Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > Huishoudbeurs tips (2023).

Huishoudbeurs tips (2023).

Ook volgend jaar barst het spektakel in de RAI weer los. Van 18 t/m 24 februari 2023 kunnen alle koopjesjagers terecht bij het gezelligste evenement van het jaar: de Huishoudbeurs. In de komende tijd gaan we in deze blog alle acties verzamelen. En ik hoop heel erg dat jullie mee kijken voor meer acties en deze blijven inzenden naar: winnen.thuisleven@gmail.com. Dan ding je automatisch mee naar onze kwartaalprijs, een Bol.com cadeaubon.

Huishoudbeurs app.

Download vanaf nu de Huishoudbeurs app gratis in de Google Play Store en Apple Store! Alle benodigde informatie voor een leuke beursdag heb je met deze app bij de hand, zoals het programma en de plattegrond. Daarnaast maak je kans op de mooiste cadeaus met de ‘Kras en Win’.

Het beursboekje.

Het beursboekje, dat gratis te pakken is bij de entree van de Huishoudbeurs, is ook al eerder te lezen op de site van zowel de Huishoudbeurs als de Negenmaandenbeurs. Hier staan al veel leuke goodies en beursaanbiedingen in. Het boekje eerder bemachtigen is geen must maar eerder inzien is wel handig zodat je direct gericht kunt shoppen/ophalen.

Couponboekje.

Afgelopen jaar ontving je na inschrijving op de nieuwsbrief een couponboekje voor de Huishoudbeurs. De afdeling Sales rept er al wel over, als tip voor de standhouders maar een link hebben we nog niet voorhanden.

Lees ook:

Wie komen we tegen?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

6 reacties