Het grote boek over WATER.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Het grote boek over WATER met meer dan 60 flapjes, pop-ups en bewegende elementen.

Het grote boek over WATER met meer dan 60 flapjes, pop-ups en bewegende elementen.

In het grote boek over WATER maak je een duik in de wereld van…. (hoe kan het ook anders) water! Met grote pop-ups, flapjes, schuifelementen en zelfs een wiel dat kan draaien ben je niet alleen leerzaam maar ook nog eens leuk bezig!

Het grote boek over WATER.

Water kom je overal tegen: van een kleine druppel tegen het raam tot een enorme oceaan. Dat is maar goed ook want water is een van de belangrijkste natuurlijke bronnen op de wereld. Water stroomt over het land, onder de grond en over de grond (in de lucht). Het vormt gletsjers en ijsblokken. In dit leerzame boek ga je op onderzoek uit. Waar komt het water vandaan? Hoe is het een bron voor alles wat leeft? En wat kun je er allemaal mee? Ben je al nieuwsgierig geworden?

Wat vinden wij ervan?

Bij het zien van dit boek word iedereen meteen vrolijk! Geen boek met lange teksten maar een interactief boek waarmee je als lezer aan de slag gaat. Op de eerste pagina opent zich een grote pop-up waarbij we kunnen zien en lezen hoe water water is ontstaan op aarde. Op de tweede pagina zien we een grote wereldbol, die op verschillende manieren te bewonderen is en waarbij water centraal staat. En op de andere pagina’s zien we de watercyclus, wonen in het water, water in al wat leeft, overleven met een minimum aan water, aan de slag met water, energie van water en hoe we zorg dragen voor water. Dat allemaal met nog meer pop-ups, flapjes en een turbine (wiel) waar je aan kunt draaien. Leren is nog nooit zo leuk geweest!

Het grote boek over WATER.

Informatie.

Het grote boek over WATER
Auteur: Anne-Sophie Baumann
Illustraties: Vanessa Robidou
ISBN: 9789002275616.
Uitgeverij: Davindsfonds – infodok.

Lees ook:

Hou jij van interactieve boeken?

Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen.

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Voeg commentaar toe