Thuisleven.com > Win(naar) > Winactie’s die niet geclaimd zijn, opnieuw in de loting!

Winactie’s die niet geclaimd zijn, opnieuw in de loting!

Zoals jullie allemaal weten proberen we op Thuisleven met regelmaat winacties te organiseren. Na een winactie wordt de winnaar bekend gemaakt in de W.O.W. blog waarbij de winnaars één week de tijd krijgen om hun prijs te claimen. Helaas gaat dat claimen van de prijs niet altijd goed. Leuk voor jullie want dan maken we er een nieuwe win-actie van. Deze keer niet via Social Media maar op de blog zelf.

Winactie 1 – De verjaardag van de luiaard

Vandaag is luiaard jarig. Alle vrienden dieren hebben eraan gedacht. De boom is geheel versierd met schitterende torretjes, lichtgevende waterdruppels en een kleurige vlinder zodat hij elk vonkje zonlicht opvangt en terugkaatst in duizend kleuren. Zodra de vrienden klaar zijn met versieren maken ze luiaard wakker. Elk dier helpt luiaard te herinneren hoe je een verjaardag moet vieren, maar luiaard is alleen maar moe. Hoe verras je nou zo iemand?

Lees de volledige recensie op Thuisleven

Winactie 2 – Brugklas

De film Bruklas de tijd van mijn leven gaat over Nola (gespeeld door Sterre van Woudenberg) die een relatie hand met Jesse (Vincent Visser). Maar hij maakte het uit met haar. Helaas is er een filmpje van verschenen en dat gaat als een lopend vuurtje door de school. Heel gênant natuurlijk…  Nola wacht echter nog meer ellende… Ze hebben het niet breed bij Nola thuis en er is geen geld voor de ouderbijdrage. Nola  mag dus niet mee op kamp. Een ideale gelegenheid voor Fenna (Stefania Liberakakis) om een poging te wagen om Jesse in te palmen. Fenna nodigt een aantal kinderen uit voor haar verjaardagsfeestje, en geeft ze een armbandje bij wijze van uitnodiging. Ze staan bij het water wat te praten. Jesse kreeg er een, Nola niet.  Nola ziet dit en baalt. Dan, ongemerkt duwt Fenna Nola in het water.  Nou ja, ongemerkt.. Boy (Julian Moon) ziet het gebeuren en filmt het stiekem. Hij wil het Fenna betaald zetten.

Nola wil Fenna toch een verjaardagscadeau geven en koopt een haarmasker en ontharingscrème voor Fenna. Boy verwisseld stiekem de inhoud van beide flesjes.  Fenna is woedend. Nola mag voor straf niet mee op kamp. Maar Nola wil koste wat het kost de waarheid boven tafel halen. Ze gaat uiteindelijk samen met Boy naar Drenthe, naar het schoolkamp…

Lees de volledige review op Thuisleven

Winactie 3 – Zwarte Golven (deze verloten we maar liefst 3 keer)

Thriller
Een thriller van Nederlandse bodem

Na een fantastische reis, van een half jaar, naar India, komt Tim enigszins bedrogen uit. Een baan vinden blijkt toch niet zo makkelijk als gedacht. Eigenlijk wil hij weer weg uit Nederland. Precies op dat moment wordt Tim gebeld door Julia, een van de mensen met wie hij door India heeft gereisd. Julia gaat drie weken, als au pair, met een miljonair mee op een zeiljacht naar Corfu en vraagt Tim om mee te gaan. Tim, die slechts minimale zeilervaring heeft, zegt direct ja!
De miljardair, Robert, blijkt een charismatische man, vol grote verhalen. Robert is overal geweest en lijkt te weten hoe alles werkt. Tim en Julia hebben er zin in en de reis gaat veelbelovend van start. Maar dan gebeuren er merkwaardige dingen, waarvoor Robert steeds weer een perfect logische verklaring heeft. De charmante Robert lijkt ook een hele andere kant te hebben. Verbeeld Tim zich dit, of is Robert toch niet de man die hij zegt te zijn? Zijn Tim en Julia wel veilig?

Lees op thuisleven de volledige recensie

Hoe moet je kans maken op één van deze prijzen?

  1. Reageer onder 3 willekeurige blogs op Thuisleven en onder de recensie en/of review (dus 4 reacties in totaal). Dit moeten passende reacties zijn. Geef bijvoorbeeld antwoord op de gestelde vraag. Reacties als “done” tellen niet mee.
    Wil je meer opvallen dan laat je meerdere reacties achter.
  2. Laat onder dit bericht een reactie achter welke prijs je graag wilt winnen (dat mogen er ook meerdere zijn. Let dan wel op dat je de stappen van hierboven meerdere keren moet uitvoeren).

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Daar moeten wij hard voor werken! Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 21 augustus 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

37 reacties