Thuisleven.com
Kamerplanten Agave plantenshop24.nl
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Bloemen en planten > Kamerplanten soorten: uitgelegd!

Kamerplanten soorten: uitgelegd!

Het aanbod van kamerplanten is groot. Hierdoor wordt het moeilijker om een geschikte keuze te maken. Daarom beschrijven we in deze blog twee voorbeelden en een manier waardoor je gemakkelijker je nieuwe aanwinst verwelkomt.

Verschillen

We tonen twee kamerplanten soorten omdat je een beslissing neemt tussen een variant aan de muur of op de grond. Hiermee kun je vandaag al een bestelling plaatsen bij plekken als plantenshop24.nl, dit zijn webshops met een veelzijdig assortiment waarmee je je online winkelmandje vanzelf vult. Dat komt door de gratis verzendkosten, het kweken door een professional, snelle levering in zowel Nederland als België en een retourrecht van 14 dagen. Laten we kijken naar de twee opties.

De Agave

De beste mogelijkheid om in je huis te zetten is een Agave, want een Agave is een cactus die weinig water nodig behoeft om te overleven. Daardoor hoef je niet een gewoonte aan te leren om je aankoop te onderhouden. Bovendien zijn er diverse bakken beschikbaar met een uniek design. Zo vind je een match die perfect past bij je huisstijl. Houd tot slot altijd in gedachten dat deze plant een cactus is en daardoor scherpe punten kent aan de uiteinden. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld snel bezeren aan deze aspecten. Praat daarom met ze over een goede omgang hiermee.

Aeschynanthus

Sommige mensen zetten het liefst hun items in de vensterbank als verrijking bij het raam, terwijl anderen een plant liever hoger ophangen. Een Aeschynanthus is daarvoor de ideale uitkomst. Het product wordt namelijk geleverd met vier touwen waarmee een bevestiging in een paar minuten is geregeld. Verder groeien de bladeren over de randen van de bak heen waardoor onder andere de groene kleuren nog beter tot hun recht komen in de kamer. Daarentegen moet een Aeschynanthus wel constant voorzien worden van water, denk hierbij aan regelmatig besproeien met een spuit en de grond vochtig houden.

Voordelen

We sluiten af met een verwijzing naar Plantenshop24.nl. Dit is namelijk een voorbeeld van een de organisatie die het eenvoudig maakt om af te rekenen door betaalmethodes als iDEAL, PayPal, Klarna en Creditcard. Hiermee is er altijd een kans om een kamerplant aan te schaffen die je huis een extra dimensie geeft. Wat voor kamerplant past het beste in jouw huishouding?

Lees ook:

Ben jij ook zo dol op kamerplanten?

Afbeelding van Sue Rickhuss via Pixabay 

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics