Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > Campina Boerderijdagen 2020

Campina Boerderijdagen 2020

De Campina Boerderijdagen 25 mei en 1 juni 2020 op locatie zijn geannuleerd. Campina zou Campina niet zijn, wanneer ze niet iets ludieks voor thuis zouden bedenken. De Campina Thuisboerderijdagen van 30 april t/m 10 mei 2020!

Het voorjaar lonkt, de koeien dansen de wei in. Dat kan maar één ding betekenen: de Campina Boerderijdagen staan weer voor de deur!

Campina Thuisboerderijdagen 2020

Beleef de boerderij bij je thuis! Om het leven van iedereen die nu thuis zit een stukje leuker te maken, organiseert Campina voor jullie de Campina Thuisboerderijdagen. Jij bent van harte welkom om bij boer Paul of boer Jan virtueel op bezoek te komen. Zo kun je met je familie toch nog genieten van een leuk uitje.

Boer Jan of boer Paul en boswachter Ruben geven je een virtuele rondleiding over de boerderij, afgewisseld met leuke en leerzame spelactiviteiten die je allemaal thuis kunt doen, zoals:

  • Melkweg race met Epke Zonderland en Dafne Schippers
  • Koeienvlekken tekenen
  • Vogelhuisjes knutselen
  • Blind proeven
  • Muis-in-huis jacht

Ben jij er met je familie bij? Meld je aan voor dit event zodat wij je op de hoogte kunnen houden!

Praktische informatie

– Hoe werkt het: op 30 april kun je de link voor de Campina Thuisboerderijdagen hier vinden.
– Wat heb je nodig: één telefoon/tablet/computer, pen of potlood, papier, een pak Campina-melk en je favoriete zuivel (het liefst 2 of meer, bijvoorbeeld vla, yoghurt, kwark en/of karnemelk).

Fan van de Campina Boerderijdagen

We zijn al jaren fan van de Campina Boerderijdagen. Meestal is er ook wel een boerderij in de buurt om te bezoeken. Vaak komen we er vervolgens na de Boerderijdagen nog wel vaker langs. Helemaal als ze een kinderboerderij aan huis hebben. Inmiddels zijn we al eens in Eemnes en in de Hilversumse Meent bij een boer op visite geweest. Nu zag ik in de Horstermeer een, voor ons, nieuwe deelnemende boerderij. Dat ligt nog net binnen onze fiets actieradius. Het jaarlijkse uitje is geschikt voor het hele gezin: leerzaam, proeven, dieren en spelen! De oudste loopt wat te scheumen op het erf en vermaakt zichzelf. Haar zusjes lopen op volgorde alle activiteiten af en willen niets missen.

Lees meer over de boerderij op Thuisleven

De Campina Boerderijdagen 2019

In 2019 stellen op vrijdag 31 mei en/of op maandag 10 juni 2019 diverse boerderijen hun deuren open voor enthousiast publiek. Dit jaar zijn er maar liefst 69 deelnemende locaties en ze zouden graag tevoren weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten. Via de website is eenvoudig te zien of er een deelnemende boerderij in je buurt te vinden is.
Er zijn weer een groot aantal (nieuwe) spellen bedacht. Wat denk je van melkpak vissen? De Melkwegrace hebben wij al eens in een heel groot weiland mogen afleggen. En het proeven van de toetjes is hier favoriet!

Ben jij al eens op één van de Campina Boerderijdagen geweest?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

4 reacties