Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > Huishoudbeurs tips (2022)

Huishoudbeurs tips (2022)

Ook dit jaar barst het spektakel in de RAI weer los. Van 15 tot en met 21 april 2022 kunnen alle koopjesjagers terecht bij het gezelligste evenement van het jaar: de Huishoudbeurs. In de komende tijd gaan we in deze blog alle acties verzamelen. En ik hoop heel erg dat jullie mee kijken voor meer acties en deze blijven inzenden naar: winnen.thuisleven@gmail.com. Dan ding je automatisch mee naar onze kwartaalprijs.

Huishoudbeurs app

Download vanaf nu de Huishoudbeurs app gratis in de Google Play Store en Apple Store! Alle benodigde informatie voor een leuke beursdag heb je met deze app bij de hand, zoals het programma en de plattegrond. Daarnaast maak je kans op de mooiste kado’s met de ‘Kras en Win’.

Het beursboekje

Het beursboekje, dat gratis te pakken is bij de entree van de Huishoudbeurs, is ook al eerder te lezen op de site van zowel de Huishoudbeurs als de Negenmaandenbeurs. Hier staan al veel leuke goodies en beursaanbiedingen in. Het boekje eerder bemachtigen is geen must maar eerder inzien is wel handig zodat je direct gericht kunt shoppen/ophalen.

Huishoudbeurs Couponboekje

Afgelopen jaar ontving je na inschrijving op de nieuwsbrief een couponboekje voor de Huishoudbeurs. De afdeling Sales rept er al wel over, als tip voor de standhouders maar een link hebben we nog niet voorhanden.

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestTikTokYoutubeBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Wie komen we tegen op de Huishoudbeurs?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties