Thuisleven.com
Bandits & Angels poppenwagen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Bandits & Angels poppenwagen

Bandits & Angels poppenwagen

Mijn dochter is net 5 geworden en is heel laat pas met poppen gaan spelen. Ze vindt auto’s, Duplo en Lego interessanter. Sinds kort wil ze ook poppenmama zijn, ze had het gezien bij een vriendinnetje. Voor haar verjaardag wilde ze graag een mooie poppenwagen. Opa en oma vonden dat een goed idee en ze mocht van hen er één uitkiezen. We hebben heel veel verschillende speelgoedwinkels van binnen gezien, maar nergens hadden ze een degelijke wagen zoals ik in mijn hoofd had zitten te koop. Wel buggy’s voor rond de 10€ of poppenwagens van geheel plastic of  hout. Maar mijn meisje is een wilde meid met een grote broer en een buggy van 10€ houdt het misschien een week vol.

Online zoektocht naar een poppenwagen

Internet op en speuren maar dan. Bol.com staat vol van de wagens, maar heeft niet altijd de beste prijs. Zo kwam ik uit op Poppenwagen.nl. Een overzichtelijke site met heel veel poppenwagens. Meisje lief op schoot en samen uitzoeken. Omdat ik echt een degelijke wil van metaal en één die ook mee naar buiten kan, krijgt ze een voorselectie waar ze uit kan kiezen. Ik had mooie 2 in 1 wagens en 3 in 1 wagens gezien.  Ze kiest de Bandits & Angels – Purple Angel 2in1 wagen uit.

Bandits & Angels poppenwagen

Omdat we de volgende dag niet thuis zijn wil ik eigenlijk het pakket op maandag laten aankomen. Helaas staat maandag niet in de lijst dinsdag wel. Jammer, moet ze nog een dag langer wachten. Maar om de buren op te schepen met het aannemen van mijn pakket wil ik niet.

Bandits & Angels – Purple Angel 2in1 wagen

Dinsdag komt het pakket binnen, laat op deze regenachtige dag, jammer anders had ze er de hele dag al plezier van gehad. Snel in elkaar zetten dus, dat was niet zo moeilijk. De bak wilde er niet 1, 2, 3 op. Ik dacht even dat ze de vooras vergeten waren, maar die zat goed verstopt in de doos. Wielen monteren en hup de pop erin. Ze heeft de rest van de avond beneden rond gereden met de pop. Wieg en buggy modus natuurlijk meteen uitgeprobeerd. Dat kan ze zelf (nog) niet veranderen. Het systeem is hetzelfde als van een echte kinderwagen, 2 knoppen tegelijk indrukken en kantelen, dat moet mijn 5jarige nog even onder de knie krijgen. De bak van wieg naar buggy omtoveren gebeurd door een paar klittenbandsluitingen vast te maken en een drukknopje vast te zetten, super simpel dus.

Gisteren was het wel lekker weer en wilde ze buiten wandelen met de wagen, dat ging ook goed, de poppenwagen rijdt heel soepel. Wel schoot het voorwiel los, maar ik had nog reserve knopjes gekregen en één van die knopjes paste beter, dus dat probleem was snel opgelost. Mama had waarschijnlijk de verkeerde gepakt de eerste keer. Nat doekje over de wieltjes en de wagen kan weer binnen rijden. De stang kan omhoog en omlaag versteld worden, zo “groeit” de poppenwagen met mijn meisje mee. De Bandits & Angels – Purple Angel 2in1 wagen is voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor mijn poppenmama kan de stang eigenlijk al op de hoogste stand, toch zal ze er nog lang mee kunnen spelen.

Lees ook:

 Spelen ze bij jullie met poppen? En poppenwagens?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Dit klinkt als een hele goede keuze. Onze tweeling speelt allebei graag met een buggy zowel ons zoontje als dochtertje. Alles mag mee een rondje lopen, van poppen en knuffels tot de transformer 😀

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics