Cartoonito's Betoverende TV-Avonturen voor de Feestdagen!
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Cartoonito’s betoverende tv-avonturen voor de feestdagen!

Cartoonito’s betoverende tv-avonturen voor de feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur, en wat is een betere manier om in de feeststemming te komen dan met de vrolijke en boeiende televisieprogramma’s van Cartoonito? Van knotsgekke bouwavonturen met Bugs Bunny Builders tot de spannende wereld van Batwheels en het tijdloze kat-en-muisspel van Tom & Jerry – Cartoonito heeft alles in petto om jonge kijkers te betoveren en te vermaken. Laten we eens een kijkje nemen in het feestelijke televisieaanbod dat je deze winter te wachten staat!

BUGS BUNNY BOUWERS VANAF 4 DECEMBER Dagelijks om 16:00 uur

Bugs en Lola zijn de leiders van de Looney Builders bouwploeg, bestaande uit Daffy, Porky, Tweety en andere bekende Looney gezichten. Gezamenlijk assisteren ze de inwoners van Looneyburg bij knotsgekke bouwprojecten. Of het nu gaat om het neerzetten van een opwindende nieuwe racebaan of het creëren van een buitenaardse ijscoupe, geen klus is te groot of te dwaas voor de Looney Builders wanneer ze samenwerken en hun super-looney gereedschap en opgevoerde voertuigen inzetten.

VERHALEN TIJDENS KERSTTIJD VANAF 18 DECEMBER Dagelijks om 07:00 en 10:00 uur

Laat je betoveren door de feestdagen met je geliefde Cartoonito-vrienden! Start elke ochtend met Tom & Jerry, Grizzy & the Lemmings, Bugs Bunny Builders, Mr. Bean & Batwheels en laat je meeslepen door hun meeslepende verhalen. Het is de perfecte manier om de prachtigste tijd van het jaar te ervaren!

Bekijk de betoverende verhalen van je favoriete Cartoonito-vrienden dagelijks om 07:00 en 10:00 op Cartoonito.

BATWHEELS VANAF NU Elke dag te zien om 08:30 en 16:30 uur

Stap in en maak je gordel vast voor een opwindend avontuur met de Batwheels! Deze geanimeerde serie, met crime-fighting voertuigen en DC-superhelden in de hoofdrol, brengt niet alleen humor en opwinding, maar ook waardevolle lessen over teamwork en vriendschap. Elk voertuig heeft zijn eigen persoonlijkheid en vaardigheden, en gezamenlijk werken ze met bekende helden om Gotham City te redden. Met levendige animaties biedt Batwheels een perfecte mix van entertainment en educatie voor jonge kijkers, waardoor ze een avontuurlijke rit beleven vol plezier en onvergetelijke lessen.

Win

Thuisleven mag 1 pakket verloten onder de de deelnemers. In het pakket zitten de volgende items:

 • 1x Batwheels placemat
 • 1x Batwheels sticker boekje
 • 1x Batwheels zonnescherm
 • 1x Batwheels totebag
 • 1x Cartoonito rugzak
 • 1x Cartoonito activiteiten boekje
 • 1x Bugs Bunny Builder sticker boekje
 • 1x Bugs Bunny Builder placemat
 • 1x Tom & Jerry sleutelhanger
 • 1x Tom & Jerry USB
 • 1x Scooby Doo stickers
 • 1x Scooby Doo rietje

Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 31-12-2023.

Lees ook:

Wat ga jij deze kerstvakantie doen?

Foto’s: Media Tornado
#spon

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

52 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics