Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Beurs > De beste Huishoudbeurs tips op een rij (2024)

De beste Huishoudbeurs tips op een rij (2024)

Dit jaar keert het jaarlijkse spektakel terug naar de RAI. Van 17 tot en met 24 februari 2024 kunnen alle koopjesjagers genieten van het gezelligste evenement van het jaar: de Huishoudbeurs. In deze blog zullen we de komende tijd alle acties verzamelen, zodat je niets hoeft te missen van dit fantastische evenement.

Dit jaar lijken er geen specifieke acties voorafgaand aan het evenement te zijn, althans niet dat ik ben tegengekomen. Dat betekent dat je op de beurs zelf moet ontdekken welke spellen, acties en andere leuke dingen er te vinden zijn. Gelukkig zijn wij alvast vooruitgegaan en hebben we enkele interessante acties kunnen vinden die je zeker niet wilt missen. Mocht je nog aanvullingen hebben of andere leuke tips willen delen, dan horen we dat graag van je in de reacties hieronder.

Draai aan het rad (en win)

Dit spel lijkt bij veel standhouders favoriet te zijn want we zien hem met regelmaat voorbij komen. Bij de stand van EzeeTabs kun je een gratis exemplaar van de allesreiniger winnen. Bij het spellenplein draai je mee voor een diner voor twee t.w.v. 50 euro.

Grijp en win

Wanneer je de gedownloade McDonald’s app laat zien, ontvang je een muntje waarmee je een kans krijgt om te grijpen in een grijpmachine. Als je niets wint, krijg je een troostprijs. De prijzen variëren van sokken, buttons tot een McDonald’s rugzak. De troostprijs is een notitieboekje, maar deze werd alleen ’s ochtends uitgedeeld en niet meer later op de dag.

Proeven

Naast genieten van spelletjes en het winnen van prijzen, behoort het proeven tot een van de hoogtepunten van mijn bezoek aan de beurs. Ook dit jaar zijn er weer tal van lekkernijen om te proeven, zoals heerlijke pizza’s van Dr. Oetker, smaakvolle pasta’s van Smeerkaar en een assortiment van Lee Kum Kee met knoflookboer en oestersaus. Verder zijn er verrukkelijke gerechten zoals roerbak courgette en mais met paddenstoelen kruidenboter, gebakken kip met char shu saus, en paprika’s en uien met zwarte bonen knoflooksaus of Kung Pao Kip saus van Lee Kum Kee. Euroma heeft ook haar smaakmakers natural en spicy in diverse gerechten verwerkt die ter plekke konden worden geproefd.

Voor de volwassenen is er de drankenhal, waar zowel bekende als minder bekende merken hun dranken aanbieden aan de bezoekers. Hier kan naar hartenlust worden geproefd, onder het genot van muziek en hier en daar een fotomoment.

Voorgaande acties (dus niet dit jaar):

Lees ook:

Wie komen we tegen?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics