Thuisleven.com
Review Hasbro partyspel- Speak out 16+
Thuisleven.com > Entertainment > Spellen & Puzzels > Partyspellen > Review Hasbro partyspel- Speak out 16+

Review Hasbro partyspel- Speak out 16+

Vera & Renske, de oudsten, zagen het al helemaal zitten, Speak Out spelen, rare dingen zeggen met een bitje in je mond. Samen de slappe lach krijgen, heerlijk die melige meiden! Ze hadden het tenslotte ook op de reclame op tv gezien. Het spel werd heel snel verzonden, ons geduld werd niet lang op de proef gesteld want eigenlijk was ik zelf ook wel heel nieuwsgierig. Veel over gehoord en reclame gezien, nu mogen we het spel reviewen, leuk!

Speak out

Mooie stevige doos met een duidelijke tekst er op: Speak Out 16+ staat ook op de deksel. Het humeur van mijn 7 jarige dochter kelderde meteen… “Ik mag niet mee doen”… Ze past ook de bitjes nog niet in haar mond, helaas het is niet anders. Inhoud van de doos: kaartjes met zinnen, een zandloper en 5 bitjes. Dochter van 9 jaar past de bitjes wel, dus samen gaan we een spelletje doen.

Onze ervaring met ‘Speak Out’

Hilariteit alom. Woorden die uitgesproken worden met het bitje in, klinken nergens naar en ook dochterlief van 7 jaar schiet in de lach. Het is een geweldig leuk gehoor, soms wel verstaanbaar maar vaak ook niet. Mede doordat we steeds in de lach schieten komt er niet veel duidelijke zinnen uit. De rest van het gezin giebelt mee. Maar toch lukt het ook wel om verstaanbare zinnen uit te spreken. Door de zandloper weet je precies hoeveel tijd je nog hebt. We hebben het niet uit kunnen spelen doordat we steeds weer in de lach schoten, maar het team dat aan het eind van het spel de meeste kaarten heeft wint.

Tip is om niet te lang het bitje in je mond te houden. Je krijgt er echt een zere mond van, mede omdat het ook zo lachwekkend is natuurlijk. Ik denk dat het een heel leuk spel is om te spelen met pubers of andere volwassenen op een vrijgezellen feestje bijvoorbeeld of gewoon wanneer je zin hebt om te lachen!

Lees ook:

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen*

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

  • Het is een grappig spel, je kunt er lol hebben. Maar na 10 minuten is de grootste lol er wel van af. Ik snap heel goed dat je dochter teleurgesteld was dat ze niet mee kon doen. Ziet er ook aantrekkelijk uit. Maar geef mij maar een ander spel, het idee dat ik een bitje in moet die van een ander is geweest…ieuw 😉

  • O leuk!! Hahaha de vera en renske ken ik. Had op de moeder hun fb al een maffe foto gezien. Leuke review zeg. Ik twijfel wel of het hier wat is. Ook een kind van 7. Maar het zag er wel geinig uit!

  • Sorry , maar hier gruwel ik van .
    Dat bitje vind ik erg onhygiënisch …
    Je steekt toch ook geen tandprothese of beugel van een ander in je mond .

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics