Maak het gezellig met de Mummies, Smallfoot en Storks.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Maak het gezellig met de Mummies, Smallfoot en Storks

Maak het gezellig met de Mummies, Smallfoot en Storks

De herfst is in volle gang: dagen worden korter, nachten kouder. Wat is er beter dan jezelf te verwarmen met boxsets Mummies, Smallfoot en Storks van Wrner Bros?

Mummies

Beleef de avonturen van drie Egyptische mummies uit een ondergrondse geheime stad in het oude Egypte. Een prinses, een wagenmenner, zijn jongere broer en een babykrokodil belanden door ongelukkige gebeurtenissen in hedendaags Londen. Op zoek naar een gestolen koninklijke ring van de familie, nemen ze je mee op een hilarische reis.

Smallfoot

Een slimme jonge Yeti ontdekt iets ongelofelijks: een mens. Het nieuws over deze ‘smallfoot’ brengt roem en een kans bij het meisje van zijn dromen, maar zorgt ook voor oproer in de Yeti-gemeenschap. Wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun besneeuwde dorpje?

Storks

Ooit bezorgden ooievaars baby’s, nu bezorgen ze pakjes voor internetreus Cornerstone.com. Junior, de beste bezorgooievaar, activeert per ongeluk de Babymaakmachine en produceert een schattig, ongeautoriseerd meisje. In een race tegen de klok proberen Junior en Tulip, de enige mens op de Ooievaarsberg, hun eerste babybezorging ooit te doen. Een onthullende reis die families compleet maakt en de ware missie van ooievaars in de wereld herstelt.

Verrijk je herfstavonden met deze boeiende Warner Bros. Entertainment boxset. Lach, beleef avonturen en laat je verwarmen door deze diverse selectie. Perfect om cadeau te geven of om zelf van te genieten.

Win

Thuisleven mag 1 boxset van Mummies, Small Foot en Storks, verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 31-12-2023.

Lees ook:

Welke film spreekt jou het meest aan?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon *affiliate

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

53 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics