Thuisleven.com
7 ECOLOGISCHE PRODUCTEN VOOR DE VOORJAARSSCHOONMAAK.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > 7 ecologische producten voor de voorjaarsschoonmaak (winactie)

7 ecologische producten voor de voorjaarsschoonmaak (winactie)

Het is weer lente, de tijd om je frisse was buiten te laten wapperen en je huis een grondige schoonmaakbeurt te geven. Met de ecologisch verantwoorde producten van Klok wordt de voorjaarsschoonmaak een waar feestje. Je huis zal stralen van schoonheid, terwijl de producten ook nog eens vriendelijk zijn voor je huid.

Bezoek www.klok-eco.nl en profiteer nu van de voordelige Klokbox. Hiermee heb je alle ecologisch verantwoorde producten in één keer in huis. De box bevat 7 Klokproducten, waardoor je direct aan de grote schoonmaak kunt beginnen. Met producten voor een brandschoon huis, een frisse was en een sprankelend schone vaat.

Goed voor mens en milieu

De recepturen van Klok-producten bevatten geen parfums en kleurstoffen, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Alle Klok-producten zijn zorgvuldig getest en gecertificeerd met het Asthma Allergy Nordic label. Dit maakt ze geschikt voor mensen met astma, allergieën of andere gevoeligheden, en voor iedereen die parfums en allergenen wil vermijden. Meer informatie vind je op www.asthmaallergynordic.com.

Daarnaast dragen alle Klok producten het Europees Ecolabel, het officiële Europese Milieukeurmerk. Naast milieueisen voldoen deze producten ook aan hoge kwaliteitseisen voor was- en reinigingsmiddelen. Ze zijn minder schadelijk voor het milieu en minimaliseren verstoring van het ecosysteem. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op www.europeesecolabel.nl.

Meer informatie

Klok producten zijn verkrijgbaar bij supermarkten en online via www.klok-eco.nl. Met de Klokbox, verkrijgbaar in de webshop, maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok. De consumentenadviesprijs is € 31,50 (normaal € 34,63).

De Klokbox.

De Klokbox

De voordelige Klokbox bestaat uit de volgende producten:

 • Klok ecologisch waspoeder kleur, 1,17 kg
 • Klok ecologisch waspoeder wit, 1,17 kg
 • Klok ecologisch vloeibaar wasmiddel wit, 1485 ml
 • Klok ecologisch afwasmiddel, 500 ml
 • Klok ecologische vaatwascapsules, 468 gr
 • Klok ecologische allesreiniger, 1000 ml
 • Klok ecologische wc-reiniger, 750 ml

Over Klok

Het gerenommeerde Nederlandse merk Klok heeft een geschiedenis die teruggaat tot meer dan 100 jaar geleden. Vanaf het begin heeft Klok zich ingezet voor het milieu. Zo bracht Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en introduceerde het als pionier een compact waspoeder. Sinds 2001 dragen alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel, wat hun toewijding aan milieuvriendelijke producten onderstreept.

Naast het milieuaspect staat bij Klok ook de huidvriendelijkheid hoog in het vaandel. Alle producten zijn vrij van parfum en kleurstoffen, wat bijdraagt aan het comfort en de gezondheid van de gebruiker. Daarom zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds, een keurmerk dat wordt toegekend door een commissie van dermatologen en andere deskundigen.

Win

Thuisleven mag 2 Klokboxen ter waarde van € 35 verloten onder de deelnemers. De box bevat:

 • Klok ecologisch waspoeder kleur, 1,17 kg
 • Klok ecologisch waspoeder wit, 1,17 kg
 • Klok ecologisch vloeibaar wasmiddel wit, 1485 ml
 • Klok ecologisch afwasmiddel, 500 ml
 • Klok ecologische vaatwascapsules, 468 gr
 • Klok ecologische allesreiniger, 1000 ml
 • Klok ecologische wc-reiniger, 750 ml

Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie loopt tot en met 21-4-2024. De winnaar krijgt in de dagen erna een mail. En heeft dan 48 uur de tijd om de prijs te claimen, daarna gaat de prijs naar iemand anders.
Door deel te nemen aan deze winactie ga je automatisch akkoord met onze spelregels.
Kijk hier voor meer winacties op Thuisleven of neem een kijkje op PrijsvragenGala.nl.

Lees ook:

Welke ecologische producten gebruik jij allemaal in en om huis?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

108 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics