Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Beurs > Huishoudbeurs tips (2023)

Huishoudbeurs tips (2023)

Ook volgend jaar barst het spektakel in de RAI weer los. Van 18 t/m 24 februari 2023 kunnen alle koopjesjagers terecht bij het gezelligste evenement van het jaar: de Huishoudbeurs. In de komende tijd gaan we in deze blog alle acties verzamelen. En ik hoop heel erg dat jullie mee kijken voor meer acties en deze blijven inzenden naar: winnen.thuisleven@gmail.com. Dan ding je automatisch mee naar onze kwartaalprijs, een Bol.com cadeaubon.

Huishoudbeurs app

Download vanaf nu de Huishoudbeurs app gratis in de Google Play Store en Apple Store! Alle benodigde informatie voor een leuke beursdag heb je met deze app bij de hand, zoals het programma en de plattegrond. Daarnaast maak je kans op de mooiste cadeaus met de ‘Kras en Win’.

Het beursboekje

Het beursboekje, dat gratis te pakken is bij de entree van de Huishoudbeurs, is ook al eerder te lezen op de site van zowel de Huishoudbeurs als de Negenmaandenbeurs. Hier staan al veel leuke goodies en beursaanbiedingen in. Het boekje eerder bemachtigen is geen must maar eerder inzien is wel handig zodat je direct gericht kunt shoppen/ophalen.

Couponboekje

Afgelopen jaar ontving je na inschrijving op de nieuwsbrief een couponboekje voor de Huishoudbeurs. De afdeling Sales rept er al wel over, als tip voor de standhouders maar een link hebben we nog niet voorhanden.

Lees ook:

Wie komen we tegen?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics