Zomerlezen met StoryZoo 'Wil je mij voorlezen?
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Zomerlezen met StoryZoo ‘Wil je mij voorlezen?’

Zomerlezen met StoryZoo ‘Wil je mij voorlezen?’

Met het zomerpakket van StoryZoo hoeven kinderen zich deze zomer niet te vervelen. In het StoryZoo zomerpakket zit het voorleesboek Wil je mij voorlezen, een StoryZoo puzzel en vele knutsel- en doe-bladen voor thuis of op vakantie! Toby, Bax en Pepper zijn de populaire karakters uit de educatieve animatieserie StoryZoo, o.a. te zien op o.a. Videoland en Ziggo. En ook op vakantie nemen de kinderen hun grote vrienden mee! Knuffels, puzzels en voorleesboeken, kies maar uit!

Wil je mij voorlezen?

Weet je wat Toby het allerliefst doet?
Logeren bij oma, want dan leest ze voor!
Maar vandaag heeft oma het te druk.
Als Toby een magisch boek vindt, gaat hij op zoek naar iemand anders die hem voor kan lezen. Ga je mee op avontuur?

StoryZoo Puzzel: Ruimte 4-in-1 puzzel

Bax de Beer leest zijn vriendjes Toby de Aap en Pepper de Papegaai voor uit een boek over sterren en planeten. Dat is spannend. Ze dromen er alle drie van om astronaut te worden en met een raket de ruimte in te gaan om alles van dichtbij te bekijken. Leg de vier puzzels naast elkaar en vlieg mee! Veel puzzelplezier.

Knuffels Pepper

Onweerstaanbare en heerlijk zachte pluche knuffel van een van de 3 hoofdpersonen uit StoryZoo: de vrolijke papegaai Pepper. Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Ideaal cadeau voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar, maar ouder mag natuurlijk ook…

Wat vinden wij ervan?

Televisie kijken, knuffelen, puzzel maken en lezen met allemaal dezelfde karakters is een groot feestje. Ofschoon Evi nog een beetje jong is voor de puzzel knuffelt ze er maar wat graag op los met Pepper. Ook het boekje vind ze leuk om door heen te bladeren met ons. Het verhaal zelf is nog iets te lang voor haar en ook de vragen zijn nog niet voor haar leeftijd. Daarom gebruiken we het boek voor nu om haar de woorden te leren.

Informatie

Wil je mij voorlezen?
Auteur: Juliëtte Maslow-Rosenkamp
Illustrator: Marieke van Middelkoop
ISBN: 978942966292
Leeftijd: Fictie 4+
Bekijk hier een inkijkexemplaar van het boek

Puzzel: Leeftijd: 2-6 jaar, 4 puzzels van elk 12 – 24 stukjes.
Knuffel: Op milieu- en kindvriendelijke wijze geproduceerd volgens CE-normen. Formaten: Toby: 25 cm, Bax: 35 cm, Pepper: 18 cm.

Lees ook:

Lezen jullie kinderen graag in de zomer?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

  • Een kwartiertje langer wakker mogen blijven maar dan wel een kwartier lezend en liggend onder de dekens. Uiteraard vergeet je soms de tijd en kom je pas na 25 minuten welterusten zeggen. Werkt hier prima

  • Als we zelf als volwassenen het voorbeeld geven, dan willen ze nog wel eens volgen. We stimuleren het in ieder geval. Leuke kinderboeken in huis hebben stimuleert al wel.

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics