Thuisleven.com > Win(naar) > Winacties o.a. wereldkaart, Kerst-cd en Crazy Cat Ladie-boek (gesloten)

Winacties o.a. wereldkaart, Kerst-cd en Crazy Cat Ladie-boek (gesloten)

Zoals iedereen weet hebben wij met regelmaat winacties op Thuisleven. Om de prijs te krijgen is het noodzakelijk deze te claimen binnen één week na bekendmaking. Helaas is dat bij een aantal winacties niet gebeurd en daarom hebben we vandaag een extra blog met daarin de winacties die nog niet geclaimd zijn. Meedoen is erg simpel, maar lees voor de zekerheid even de spelregels door van deze speciale winactie.

Spelregels:

 1. Laat in een reactie weten welke prijs/prijzen je graag wilt winnen
 2. De winnaars worden 9-1-2019 bekendgemaakt in de W.O.W. blog. Je hebt daarna één week de tijd om je prijs te claimen.

Winactie 1 – Kerst-cd

Wij mogen twee exemplaren verloten van de Kerst Kids top 50.

Winactie 2 – Craze Cat Lady boek

Lees de uitgebreide recensie van Crazy Cat Lady-boek bij ons op Thuisleven. We mogen één exemplaar vergeven.

Winactie 3 – Canvas Wereldkaart

Wij mogen één canvas wereldkaart met een formaat van 120×80 cm , t.w.v. van €119,95 van Wereldkaarten.nl verloten.

Winactie 4 – 20 euro shoptegoed

Baseus telefoonhouder met zuignap voor in de auto van Telefoonhoudercenter.nl
Montage op het dashboard

Wij mogen van Telefoonhoudercenter één persoon blij maken met een shoptegoed t.w.v. €20,00

Winactie 5 –  shoptegoed van €50

Unieke handgemaakte tassen. Speciaal voor jou
Follow your dream. Be unique. Buy unique. SoloTuyo

€50 shoptegoed voor Solotuyo Bags mogen we tevens verloten.

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee, daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 9 januari 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

 

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

91 reacties

 • Ik gok nog een keer op de wereldkaart. Onze topper is de 23e alweer 8 geworden en is gek van de wereld. Alles wil hij weten…heeft oma weer een reis gemaakt dan volgt hij dat via de atlas en gaan we zelf op vakantie heeft hij al uitgezocht waar het ligt. Ook op school (groep 5) is de interesse voor topografie erg hoog!

  Ik ga zou dan kiezen voor de “alle landen” canvas wereldkaart, want die past perfect bij de kleuren van zijn kamer. Alle landen zijn duidelijk zichtbaar en ik weet 100% zeker dat we hem hier ontzettend blij mee maken. Want als er iets op zijn wensenlijstje staat dan is het een eigen wereldkaart aan de muur!

  De duimen gaan opnieuw keihard draaien!!

 • Wat leuk om het nieuwe jaar mee te starten!
  Ik doe graag mee met de volgende acties:
  Winactie 1 – Kerst-cd
  Winactie 4 – 20 euro shoptegoed
  Winactie 5 –  shoptegoed van €50

 • wat jammer zeg dat mensen niet kijken of ze hebben gewonnen.
  Ik maak graag kans op winactie 1 de kerstcd of winactie 2 Craze Cat Lady boek

 • Oeh, wat jammer voor de desbetreffende winnaars is dit! Maar voor ons is dit natuurlijk een mooie tweede kans. Ik doe heel graag weer mee voor de mooie wereldkaart 🙂

 • Ik doe graag mee voor alsnog een kans op een canvas wereldkaart.
  We gaan in het voorjaar de slaapkamer van onze dochter veranderen. Nieuw verfje op de wanden, nieuw bed. Bureautje erin. En boven dat bureau zou zo’n wereldkaart natuurlijk heel erg leuk staan. Ik denk dat 1 groot item ook meer rust biedt, dan vele kleine frutsels aan de muur. En zo’n wereldkaart is ook nog leuk als je wat ouder bent, dan kun je van Frozen schilderij niet zeggen….

 • Heel graag de canvas wereldkaart voor onze meiden! We zijn nu bezig met slaapkamers op zolder maken dus zou supergaaf zijn voor in het voorste halletje naar de 2 kamers toe.

  Als je meegedaan hebt lees je toch de W.O.W blog zou je denken .

  Groetjes Anita

 • Ik doe graag mee voor actie 4.
  Ik werk in de thuiszorg en mijn andere houder is geknapt. Dus ik ben een goeie nodig. Deze ziet er prima uit dus ik waag graag een kansje

 • Wat een leuk begin van het nieuw jaar, een nieuwe kans op een leuke prijs, ik loot graag mee voor de kerstcd en actie 4 het shoptegoed van Solotuyo.
  Gelukkig nieuwjaar allemaal!

 • Wat erg dat iemand niet reageert als hij gewonnen heeft!! Ik zou graag kans maken op €50 shoptegoed! Ik zoek een leuke tas. Ik had 1 gekregen van de Kerstman maar de ritssluiting is al kapot.Erg jammer want het was een mooie
  Misschien kan ik nog een mooie tas uitzoeken . Nog een gelukkig nieuwjaar

 • Allereerst nog de beste wensen voor 2019! Wat een super leuk begin. Ik doe graag mee voor de wereldkaart voor mijn zoon Jesse van 11 jaar. Al van klein kind af aan is hij dol op de wereld. Zou een leuke verrassing voor zijn nieuwe kamer zijn. (Die hij over een tijdje gaat krijgen).

 • doe nog eens een keer graag mee voor de volgende leuke prijzen:

  de wereldkaart voor mijn kleinzoon
  50 € shoptegoed van solotuyo

 • Allereerst nig een gelukkig nieuwjaar! Jammer dat de mensen hun prijs niet hebben geclaimd. Wel een mooie nieuwe kans voor ons! De Canvas wereldkaart is prachtig voor mijn zoon Jasper en schoondochter Iris. Ze wonen sinds kort in hun nieuwe huis en de muren zijn nog kaal! Zal een mooie verrassing voor hen zijn!

 • Heel jammer dat de winnaars niet checken of ze gewonnen hebben, maar wel weer een kans voor mij en anderen.
  Ik doe heel graag mee met nr. 3, voor een mooie wereldkaart en 5, een tas is altijd welkom.

 • Ik wil graag meedoen met Winactie 2 voor het Crazy Cat Lady boek! Een vriendin van mij is al een tijdje single (en erg kieskeurig) dus de “running gag” tussen ons is dat ze over een paar jaar 10 katten van me krijgt 🙂
  Dit boek zou al een hilarische start zijn!!!

 • Ik doe graag mee voor het shoptegoed voor Solotuyo Bags. Net mijn handtas compleet langs de riem afgescheurd, dus zal toch een nieuwe moeten gaan zoeken!

 • Ik doe heel graag mee met de winactie van Telefoonhoudercenter Winactie 4 – 20 euro shoptegoed. Ik heb nog geen telefoonhouder en wat zou dat enorm handig zijn, dan hoef ik niet meer zo provisorisch de weg te zoeken.

 • Ik zou echt weer een kansje willen wagen voor de wereldkaart, die willen we al zo lang, want hier hangt nog steeds niets aan de muur en dat mag na ruim 20 maanden hier wonen toch wel . Ik ga meteen iedereen van mijn vriendenlijst op facebook uitnodigen.

 • De wereldkaart mogen winnen zou fantastisch zijn! Ik reis graag en heb al verschillende mooie steden en landen mogen zien (waaronder België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Spanje, Griekenland, Turkije en Hongarije) maar er staan nog zoveel mooie plekjes op mijn to do lijstje, met deze kaart aan de muur kan ik alvast dromen van het volgende reisje!

 • Hé wat jammer voor de winnaars, maar wat een geluk voor mij. Ik vind namelijk zo’n grote wereldkaart helemaal geweldig!! We hebben boven een studiekamer waar mijn man en ik vaak werken( allebei docent) en vinden deze muurdecoratie erg passend aan de nu nog saai witte muur! ❤ Ook leuk als de kids straks wat ouder zijn en daar huiswerk gaan maken!

 • Wat Super lief dat je de prijzen dan opnieuw op zo’n manier verloot. Leuk begin van het nieuwe jaar.

  Maak graag kans op winactie 1 en winactie 4

 • Ik doe graag mee voor de wereldkaart op canvas, omdat wereldwijd backpacken het liefste is wat ik doe. Grootste reis was over land (per openbare trein & bus) heen/terug van Brussel naar Beijing, én ik word daar graag aan herinnerd. Voor het shoptegoed van SoloTuyo kom ik ook graag in aanmerking. Nu duimen maar!

 • Super leuk!! Zo nog een kansje te wagen, zou graag de wereldkaart voor onze jongens willen winnen.
  Of het shoptegoed van Solotuyo Bags voor mezelf daar weet ik wel raad mee!

  Spannend! En nu maar hopen…..

 • Ik wens je eerst even een fijn 2019 en doe graag mee met deze eerste verrassende winactie in 2019.Wat een mooie prijzen!
  En loot graag mee voor Winactie 3 ( Wereldkaart) , Winactie 2( Craze Cat Lady boek) of
  Winactie 5 ( Voor een shoptegoed van 50 euro voor een leuke tas).
  Ik volg op Bloglovin en ben heel benieuwd.

 • Yeah! Nieuwe jaar, nieuwe kansen Ik doe mee voor een wereldkaart. Past mooi bij mijn nieuwjaarsvoornemen om meer naar mijn wanderlust gevoel te luisteren
  Let’s explore the beautiful pale blue dot #carlsagan

 • Yes, ik doe mee voor een wereldkaart op canvas. Ik heb nog een kale muur in mijn woonkamer.
  Of de €50 shoptegoed voor Solotuyo Bags voor mijn vriendin. Ik zie dat ze leuke festivalbags hebben. Dan kan ze alvast een mooie festivalbag scoren voor de vele festivals die we op de planning hebben staan.

 • Ik doe graag mee met winactie 4 (net een nieuwe telefoon dus kan ik goed gebruiken) en winactie 5. De tassen van Solotuyo Bags zien er echt waanzinnig leuk uit. Daar zou ik veel plezier van hebben. Ga duimen…..

 • Graag hoop ik winactie 3 te winnen; een wereldkaart. Onze zoon is gek van de aarde en heeft ook een wereldbol. Een mooie kaart ontbreekt nog.

 • Ik vind de wereldkaart echt super mooi. Zijn de bovenverdieping aan het verbouwen. De kaart zou super staan op mijn hobbykamer. Wil daar ook een leuke collage van onze vakantie foto’s hangen.

 • Ik maak graag kans op de canvas wereldkaart. Onze papieren wereldkaart die op de computerkamer begint al te scheuren omdat we er steeds langs lopen (en per ongeluk er ook wel tegenaan lopen vanwege de nauwe doorgang).

 • leuk 🙂 ik maak graagkans op de kerst cd (actie1) : volgend jaar zal ons meisje wel wat mee kunnen zingen op haar manier met kerst hihi En/of het tegoed van telefoonhoudercenter (actie4) omdat de mobiel van mijn man die we voor navigatie gebruiken niet meer met hoesje in de huidige houder past.

 • Ik wil allereerst iedereen een super fijn 2019 toewensen.
  En bij deze laat ik weten dat ik zeer graag meedoe met winactie 3. Een mooie canvas wereldkaart zal onze huiskamer echt opfleuren.

 • De wereldkaart zou geweldig staan boven het bureau van mijn zoon. Hij zit nu in de brugklas en doet het super. Zou heel gaaf zijn als ik de wereldkaart op hout voor hem win!!!!!!!!!

 • Hi, wat een mazzel dat we nog een keer mogen meedoen!
  Ik maak graag kans op de crazy cat lady-boek en op €50 shoptegoed voor Solotuyo Bags

 • Super Gaaf, ik maak Dolgraag een kansje op zo’n Prachtige Wereldkaart! Kan ik elke dag lekker dromen welke mooie reizen ik nog zou willen maken mocht ik weer beter worden. En natuurlijk die Waardevolle Herinneringen ophalen van de Fantastische reizen die ik heb mogen maken. Ik volg jullie al een hele tijd op FB, Twitter & Pinterest. Onwijs Bedankt voor deze Waanzinnig Leuke Kans en nu heeeeel Hard Duimen maar!

 • Wat leuk deze kans! Waag graag nog een kansje gezien de pech van mijn “laatste” prijs hier.
  De canvas wereldkaart vind ik geweldig!! Maar ook het tegoed voor de telefoonhouder is welkom daar mijn oude niet meer vast blijft zitten!

 • Oh wow, Ik maak graag kans op de wereldkaart. Lijkt me super leuk aan de muur in de woonkamer. Daar hangt nu nog niets, speciaal vrijgehouden voor deze prijs 😉

 • Ik doe graag mee voor winactie 3. Wij hebben nog wel een kale muur in onze werkkamer … daar zou een wereldkaart prachtig hangen

 • Wowie, tóch nog een kansje op het shoptegoed van telefoonhoudercenter! Zou zo goed van pas komen, wie weet nu wel geluk?

 • Wat zonde zeg van al die mensen die hun prijs niet geclaimd hebben. Maar goed.. Ik zou de wereldkaart heel graag willen winnen. Ik ben zelf op veel plekken in de wereld geweest en ik wil dat stukje ook heel graag aan mijn kinderen meegeven. Mochten ze willen gaan reizen dan kan ik dat alleen maar aanmoedigen. Daar leer je echt heel veel van.

 • Winactie 3 – Canvas Wereldkaart doe ik graag voor mee. Dat is namelijk mooi en makkelijk want mijn dochters vragen vaak waar ik allemaal geweest ben in de tijd dat ik vaarde.

 • De canvas wereldkaart! Ons eerste kindje is op komst en gister een onwijs gaaf kleed met de wereld erop besteld :). Dit thema wil ik graag doorvoeren in de kamer. Zo’n gave canvas maakt het dan helemaal af!

 • Wauw wat een geluk voor ons zeg!! Wij doen graag mee voor onze zoon die nu in groep 8 zit en dol is op topografie! Hij roept al later leraar te willen worden!‍ Zou geweldig motiverend zijn als hij deze op zijn kamer mag hangen!! ❤

 • Zo’n te gekke wereldkaart zou onze woonkamer helemaal opfleuren! Wij houden van reizen en vinden het super om over alle landen waar we geweest zijn te praten! Leuk om hier op zo’n mooie manier aan herinnerd te worden!!