De Campina Boerderijdagen 2023- Op vrijdag 19 mei (de dag na Hemelvaart) en maandag 29 mei (2e Pinksterdag) stellen ca. 75 boerenfamilies opnieuw hun erf open voor publiek.

Het voorjaar lonkt, de koeien dansen de wei in. Dat kan maar één ding betekenen: de Campina Boerderijdagen staan weer voor de deur!

Campina Boerderijdagen 2022

Op de boerderijdagen is altijd van alles te doen. Dit jaar zijn er zelfs een aantal nieuwe spellen die niet alleen leuk zijn, maar ook nog eens leerzaam. Dubbel feest dus! De boer laat aan de hand van leuke spelactiviteiten zien hoe melk van de grazende koeien in de wei terecht komt in het glas thuis op tafel. Een heerlijk dagje buiten! Kom je ook? Toegang is gratis.

Campina Boerderijdagen 2021/ Het Campina Boerderij Mysterie

Vorig jaar werden de Campina Boerderijdagen 2021 op locatie nog geannuleerd. Campina zou Campina niet zijn, wanneer ze niet iets ludieks voor thuis zouden bedenken. Het Campina Boerderij Mysterie! Omdat de Campina Boerderijdagen niet door kunnen gaan, hebben we iets anders leuks voor jou en je gezin in petto: het Campina Boerderij Mysterie! Help jij straks boer Koen om het mysterie van de verdwijning van koe Sam op te lossen?

Fan van de Campina Boerderijdagen

We zijn al jaren fan van de Campina Boerderijdagen. Meestal is er ook wel een boerderij in de buurt om te bezoeken. Vaak komen we er vervolgens na de Boerderijdagen nog wel vaker langs. Helemaal als ze een kinderboerderij aan huis hebben. Inmiddels zijn we al eens in Eemnes en in de Hilversumse Meent bij een boer op visite geweest. Nu zag ik in de Horstermeer een, voor ons, nieuwe deelnemende boerderij. Dat ligt nog net binnen onze fiets actieradius. Het jaarlijkse uitje is geschikt voor het hele gezin: leerzaam, proeven, dieren en spelen! De oudste loopt wat te slenteren op het erf en vermaakt zichzelf. Haar zusjes lopen op volgorde alle activiteiten af en willen niets missen.

De Campina Thuisboerderijdagen 2020

Beleef de boerderij bij je thuis! Om het leven van iedereen die nu thuis zit een stukje leuker te maken, organiseert Campina voor jullie de Campina Thuisboerderijdagen. Jij bent van harte welkom om bij boer Paul of boer Jan virtueel op bezoek te komen. Zo kun je met je familie toch nog genieten van een leuk uitje.

Boer Jan of boer Paul en boswachter Ruben geven je een virtuele rondleiding over de boerderij, afgewisseld met leuke en leerzame spelactiviteiten die je allemaal thuis kunt doen, zoals:

  • Melkweg race met Epke Zonderland en Dafne Schippers
  • Koeienvlekken tekenen
  • Vogelhuisjes knutselen
  • Blind proeven
  • Muis-in-huis jacht

De Campina Boerderijdagen 2019

In 2019 stellen op vrijdag 31 mei en/of op maandag 10 juni 2019 diverse boerderijen hun deuren open voor enthousiast publiek. Dit jaar zijn er maar liefst 69 deelnemende locaties en ze zouden graag tevoren weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten. Via de website is eenvoudig te zien of er een deelnemende boerderij in je buurt te vinden is.
Er zijn weer een groot aantal (nieuwe) spellen bedacht. Wat denk je van melkpak vissen? De Melkwegrace hebben wij al eens in een heel groot weiland mogen afleggen. En het proeven van de toetjes is hier favoriet!

Lees ook:

Ben jij al eens op één van de Campina Boerderijdagen geweest?

Geverifieerd door ExactMetrics