Selecteer een pagina

Mijn jongste dochter is echt helemaal verslaafd aan L.O.L. Zo heeft ze al heel wat spaar- en verjaardagscenten uitgegeven aan dit speelgoed. Tot haar grote vreugde heb ik ook al de nodige exemplaren ontvangen ter review. Met als hoogtepunt toch wel het L.O.L. Surprise Amazing Surprise die we afgelopen week ontvingen.

L.O.L. Surprise Amazing Surprise

Doos waar ga je met Iris heen? Letterlijk en figuurlijk, want in de doos zit een doolhof dat Iris moet bewandelen om alle verrassingen bij elkaar te verzamelen. Zodra de doos geopend wordt, komt er een stad te voorschijn, de zogenaamde pop-upstore van Downtown B.B. en Uptown Girl. Ook tref je in de doos een omschrijving, hierin is de stad uitgetekend en lees je welke stappen je moet volgen om de stad geheel uit te kunnen pakken.

Volg de aanwijzingen in de omschrijving en je haalt alle verrassingen één voor één uit de doos. Het pakket is dan ook een ultieme uitpakervaring (iets minder handig voor het milieu).

Inhoud

  • Pak 70+ verrassingen en 14 exclusieve poppen uit, inclusief 2 L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppen
  • Volg de cijfers om het doolhof aan verrassingen uit te pakken voor de ultieme uitpakervaring
  • Met 2 modewinkel-speelsets en doolhofdozen die je weer aan elkaar kunt bevestigen om een stadslandschap te creëren waarin je kunt spelen
  • Inhoud: 2 modepoppen, 3 L.O.L. Surprise!™-poppen, 3 jongens, 4 diertjes, en 2 Lils™, inclusief mode en accessoires

Conclusie

Van alle L.O.L. Surprise!™ verrassingen die ze al heeft gehad is dit echt de topper! Het uitpakken van het pakket moest een paar dagen op zich laten wachten, de ergste dagen uit haar leven, maar daarna heb ik haar tot op heden ook niet meer gehoord. Elk vrije moment die ze heeft speelt ze met de poppetjes. Zo leuk om te zien!

Welke L.O.L. Surprise!™ verrassingen heb jij al eens uitgepakt?

Geverifieerd door ExactMetrics