Thuisleven.com
Duik in de zee met het boek `Oceanorama´ (winactie).
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Informatief > Duik in de oceaan met het boek `Oceanorama´

Duik in de oceaan met het boek `Oceanorama´

Ontdek de fascinerende wereld van de oceaan met behulp van de magische driekleurenlens! Deze lens onthult de verborgen schoonheid van de diepste oceanen en laat je kennismaken met de wonderlijke wezens, adembenemende landschappen en verrassende onderwaterkenmerken overal ter wereld. Wij hebben een exemplaar van het betoverende boek ‘Oceanorama’ ontvangen voor een recensie en mogen er ook een weggeven als onderdeel van een winactie! Lees er meer over in deze blog.

Oceanorama

Onder de golven van de oceaan ontvouwt zich een buitengewone wereld vol verrassende dieren, zoals eenhoornhaaien, chocolate chip zeesterren en zeedraken. Verken de indrukwekkende leefomgevingen van zowel oude als hedendaagse zeedieren, variërend van atletische supersterren en vangtandvissen tot vleugelslakken en vissen zo groot als auto’s of bussen. Pak je magische kijkglas erbij en ga op avontuur in de oceaan! Hoeveel zeedieren kun jij ontdekken?

Met behulp van de blauwe lens onthul je de meest ongewone en belangrijke wezens in elk habitat, van kleine zeeslakken tot reuzeninktvissen. Gebruik de rode lens om de planten en andere fenomenen te ontdekken die het onderwaterlandschap zo uniek maken. De groene lens brengt de habitats tot leven waarin deze zeewezens en planten gedijen.

Een kijkje door de groene lens in het boek 'Oceanorama'.

Wat vinden wij ervan?

We zijn helemaal weg van de voorkant van het boek ‘Oceanorama’, waar een fantastisch kijkglas met drie vensters te vinden is: rood, blauw en groen. Als je door elk venster kijkt met één oog, openbaart zich meteen een wereld van verschil. Door de rode lens kunnen we alle vissen duidelijk zien, terwijl de groene lens ons de verbazingwekkende habitat onthult, met al zijn prachtige planten. En dankzij de blauwe lens worden we getrakteerd op een kijkje bij alle andere zeedieren die daar rondzwemmen.

Bij het omslaan van de eerste pagina worden we betoverd door de rode lens die ons een schildpad toont, terwijl de groene lens ons een overvloed aan planten laat zien. En dan is er nog de blauwe lens, waardoor we plotseling een inktvis of octopus kunnen waarnemen, een wezen dat zonder de lens of door andere kleuren van de lens onzichtbaar zou blijven.

De pagina’s van het boek zijn prachtig groot en bevatten een schat aan boeiende informatie. Sommige spreads zijn zelfs helemaal leeg, zodat we eindeloos kunnen staren naar het onderwaterleven. Alle illustraties zijn tot in de kleinste details uitgewerkt, waardoor ze stuk voor stuk echte kunstwerken zijn om te bewonderen. Mocht je de losse lens wat onhandig vinden, dan kun je achterin het boek een QR-code scannen. Hiermee tover je je telefoon om tot een magisch kijkglas in drie kleuren, waarmee je de betoverende wereld van de oceanen kunt verkennen.

Kortom, we zijn enorm enthousiast over dit prachtige en boeiende boek. Het staat boordevol interessante weetjes en we hebben ontzettend veel plezier beleefd aan het bekijken van alle illustraties.

Een kijkje door de rode lens in het boek 'Oceanorama'.

Informatie

Oceanorama
Auteur: Barbara Taylor
Illustraties: Carnovsky
ISBN: 978 90 02 27825 9
Uitgever: Infodok
Leeftijd: vanaf 9 jaar
Hardcover met kijkglas

Win

Thuisleven mag 1 boek van ‘Oceanorama’ verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 24-3-2024.

Lees ook:

Welk dier uit de oceaan zou jij graag willen ontdekken in dit boek?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon *affiliate

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

63 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics