte in Nederland gemaakte Toffe kids. Dit merk is gestart door Danielle van der Wulp met haar passie voor kinderkleding en blijft maar groeien. Haar unieke toffe stoffen zijn zelf getekend en wordt met Oekotex certificaat geproduceerd.

Biologische producten zoals de must have new mama olie’s zoals kamille olie en calendula olie en zalige thee van het Blauwe Huis zijn aanwezig, wat geproduceerd wordt in Nederland, maar ook heerlijke verzorgingsproducten van shampoobars wat ook in Nederlands geproduceerd wordt zit in de collectie. Dus ben je opzoek naar mooie kinderkleding, duurzame wollen producten, heerlijke verzorgingsproducten en eerlijke (kraam)cadeaus. Of wil je je kindje dragen en wil je daar offline of online advies in hebben? Dan staat Hey Mama Lou voor je klaar.

Little Dutch

Met de collecties van Little Dutch creëer je een prachtige basis voor elke baby- en kinderkamer. Of je nu gaat voor een rustige uitstraling of voor een vrolijk dessin, alle collecties van Little Dutch zijn uitstekend met elkaar te combineren en vullen elkaar mooi aan. Alle producten worden met zorg en oog voor detail vervaardigd uit zacht, hoogwaardig katoen. Het katoen van Little Dutch is op een speciale manier geweven, waardoor het zijdezacht en vooral ook heel comfortabel aanvoelt. Comfort en kwaliteit staan voorop bij het ontwikkelen van nieuwe producten.

Naast het beddengoed zijn er in alle collecties ook bijpassende baby- en kinderkameraccessoires verkrijgbaar zoals bv. lampen en commodemandjes. Zo kun je het kamertje mooi afstylen met diverse Little Dutch artikelen in verschillende dessins. Inmiddels staat Little Dutch ook bekend om zijn vrolijke, kleurrijke speelgoed. Mooi als eyecatcher voor in de kinderkamer, goed voor de ontwikkeling van je kindje en ook erg leuk om als kraamcadeautje te geven.

Ik ben zelf echt helemaal verliefd op dit (baby) merk. Juist vanwege de rustige uitstraling en de enorme collectie die met elkaar te matchen is. Ook heel leuk zijn de (niet gender) neutrale kleuren. Van heerlijk zoet roze naar prachtige blauw en alles wat daar tussen zit. I Love It!

The Jiffle

Met The Jiffle kun je daadwerkelijk alle kanten op. Zo heb je The Jiffle met reiswieg voor de pasgeborenen, daarna haal je de reiswieg eraf en zet je er een peuterzitje op. Is je kindje daaruit gegroeid (of is het tijd voor de volgende stap), dan bouw je de wagen om naar een bolderkar. En is je kindje daaruit gegroeid dan is hij ideaal voor de krantenwijk en uiteindelijk stop je er de uitzet in en zet je je kind op straat met zijn hebben en houden…

Okey… voor die laatste twee is hij niet ontworpen, maar vond ik zelf dan weer een leuke toevoeging.

Het grapje laat echter wel zien hoe multifunctioneel deze wagen is. We zijn een aantal keren langs de stand gelopen en elke keer weer kon ik het niet laten om er naar te kijken en mijn partner te overladen met de opmerking “deze is echt praktisch”. Tijdens de demonstratie van The Jiffle team hebben we zelfs tegen elkaar gezegd, dat als we nog geen kinderwagen hadden het deze zou worden!

Mama Deli

Mama Deli was natuurlijk het hoogtepunt bij de officiële opening waar we ook getrakteerd werden op een lekker Mama Deli hapje. Eenmaal aangekomen bij de Mama Deli stand, niet te missen want je loopt er gelijk tegenaan bij binnenkomst, keken we onze ogen wel uit. Evi niet… Die nam plaats de babybar en at daadwerkelijk alles op wat voor haar neus geschoven werd. Van een lekkere maaltijd met orzo tot en met het toetje havermout. En wij als ouders hebben onze ogen uitgekeken met haar want voor andere maaltijden trekt ze haar mond niet open, behalve dan wat ik zelf kook. Gelukkig maar.

We raken aan de praat met de chef achter de baby-bar en hij verteld dat alle producten worden gemaakt zonder toevoegingen zoals geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook worden ze zo min mogelijk bewerkt. Mama Deli staat dan ook voor pure smaken. Na het oogsten en wassen, worden de ingrediënten alleen nog gegaard en tot de juiste structuur vermalen. Hierdoor ruikt en smaakt Mama Deli naar de producten waarvan het is gemaakt en leert jouw kleintje de echte smaak van groenten en fruit te waarderen. En laat dat nou net mijn eigen insteek zijn.

Happy Earth

Happy Earth heeft een verzorgingscollectie op de markt gebracht met onder andere showergels, handzeep en deodorants. Het bedrijf produceert alle producten in Nederland met groene energie. De verpakkingen zijn duurzaam: 100% gerecycled plastic, plasticvrij of gemaakt van biologisch afbreekbaar kurk. De producten zelf zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waar jouw huid blij van wordt. Het merk is dan ook trotste drager van het keurmerk NATRUE en Vegan Society.

Beursaanbieding: Deo + Douchegel + handzeep naar keuze voor 10 euro. Alle deo’s voor 5 euro, de douchegels voor 4 euro en de handzepen voor 3 euro.

Negenmaandenbeurs Happy Earth

WaterWipes

De billendoekjes van WaterWipes zijn de puurste babydoekjes ter wereld; plasticvrij, biologisch afbreekbaar en beter voor de planeet. De plasticvrije babydoekjes zijn nu verkrijgbaar in een nieuwe verpakking met een frisse look. Zavht voor de huid van je baby, zacht voor de planeet.

Beursaanbieding: pak met 180 billendoekjes voor 5 euro.

Negenmaandenbeurs WaterWipes

Quapi en Levv

Quapi Kidswear is een vrolijk Nederlands kinderkledingmerk voor zowel jongens als meisjes van 0 tot 12 jaar. Er is een Newborn collectie in maat 50 t/m 68, voor de mini’s een collectie in maat 62 t/m 10 en een collectie voor kids in maat 92 t/m 158/164.

LEVV is een stijlvol kledingmerk voor kids van 0-16 jaar. Een onderscheidende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen en afgewerkt met leuke details, altijd herkenbaar aan de dubbele V. LEVV Newborn is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 74, Little LEVV in maat 80 t/m 116 en LEVV girls & boys is verkrijgbaar in maat 6Y (110) – 16Y (176).

quapi en Levv

Joolz

Joolz is een premium Nederlands kinderwagenmerk dat zich inzet om de nieuwe generatie ouders de regie in eigen handen te geven. Ouders die vastbesloten zijn om een mooiere wereld te creëren voor hun kinderen en hunzelf. Wij helpen met producten en diensten die zijn ontworpen voor het echte leven, zodat ouders zich comfortabel en in balans voelen. Onze levenslange garantie garandeert dat onze kinderwagens zijn gemaakt om lang mee te gaan en dat generaties ouders en kinderen ervan kunnen genieten.

Bij Joolz hebben we aan tafel gezeten met niemand minder dan Ragna Heideweiller en Samuel Levie. Ragna heeft het boek “In voor- en tegenspoed” geschreven. Dit is een boek dat inzicht geeft op een nieuwe rolverdeling in huis. Wat ofschoon ze hadden gedacht dat hun relatie en huishouden goed verdeeld zouden zijn, bleek dat na de komst van hun eerste kindje in de praktijk toch iets anders te lopen dan van te voren gedacht was. Voor dit boek door Ragna in de cijfers, onderzocht de maatschappelijke verhoudingen tussen mannen en vrouwen, én interviewde diverse ervaringsdeskundigen, wetenschappers en experts. Samuel vertelt daarnaast in dit boek zijn kant van het verhaal.

Fedde&Kees

Zodra we bij de stand van Fedde&Kees aankomen valt mij gelijk de slaapzak op die als een soort inbakerslaapzak werkt. Als ik had geweten dat deze slaapzak op de markt was, dan waren wij zeker de eigenaar geweest van één of meerdere van deze slaapzakken. Tom en ik zijn namelijk ouders die geen voorstander zijn van inbakeren. We vonden al gelijk dat inbakeren een kind de vrijheid beperkt, zeker toen we Evi veel in de “hoera” houding zagen liggen.

Toch zien we wel dat een bepaalde manier van beperken in vrijheid een kind juist goed doet. Maar ja hoe vind je de middenweg tussen beperken in vrijheid en de vrijheid zelf? Juist met Het Bundi slaapzakje. Het Bundi slaapzakje is een mild alternatief voor inbakeren, waarbij je kindje net iets meer bewegingsvrijheid heeft. Inbakeren wordt kinderspel: geen gedoe met ingewikkelde doeken, maar een slaapzakje met mouwtjes die je kunt vastritsen. Het meest effectief in combinatie met het Nunki lakentje.

Het Nunki lakentje

Het Nunki lakentje is speciaal ontwikkeld om je baby veilig en gemakkelijk strak in te stoppen. De constante diepe druk sensatie op het bovenlichaam zorgt voor begrenzing en geborgenheid. Zo maakt je kindje minder ongecontroleerde bewegingen en kan het rustig slapen. 

Intussen is Evi al wat te oud voor Het Bundi slaapzakje maar we gaan zeker nog eens contact opnemen met het bedrijf, want Evi weigert om goed door te slapen in haar eigen bed en Frederieke komt zo goed over op de beurs dat we verwachten dat ze ons en Evi kan helpen met een mooi slaappatroon.

Ben je zelf zwanger dan is dat het juiste moment om eens een kijkje te nemen in hun webshop. De meeste slaapproblemen kun je namelijk al voorkomen door er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Twijfel je of heb je vragen, schroom dan niet om contact met ze op te nemen!

Beursactie: € 9,95 korting op alle kleuren en maten NUNKI

Mepal

Mepal is natuurlijk het merk als het aankomt op items die geschikt zijn bij het eten zoals een broodtrommel, (drink)bekers, bewaardozen, etc. etc. etc. Heel erg leuk dat we dan ook een bezoekje mogen brengen aan hun stand want niet alleen houden we van merken die vrijwel geheel in Nederland worden gemaakt, ook vinden we het leuk dat Mepal mee groeit met je wensen. Neem maar eens een kijkje in de webshop om te zien wat ze daadwerkelijk allemaal hebben!

Yummygums

Goed voor jezelf zorgen en gezond leven is natuurlijk het belangrijkste. Maar niet altijd even makkelijk vol te houden. Het is dan ook fijn dat er bedrijven zijn die je graag helpen dat doel te halen. Het doel van Yummygums: “Gezonde gewoontes leuk maken. En lekker. Met heerlijke smaken, knallende kleuren en veel energie.”

Dat de Yummygums lekker zijn kunnen wij beamen. Het zijn namelijk net snoepjes die een lekkere frambozensmaak hebben.

De Yummygums MOMMY zijn er speciaal voor moeders met een kinderwens, tijdens de zwangerschap, na de zwangerschap en voor de borst voedende ouders.
De Yummygums HAIR bevatten vitamines voor haar, huid en nagels. Geschikt vanaf 12 jaar.

Negenmaandenbeurs Yummygums

Bella’s Kruidentuintje

Kook jij graag met kruiden en wil jij het liefst kruiden zonder toevoegingen? Dan ben je bij Bella’s Kruidentuintje aan het juiste adres. Bella’s Kruidentuintje verkoopt maaltijd kruiden zonder toegevoegde suikers, zout en e-nummers. Voor een gezonde maaltijd voor het hele gezin (12m+). Bella’s Kruidentuintje heeft 8 verschillende smaken zoals Spaghetti, bami, nasi, stamppot, allround, gehakt, kip, rund kruiden.

De kruiden hebben veel voordelen je hoeft niet apart te koken voor je kleintje (tijdbesparend), je maaltijd lekker vers gemaakt (gezondheid) en kosten besparend je hoeft geen potjes of apart boodschappen te doen (budget). Smaakvol genieten voor het hele gezin. En een gezonde start voor je kleintje. Onze verpakking zijn wat groter zodat je er vaker een maaltijd mee kan maken. Op onze website vind je verschillende recepten van budget, uitgebreid en vegetarisch.

Beursaanbieding: een siliconen slabbetjes en 3 verschillende kruidenmixen naar keuze voor € 24,95

Easywalker

Easywalker werd in 1989 in Amsterdam opgericht en introduceerde een geheel nieuw kinderwagenconcept: de eerste driewiel kinderwagen in Europa. Het bedrijf Easywalker maakt prijswinnende producten die eenvoudig in gebruik zijn, slim ontworpen en zeer comfortabel voor ouders en kind.

De Easywalker Jimmey is de nieuwe kinderwagen die letterlijk alles heeft waar jij en je kindje blij van worden. Extra ruim en comfortabel, super-de-luxe afgewerkt, heel makkelijk te bedienen en geschikt voor elk weertype. Dus of jullie er nou hartje zomer op uit gaan of samen de sneeuw willen trotseren, met Jimmey is elke wandeling een feestje.

De Jimmey kinderwagen heeft ventilatie in het dekentje. ventilatiegaten in het matrasje dat van eucalyptus is gemaakt. Ook prettig is de reflux vriendelijke binnenkant. Het is namelijk de eerste wagen voor zover ik weet, waarvan de bodem schuin geplaatst kan worden. Daarnaast heeft het een uitwasbare voering, adapters zodat de babyreiswieg hoger geplaatst kan worden. De adapters zijn overigens los bij te kopen voor 25 euro.

De duwstang is in verschillende hoogtes te reguleren. Wielen kunnen er alle 4 af. Daarnaast heeft de Jimmey een mandje met gesloten uitvoering die er in zijn geheel af kan. Dus als je gaat picknicken is dat ook nog eens handig.
Het peuterzitje is in beide richtingen neer te zetten en heeft een bumper bar waar een stuurwiel op geplaatst kan worden (ook los verkrijgbaar). Makkelijk inklapbaar.

Negenmaandenbeurs Easywalker

Dooky

Dooky, bekend van onder andere de Dooky Seatcover 0+ & group 1, Dooky Hoody, Dooky BabyBanz zonnenbrillen, Dooky Tassenhaken en nog veel meer trendy en handige accessoires, staat ook op de Negenmaandenbeurs. Neem je beurs maar mee…

Zonnebril.

Er zijn een aantal zaken waar een goede zonnebril voor jouw kleine in de leeftijd van 6-36 maanden aan moet voldoen. De Santorini has it all! Om te beginnen heeft deze bril een UV-400 bescherming. Dit maakt de bril zowel geschikt voor wintersport als zomerse zon. Daarnaast heeft de bril krasbestendige glazen, is de bril praktisch onbreekbaar, gepolariseerd en ontspiegelend. Handig: met de afneembare strap maak je de bril makkelijk op maat en voor het opberggemak wordt de Santorini geleverd in een luxe etui. Steelt jouw kind binnenkort de show met deze hippe bril?

Draagzak

Op zoek naar een goede, ergonomische en betaalbare draagzak? Deze Dooky draagzak is niet alleen comfortabel voor jou en je baby maar voldoet ook aan alle ergonomische eisen! – Geschikt voor 0-3 jaar (3,5 KG – 15 KG) – Ergonomische zitpositie (M-position) – Comfortabel voor ouder en baby – Gemaakt van ademende 3D mesh fabric for optimaal comfort en ventilatie – Multifunctioneel te gebruiken (front carry inward, front carry outward and back carry).

Dooky Negenmaandenbeurs

Mattie Café

Wil je graag een op een in gesprek met een expert? In het Mattie Café kun je speed daten met deskundigen. Ook kun je er workshops volgen en lezingen bijwonen over verschillende onderwerpen zoals het belang van hechting, het gedrag van je baby of het slaapgedrag van je kleine.

Mattie Café

Weleda

Weleda is al ruim 90 jaar geleden bezig met het ontwikkelen van producten met 100% natuurlijke ingrediënten, met voorkeur van biologische afkomst. Bij Weleda is duurzaamheid geen trend. Het is een van de belangrijkste beleidsprincipes. Bij alles wat Weleda onderneemt, houden ze zoveel mogelijk rekening met de harmonie tussen mens en natuur. Weleda heeft een uitgebreide gezichts- en lichaamsverzorgingslijn. Deze lijn bevat werkzame stoffen uit de natuur, zoals granaatappel, amandel, wilde roos en calendula. Ook heeft Weleda een speciale verzorgingslijn voor tijdens de zwangerschap en de periode erna. Weleda Babyverzorging is veilig: het bevat geen overbodige toevoegingen en is 100% natuurlijk. Bovendien zijn de babyproducten ontwikkeld samen met verloskundigen en apothekers.

Weleda.

Bobike

Bobike One Eco

Bij Bobike geven ze om het milieu en werken ze continu aan het verminderen, hergebruiken en recyclen van hun afval en het ontwikkelen van nieuwe technieken en materialen die het milieu minder belasten. Zo zijn alle gekleurde rugplaten van de Bobike One® fietszitjes gemaakt van 100% gerecycled materiaal en zijn ze 100% recyclebaar, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid en met behoud van dezelfde normen. Maar om de One® nog duurzamer te maken, introduceert Bobike dit voorjaar het One® eco-model.

Bobike Trailer

De Bobike Trailer is een multifunctionele fietskar die kan worden gebruikt als fietskar of als wandelwagen. Om hem als fietskar te gebruiken, bevestig je hem eenvoudig aan het achterwiel van de fiets met het bijgeleverde bevestigingssysteem. De Bobike Trailer kan comfortabel één of twee kinderen vervoeren (max. 44 kg). De hoofdbescherming, het net, het zachte kussen en het 5-punts veiligheidsharnassysteem houden kinderen comfortabel en veilig tijdens de rit. Ga lekker wandelen met je kinderen in de wandelwagen.

Bobike fiets met stoeltjes testen

Lees ook:

Welke stand wil jij absoluut bezoeken?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics