Kruip in de wereld van BABY born: officiële animatieserie nu beschikbaar in het Nederlands.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > De allereerste BABY born-animatieserie ooit

De allereerste BABY born-animatieserie ooit

In het 32-jarig bestaan van het BABY born-merk schittert de wereldberoemde baby voor het eerst in een eigen BABY born-animatieserie. Na meer dan 26 miljoen verkochte poppen zet het merk een nieuwe stap met een eigen serie, nu ook beschikbaar in het Nederlands. De serie vertelt hilarische, hartverwarmende en educatieve verhalen, geschikt voor kinderen en ouders om samen te volgen. BABY born Emma en haar vrienden spelen de hoofdrol in de kleurrijke wereld van BABY born, waar ze plezier beleven aan verschillende activiteiten zoals fietsen, bakken en kamperen.

BABY born Emma en haar vrienden schitteren in de allereerste BABY born-animatieserie ooit

In de animatieserie schittert BABY born Emma naast andere hoofdpersonages: de zachte knuffelbeer Teddy, Carla (de grote zus van Emma), en Conrad (de oudere broer van Emma). Daarnaast maken ook andere personages uit de wereld van BABY born hun opwachting, waaronder Eva (de beste vriendin van Emma) en de schattige eend Berta.

Fans kunnen zich verheugen op 18 afleveringen, goed voor 90 minuten entertainment en vrolijke muziek. De eerste afleveringen van de BABY born-animatieserie zijn nu beschikbaar in het Nederlands op het YouTube-kanaal. Met elke twee weken een nieuwe aflevering. Elke aflevering duurt vijf minuten en toont een kort avontuur waarin sociale en emotionele aspecten, teamwork, vriendschappen en natuurlijk veel plezier centraal staan.

Bekijk de BABY born-animatieserie hier in het Nederlands.

Meer informatie over het merk BABY born en het uitgebreide productportfolio is hier te vinden.

Lees ook:

Welke BABY born pop heb jij in huis?

Foto’s: BABY born

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics