Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Lees in de zomer en krijg cadeau’s

Lees in de zomer en krijg cadeau’s

Lees de hele zomer lang en krijg elke week een cadeautje
Lezen.
En blijven lezen.
Elke week een boek én een beloning.
Dat is Zomerlezen Kids.

Specifieke actievoorwaarden:

Lees in de vakantie elke week een boek.
Hoe begin je daaraan? Plan elke dag een leeskwartier. Langer dan 15 minuten lezen mag natuurlijk ook. Kies een vast momentje om te lezen, of gebruik de zomerleesbingo met leuke leesopdrachten.

Blok-1.jpg

Is je boek uitgelezen? Kom dan een kijkje nemen op deze website, want elke week krijg je een cadeautje van Clavis Uitgeverij, als beloning voor je leesinspanningen.

Blok-2.jpg

Om je cadeautje te ontvangen, klik je elke week op de weekbutton. Dan kun je je registreren en vermelden welk boek je hebt gelezen.

Blok-4.jpg

Sommige cadeautjes zijn voor elke lezer (zolang de voorraad strekt).
Na registratie krijg je je cadeautje opgestuurd.

Blok-3.jpg

Andere cadeautjes worden verloot onder de geregistreerde deelnemers. De winnaars van deze cadeautjes worden persoonlijk verwittigd via e-mail.

Blok-1.jpg

Veel leesplezier!

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Lees ook:

Welk boek is bij jullie favoriet?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics