Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > L.O.L. Surprise Amazing Surprise

L.O.L. Surprise Amazing Surprise

Mijn jongste dochter is echt helemaal verslaafd aan L.O.L. Zo heeft ze al heel wat spaar- en verjaardagscenten uitgegeven aan dit speelgoed. Tot haar grote vreugde heb ik ook al de nodige exemplaren ontvangen ter review. Met als hoogtepunt toch wel het L.O.L. Surprise Amazing Surprise die we afgelopen week ontvingen.

L.O.L. Surprise Amazing Surprise

Doos waar ga je met Iris heen? Letterlijk en figuurlijk, want in de doos zit een doolhof dat Iris moet bewandelen om alle verrassingen bij elkaar te verzamelen. Zodra de doos geopend wordt, komt er een stad te voorschijn, de zogenaamde pop-upstore van Downtown B.B. en Uptown Girl. Ook tref je in de doos een omschrijving, hierin is de stad uitgetekend en lees je welke stappen je moet volgen om de stad geheel uit te kunnen pakken.

Volg de aanwijzingen in de omschrijving en je haalt alle verrassingen één voor één uit de doos. Het pakket is dan ook een ultieme uitpakervaring (iets minder handig voor het milieu).

Inhoud

 • Pak 70+ verrassingen en 14 exclusieve poppen uit, inclusief 2 L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppen
 • Volg de cijfers om het doolhof aan verrassingen uit te pakken voor de ultieme uitpakervaring
 • Met 2 modewinkel-speelsets en doolhofdozen die je weer aan elkaar kunt bevestigen om een stadslandschap te creëren waarin je kunt spelen
 • Inhoud: 2 modepoppen, 3 L.O.L. Surprise!™-poppen, 3 jongens, 4 diertjes, en 2 Lils™, inclusief mode en accessoires

Conclusie

Van alle L.O.L. Surprise!™ verrassingen die ze al heeft gehad is dit echt de topper! Het uitpakken van het pakket moest een paar dagen op zich laten wachten, de ergste dagen uit haar leven, maar daarna heb ik haar tot op heden ook niet meer gehoord. Elk vrije moment die ze heeft speelt ze met de poppetjes. Zo leuk om te zien!

Welke L.O.L. Surprise!™ verrassingen heb jij al eens uitgepakt?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

 • Hier vinden ze ze ook erg leuk! Maar ik vind alles zo duur zeg. En er komt nu niet echt iets super gaaf uit de ballen, vind ik dan hè, dat ze ik uiteraard niet tegen ze! En dan die berg plastic joh erna!

 • Hier van Sinterklaas 2 ballen gehad! Geweldig, dat snoetje als ze alles uitpakt! Ze voelt zich dan een echte You-Tuber en ze is pas 3

 • Ziet er echt wel enorm uit! Mijn meiden hadden nog niets van LOL, maar nu mogen ze de Glamper uittesten. En daar zijn ze toch wel héél enthousiast over!

 • O dit zou mijn dochter geweldig vinden. Ik vind het wel heel prijzig die lol. Dus probeer haar er niet te veel mee te confronteren.

 • Dit is wel echt een mega cadeau! Wat een pakket. Meiden hier zijn er ook gek van! Het uitpakken en de verrassing wat erin zit is elke keer weer leuk

 • Ik snap wel dat je dochter dit leuk vindt. Wij hebben nog niets uitgepakt want mijn dochter is er nog iets te jong voor. Mijn nichtje en het dochtertje van mijn vriendin zijn wel echte fans. Het uitpakken is super, maar ze blijven er mee spelen.

 • Wauw wat een pakket! Leuk voor haar!

  Hier heeft de oudste er wat kleine dingetjes ervan. Zo’n pakje open maken vind ze geweldig. Er mee spelen doet ze niet.
  Als ze er meer van wil kopen van d’r eigen geld heb ik gezegd haha.

  Groetjes Anita

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics