DVD Fien & Teun- De dieren op de boerderij
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > DVD Fien & Teun- De dieren op de boerderij

DVD Fien & Teun- De dieren op de boerderij

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en een boerinnetje die samen het Hollandse landleven ontdekken. Ze beleven allerlei avonturen op de boerderij in het dorpje Molenwaard.
Op de boerderij hebben ze ook dierenvriendjes: Sebastiaan het varken, Rosa de Koe en Pim de hond. Fien & Teun, en daarmee ook de jonge kijker, leert zo op een speelse wijze over het verzorgen van dieren, de natuur en over de herkomst van voedsel.

DVD 3 – Fien & Teun – de dieren op de boerderij

Geven bruine koeien chocolademelk? Hoe zorg je dat je groter wordt? Hoe komen er gaatjes in kaas? Dit zijn vragen die in de afleveringen op deze 3e DVD beantwoord worden. En met in elke aflevering een vrolijk meezingliedje over het thema van de aflevering.
Op deze nieuwe DVD die in november 2016 is uitgekomen staan 10 aflevering die elk 6 minuten duurt:
1. Chocoladekoeien
2. Kleine monsters
3. Vlinders in je buik
4. De poepfabriek
5. Beschuit met muisjes
6. Dierendag
7. Lekkere scheetjes
8. Hagelslag op pootjes
9. Vieze vlekken
10. Schapenwol

Persoonlijke mening

Deze serie richt zich op kinderen vanaf 2 jaar. Elin is nu 3 jaar en kijkt met heel veel plezier naar Fien & Teun. Voordat we deze DVD kregen voor een recensie kenden we Fien & Teun nog niet. Het is dan ook de eerste keer dat we Fien & Teun keken. De beelden die je ziet zijn duidelijk, aansprekend en met vrolijke kleuren. De verhaaltjes spreken kinderen ook aan en is bovendien erg leerzaam. En de liedjes zijn vrolijke meezingers. Deze DVD wordt momenteel veel en met veel plezier bekeken.

Fien & Teun op TV

Fien & Teun is te zien van maandag t/m vrijdag rond 10:30 uur in het Minikids blok bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

Theatershow

Vanaf oktober 2017 t/m maart 2018 zijn Fien & Teun ook te zien in het theater met een eigen oer-Hollandse familievoorstelling.
Ik denk dat Elin deze theatershow erg leuk zal gaan vinden. En wellicht tegen die tijd Joas ook. Het zou leuk zijn als deze bij ons in de buurt komt zodat we er als gezin naar toe zouden kunnen gaan.

Meer informatie over Fien & Teun op vanhoorne.com.
Deze Fien & Teun DVD van Just Entertainment is o.a. online te koop voor € 8,99.

Lees ook:

Bewaren

gastbloggerthuisleven

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics