Selecteer een pagina

In de schaduw van mysterie en moord schetst “Dit boek is dodelijk” een intrigerend verhaal waarin dood en inspiratie elkaar kruisen. Laat je meevoeren in de duistere gangen van een school, waar de dood van Hugh Henry Van Boren een kettingreactie van geheimen en paniek ontketent.

Dit boek is dodelijk

Hugh Henry Van Boren, een van de populairste leerlingen, wordt dood aangetroffen, en de school raakt verstrikt in een web van verdenkingen. Jess Choudhary, die wanhopig haar studiebeurs probeert veilig te stellen, ontdekt dat haar geschreven verhaal dezelfde fatale afloop heeft als Hughs dood. Een anoniem bericht bedankt haar voor de inspiratie. Jess staat voor een race tegen de klok om het mysterie op te lossen en haar eigen noodlot te ontlopen.

Wat vinden wij ervan?

“Dit boek is dodelijk” vertelt het verhaal door de ogen van Jess, wat de lezer een fascinerend inzicht geeft. Het verhaal begint voor de moord, waardoor je de personages beter leert kennen. Echter, de spanning bouwt snel op, en de lezer wordt al snel meegesleurd in het hart van het mysterie rond Hugh’s dood.

Het boek leest als een sneltrein en houdt de spanning strak gespannen. Elk hoofdstuk brengt je dichter bij de onthulling van de moordenaar, waardoor het moeilijk is om het boek weg te leggen. De personages, vooral Jess, evolueren op een boeiende manier, wat bijdraagt aan de diepte van het verhaal.

Een goed geschreven young adult-thriller met een verrassende plottwist. “Dit boek is dodelijk” is een aanrader voor liefhebbers van meeslepende mysteries en onverwachte wendingen.

“Dit boek is dodelijk” is niet alleen een meeslepende thriller, maar ook een verhaal van evolutie en vriendschap. De perfecte mix van spanning en intrige maakt dit boek een aanrader voor iedereen die houdt van een goede dosis mysterie en onvoorziene plotwendingen.

Informatie

Dit boek is dodelijk
Auteur: Ravena Guron
Vertaling: Anne Elshof
ISBN: 9789021483078
Uitgever: Volt

Lees ook:

Lees jij graag Young Adult boeken?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon *affiliate

Geverifieerd door ExactMetrics