Selecteer een pagina

Ben je van plan om je net als nijntje te verkleden tijdens carnaval, Halloween, verkleedfeestje of andere gelegenheid? Ontdek dan snel wat nijntje en haar vriendjes hebben gekozen uit de verkleedkist in het nieuwe kartonboek “nijntjes verkleedfeest”! Trek aan de schuifjes en laat je verrassen door de leuke outfits en avonturen van nijntje en haar vriendjes terwijl ze zich klaarmaken voor een geweldig verkleedfeest.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een leuke verrassing voor je onderaan deze recensie! Doe mee aan onze winactie en maak kans op een exemplaar van het boek “nijntjes verkleedfeest” voor jezelf of om cadeau te geven aan een speciaal iemand. Mis deze kans niet en laat je meeslepen door het vrolijke verkleedavontuur van nijntje!

nijntje verkleedfeest

Nijntje heeft al haar vriendjes uitgenodigd voor een spannend verkleedfeest! Ben je benieuwd naar de kostuums die iedereen heeft gekozen? Pak dan snel het kartonboek met stevige schuifjes en ontdek wie er allemaal meedoet! Zie hoe Barbara veranderd is in een vrolijke clown, Boris zich heeft omgetoverd tot een handige kok, en Nina haar magische krachten heeft laten zien als een betoverende toverfee. Maar de grote vraag blijft: als welk personage zou knorretje zich hebben verkleed?

Dit interactieve kartonboek met zijn kleurrijke illustraties en boeiende schuifjes is niet alleen perfect voor jonge kinderen die graag verkleden tijdens carnaval, maar ook voor hen die genieten van fantasierijke avonturen op elk moment van het jaar!

nijntje verkleedfeest uitschuifbaar gedeelte.

Wat vinden wij ervan?

Dit boek kenmerkt zich door zijn dikke pagina’s en de stevige kwaliteit van de uitschuifbare elementen. Dankzij deze robuuste eigenschappen is het boek ook perfect geschikt voor kleine handjes. Ouders hoeven zich geen zorgen te maken dat het boekje snel kapot zal gaan tijdens het gebruik, wat zorgt voor een zorgeloze leeservaring voor zowel kinderen als volwassenen.

Het is geweldig om te zien hoe nijntje steeds weer nieuwe en diverse thema’s verkent in haar boeken. Van avonturen in de dierentuin tot verhalen over verjaardagsfeestjes, er is altijd wel een nijntje-boek dat past bij de interesses en de verbeelding van elk kind. Het uitgebreide assortiment aan nijntje-boeken biedt een schat aan mogelijkheden voor eindeloos leesplezier en leerzame ervaringen.

Informatie

nijntjes verkleedfeest
Uitgeverij: Mercis Publishing bv
ISBN 978-90-5647-958-9

Win

Thuisleven mag 1 boek van ‘nijntje verkleedfeest’ verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel weten welke maat je graag wilt ontvangen en laat onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 24-3-2024.

Lees ook:

Welk (soort) boek van nijntje spreekt jullie het meest aan?

Foto’s: Miranda de Jong

Geverifieerd door ExactMetrics