Thuisleven.com
Fireheart.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Fireheart. Een film over een meisje dat ’s werelds eerste brandweervrouw wilt worden

Fireheart. Een film over een meisje dat ’s werelds eerste brandweervrouw wilt worden

Voor alle vroege vakantievierders, thuisblijvers en bioscoopliefhebbers is er vanaf 10 augustus een leuke nieuwe film te zien in de bioscoop: Fireheart. Fireheart speelt zich af in het New York van de jaren ’20, waar een meisje droomt om ’s werelds eerste brandweervrouw te worden. Lees er meer over in deze blog.

Fireheart

Fireheart speelt zich af in het New York van de jaren ’20. Waar een meisje droomt om ’s werelds eerste brandweervrouw te worden. De 16-jarige Georgia woont in New York en heeft een grote droom. Ze wil als eerste vrouw ter wereld bij de brandweer werken. Wanneer een geheimzinnige brandstichter Broadway begint af te branden, verdwijnen op mysterieuze wijze de brandweerlieden van New York. De vader van Georgia, Shawn, wordt door de burgemeester van New York uit zijn pensioen opgeroepen om het onderzoek naar de verdwijningen te leiden. Wanhopig om haar vader te helpen en haar stad te redden, vermomt Georgia zichzelf als een jonge man genaamd “Joe” en voegt zich bij een groepje buitenbeentjes van de brandweer. Zal het haar lukken om de brandstichter te stoppen en haar stad te redden?

Informatie:

Stemmen Ned. versie: Finn Poncin Leonoor Koster Jelle Amersfoort Roben Mitchell Sterre Koning.
Reserveer nu op dvd.

Lees ook:

Ga jij graag naar de bioscoop?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

18 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics