Selecteer een pagina

Hoe lekker is het om met deze hoge temperaturen naar de bioscoop te gaan met airco en dan een leuke animatiefilm met je kinderen te kijken. Wij keken naar Pluisje durft te vliegen!

Pluisje durft te vliegen

Pluisje durft te vliegen gaat over een lief vogeljong Pluisje. Hij heeft een vriendinnetje Ploveria. Samen spelen ze rondom de nesten, verkennen de omgeving en gaan naar de vliegschool. Ploveria en Pluisje zijn misschien wel een beetje verliefd op elkaar. Maar er is één probleem, Pluisje kan nog niet vliegen en ze moeten straks voor de winter wel naar het zuiden trekken. Tijdens een laatste poging die Pluisje met Ploveria doet wordt hij gegrepen door een kat, iedereen denkt dat hij niet meer leeft, behalve Ploveria. De groep plavieren trekt naar het zuiden en Pluisje moet het in zijn eentje zien te redden in de winter. Pluisje hoorde dat er een ‘paradise’ is waar je kan ‘overwinteren’ en dan begint hij alleen aan deze gevaarlijke tocht! Onderweg gebeuren er heel wat dingen en maakt hij veel nieuwe vrienden, haalt hij het Paradise?

Wat vonden wij van Pluisje durft te vliegen?

kids:
Een super leuke film met spannende stukken erin! Vooral als hij gaat vliegen en in de sneeuw! Het Knallie ding in de film is super leuk!
Mama:
Pluisje durft te vliegen gaat over vriendschap, liefde en de kracht in jezelf vinden. De film is mooi opgebouwd verhaal met spannende elementen erin. ook gaan er dierbare in dood, dat is niet voor ieder kind geschikt. Maar vond het een erg leuke film, een aanrader! Wel in de gaten houden dat hij vanaf 6 jaar is en dat er spannende delen in voorkomen met geweld.

Over Pluisje durft te vliegen:

Stemacteurs: Manou Jue Cardoso, Teddy Ortanca, Tygo Gernandt, Klaas van Kruistum, Martijn Fischer, Kristel Verbeke
Regie: Arni Asgeirsson
Lengte: 82 minuten
Kijkwijzer:
Sinds 12 juli draait hij in de bioscopen.

Pluisje durft te vliegen is binnenkort op dvd verkrijgbaar.

Lees ook:

*op uitnodiging mochten wij deze film bezoeken*

Geverifieerd door ExactMetrics