Thuisleven.com > Boeken & Films (volwassenen) > The Good Boys : hilarische komedie die je gezien moet hebben!

The Good Boys : hilarische komedie die je gezien moet hebben!

Ik ben een echte filmliefhebber. Ik ben gek op thrillers, spanning en humor.  En nu heb ik een film gezien, waar ik op het eerste gezicht niet zo gauw heen zou gaan. Het leek mij een suffe film, niet echt mijn ding. Maar wat heb ik mij vergist zeg! Ik heb er geweldig om kunnen lachen!

Het verhaal van the Good Boys.

The Good Boys draait zoals je al zal vermoeden om 3 jongens, Max (jacob Tremblay), Lucas (Keith L. Williams) en Thor (Brady Noon) zijn de Bean Bag Boys. Echte vrienden die sinds de kleuterschool onafscheidelijk zijn. Het zijn lieve, onschuldige kinderen die bang zijn voor de nadering van de middelbare school. Op school proberen ze niet te worden gepest door de Scooter Squad met als leider, Atticus (Chance Hurstfield). Wanneer Thor niet in staat is om een ​​slok van het warme bier te nemen dat de Scooter Squad broers passeren, noemt Atticus hem “Sippy Cup”. Die bijnaam dwingt Thor om te stoppen met datgene wat hij het allerliefste doet: zingen. Hij wil namelijk bewijzen dat hij wel stoer kan zijn en stiekem 4 slokken bier kan drinken.

Lucas heeft net gehoord dat zijn ouders gaan scheiden. Iets waar hij niet goed mee om kan gaan. Hij wil het nieuws ook nog niet delen met zijn beste vrienden. Een populaire jongen op school nodigt Max uit voor zijn feestje. Het zou een zoen feestje worden. En Lucas zou dus de kans krijgen om Brixlee (Millie Davis) een zoen te mogen geven. Al jaren is hij in stilte verliefd op Brixlee. Dus hij accepteert de uitnodiging. Maar dan slaat de paniek toe. Want hoe zoen je met een meisje? Ze zoeken informatie op de computer en schrikken van de porno site waar ze op terecht komen. Dus dan toch echt maar een andere manier zien te vinden.

Zoenen, drugs en rock’n roll.

Als oplossing besluiten de 3 vrienden om een drone over het huis van de buren te laten vliegen. Daar wonen 2 tienermeisjes waarvan er 1 een vriendje heeft die die middag op bezoek is. Die zullen toch wel zoenen?  Maar de Drone is van Max zijn vader. Zijn vader gebruikt de Drone voor zijn werk en het is Max verboden om er aan te komen. Maar natuurlijk doen ze dat toch. Ze vliegen de drone over het huis van de buren. En dan gaat het mis. De meisjes vangen de Drone en willen deze niet terug geven. De jongens ontfutselen de meisjes hun tas. Daar zit een behoorlijke hoeveelheid drugs in. En nu volgt er een strijd om de drone terug te krijgen. Met wilde achtervolgingen en een hoop humor slaan de jongens er in de drone te bemachtigen. Maar zullen ze er ook in slagen om Brixlee een zoen te mogen geven? Zullen ze nog auditie gaan doen voor de musical? Of misschien komen de ouders van Lucas nog bij elkaar? Of zullen ze elkaar nooit meer zien en is de vriendschap over en bestaan de Bean Bag Boys na deze dag niet meer…

En dan zijn er nog de seksspeeltjes. Ja echt. Thor zijn ouders hebben een kamer vol met die dingen en de jongens die weten dus niet waar ze voor gebruikt worden. Ze denken dat hun ouders een EHBO pop hebben. Misschien kan die Max helpen om te leren zoenen? En wat te denken van de “ketting” die Max aan Brixlee geeft (die bestaat uit anale kralen)…

Conclusie.

Het is dus geen film voor kinderen. Maar de humor en de onschuld van hoe zij tegen volwassen dingen aan kijken is heel erg vermakelijk! Maar het serieuze en het lieve aan deze film is, dat ondanks de hilariteit er wezenlijke problemen aangekaart worden waar kinderen mee te maken kunnen krijgen als ze naar het middelbare onderwijs gaan. Want hoe ga je om met groepsdruk? Ga je wel of niet drinken? Hoe ga je om met meisjes? En wat als je iets meer dan vriendjes wil zijn? Wat doe je als je ouders willen scheiden? Het is wel een film echt voor volwassenen. Maar daarom zeker wel leuk omdat je beetje door de ogen van de kinderen de wereld bekijkt. Hilariteit, spanning, en actie wisselen elkaar af in deze film. Maar de humor is echt fantastisch! Dus als je deze film nog niet gezien hebt: hij draait nu in de bioscoop!

Lees ook:    
    

1 reactie