Croods 2

Croods 2

De Croods is een animatiefilm van DreamWorks Animation en vertelt het verhaal over de allereerste familie uit de prehistorie. In het tweede deel, Croods 2, gaan ze op zoek naar een nieuw huis. Lees er meer over in dit artikel…

Croods 2

’s Werelds eerste prehistorische familie verlaat de grot voor een nieuw, knotsgek avontuur! De Croods overleefden monsters met slagtanden, natuurrampen en zelfs prille liefdes, maar nu moeten ze hun grootste uitdaging ooit aangaan: hun wereld delen met een andere familie! Op zoek naar een nieuwe thuis, stuiten de Croods immers op het ommuurde paradijsje van de gesofisticeerde Betermans (met de klemtoon op “beter”). Ze proberen eerst wel om vreedzaam samen te leven, maar hun verschillen escaleren gaandeweg in een regelrechte vete. Tot een nieuwe bedreiging de twee families dwingt om samen een epische avonturentocht te ondernemen … of samen uit te sterven!

Informatie

Croods 2
Filmgenre: kinderen en familie
Leeftijd vanaf 6 jaar
Acteurs: Antoine de Caunes, Britt van der Borght, Geert Van Rampelberg, Leslie Mann, Peter Dinklage, Ryan Reynolds, Saar Koningsberger, Thekla Reuten, Waldemar Torenstra, Tom van Dyck, Maaike Neuville, Emma de Caunes, Wouter Hendrickx, Emma Stone, Matteo van de Grijn, Gijs Naber, Nicholas Cage, Gauthier Battoue, Stefan Godin en Lily Rubens.

Lees ook.

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

28 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics