Croods 2

Croods 2 (met winactie)

De Croods is een animatiefilm van DreamWorks Animation en vertelt het verhaal over de allereerste familie uit de prehistorie. In het tweede deel, Croods 2, gaan ze op zoek naar een nieuw huis. Lees er meer over in dit artikel…

Croods 2

’s Werelds eerste prehistorische familie verlaat de grot voor een nieuw, knotsgek avontuur! De Croods overleefden monsters met slagtanden, natuurrampen en zelfs prille liefdes, maar nu moeten ze hun grootste uitdaging ooit aangaan: hun wereld delen met een andere familie! Op zoek naar een nieuwe thuis, stuiten de Croods immers op het ommuurde paradijsje van de gesofisticeerde Betermans (met de klemtoon op “beter”). Ze proberen eerst wel om vreedzaam samen te leven, maar hun verschillen escaleren gaandeweg in een regelrechte vete. Tot een nieuwe bedreiging de twee families dwingt om samen een epische avonturentocht te ondernemen … of samen uit te sterven!

Informatie

Croods 2
Filmgenre: kinderen en familie
Leeftijd vanaf 6 jaar
Acteurs: Antoine de Caunes, Britt van der Borght, Geert Van Rampelberg, Leslie Mann, Peter Dinklage, Ryan Reynolds, Saar Koningsberger, Thekla Reuten, Waldemar Torenstra, Tom van Dyck, Maaike Neuville, Emma de Caunes, Wouter Hendrickx, Emma Stone, Matteo van de Grijn, Gijs Naber, Nicholas Cage, Gauthier Battoue, Stefan Godin en Lily Rubens.

Win Croods 2 Blu-Ray

Wij mogen een Croods 2 Blu-Ray onder de deelnemers. Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke prijs? Laat onder dit artikel en op twee willekeurige andere blogs op Thuisleven.com een reactie achter.

Noteer 8 december 2021 maar in de agenda want dan maken wij de winnaar bekend in de W.O.W. blog. Zie jij je naam staan in de W.O.W. blog dan mag je ons een mail sturen om de prijs te claimen. Is de prijs niet tijdig geclaimd, dan gaat de prijs naar een ander.

Lees ook

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

27 reacties