Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Lees in de zomer en krijg cadeau’s.

Lees in de zomer en krijg cadeau’s.

Lees de hele zomer lang en krijg elke week een cadeautje
Lezen.
En blijven lezen.
Elke week een boek én een beloning.
Dat is Zomerlezen Kids.

Specifieke actievoorwaarden:

Lees in de vakantie elke week een boek.
Hoe begin je daaraan? Plan elke dag een leeskwartier. Langer dan 15 minuten lezen mag natuurlijk ook. Kies een vast momentje om te lezen, of gebruik de zomerleesbingo met leuke leesopdrachten.

Blok-1.jpg

Is je boek uitgelezen? Kom dan een kijkje nemen op deze website, want elke week krijg je een cadeautje van Clavis Uitgeverij, als beloning voor je leesinspanningen.

Blok-2.jpg

Om je cadeautje te ontvangen, klik je elke week op de weekbutton. Dan kun je je registreren en vermelden welk boek je hebt gelezen.

Blok-4.jpg

Sommige cadeautjes zijn voor elke lezer (zolang de voorraad strekt).
Na registratie krijg je je cadeautje opgestuurd.

Blok-3.jpg

Andere cadeautjes worden verloot onder de geregistreerde deelnemers. De winnaars van deze cadeautjes worden persoonlijk verwittigd via e-mail.

Blok-1.jpg

Veel leesplezier!

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties