Thuisleven.com
De magie van BABY born: Ontmoet de nieuwe vriend - de BABY born Beer.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > De magie van BABY born: Ontmoet de nieuwe vriend – de BABY born Beer

De magie van BABY born: Ontmoet de nieuwe vriend – de BABY born Beer

Herinner je je de allereerste BABY born nog? Als kind zijnde was deze pop een droom die uitkwam. Het zorgde ervoor dat ik mijn hele familie opbelde om hen uit te nodigen voor mijn verjaardag en geld als cadeau te vragen, zodat ik mijn eigen BABY born kon kopen. Ik was destijds in de wolken met mijn eerste BABY born, en raad eens? Ik ben nog steeds poppenmoeder. Ook mijn dochters Vera en Iris hebben hun eigen BABY born poppen, maar onze jongste, Evi, had er nog geen. Toen ik het persbericht ontving over de nieuwe BABY born Beer, hoefde ik geen seconde te aarzelen en heb ik deze schattige beer samen met een BABY born-jongen en een bijpassend outfit aangevraagd.

De nieuwe BABY born Beer

Zapf Creation breidt de BABY born-wereld uit met een nieuwe, knuffelbare vriend: de BABY born Beer. Deze schattige, pluizige beer is maar liefst 36 centimeter groot en ongelooflijk zacht. Zijn beweegbare armen en benen stellen hem in staat om te zitten en te staan, en hij verovert de harten van kinderen en ouders zonder enige moeite. Het is duidelijk dat het merk met de introductie van deze beer een sprong maakt in de wereld van knuffels en pluche speelgoed.

De BABY born poppenfamilie

Naast de nieuwe BABY born Beer breidt Zapf Creation voortdurend de BABY born-familie uit. De originele BABY born-poppen blijven een favoriet van kinderen overal ter wereld. Deze poppen zijn ontworpen om kinderen de kans te geven hun verzorgende en verbeeldingsvolle vaardigheden te ontwikkelen. Ze worden geleverd met accessoires zoals kleding, luiers, en flesjes, en hebben zelfs functies zoals huilen en eten. De mogelijkheden voor rollenspel zijn eindeloos, wat kinderen urenlang speelplezier biedt.

Uitbreidingen

Maar de BABY born-collectie omvat meer dan alleen poppen. Er zijn talloze accessoires en uitbreidingen beschikbaar om het speelplezier te vergroten. Denk aan kleding en voertuigen om de avonturen nog spannender te maken. Bovendien worden er voortdurend nieuwe BABY born-producten gelanceerd, zoals de nieuwe BABY born Beer, die het speeluniversum nog gevarieerder en leuker maken.

De magie van BABY born: Ontmoet de nieuwe vriend - de BABY born Beer.

Mijn ervaring

Het is opmerkelijk hoeveel plezier kinderen beleven aan het spelen met hun BABY born-poppen en accessoires. De toevoeging van de BABY born Beer aan onze collectie heeft voor extra vreugde gezorgd. De knuffelbaarheid van de beer is ronduit indrukwekkend, en Evi is er helemaal weg van. Als oude poppenmoeder (toegegeven, de pop zit gewoon netjes in een hoekje op zolder) ben ik dolblij dat onze BABY born-familie is uitgebreid met deze schattige beer.

Wil je meer weten over de BABY born Beer en alle andere producten in de BABY born-collectie? Bezoek dan de officiële website van BABY born voor meer informatie, nieuws en updates.

Lees ook:

Heb jij een BABY born in huis?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon *affiliate

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics