Selecteer een pagina

We kijken allemaal reikhalzend uit naar een bruisende familiereünie vol kleur, actie, muziek en sterren, want TROLLS 3 IN HARMONIE is nu verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en als digitale aankoop!

De film zit propvol vrolijke nieuwe en klassieke hits die zo kenmerkend zijn voor de Trolls-serie. TROLLS 3 IN HARMONIE heeft een fantastische cast van muzikale sterren, zowel in de originele als de Nederlandstalige versie, waaronder Sharon Doorson, Buddy Vedder, Edwin Jonker, Stefania, Jim Bakkum, Pip Pellens en Freek Bartels.

Justin Timberlake keert ook groots terug in de originele stemmencast, en *NSYNC maakt na meer dan 20 jaar een comeback in onze woonkamers met een gloednieuwe single, speciaal voor de film. TROLLS 3 IN HARMONIE biedt niet alleen een kleurrijke en muzikale belevenis voor jonge fans, maar ook ouders kunnen genieten van nostalgische liefde voor de bands van 20 jaar geleden.

De Trolls-films van DreamWorks Animation, Trolls uit 2016 en Trolls World Tour uit 2020, zijn immense successen gebleken met hun zang en dans, inclusief een Oscar-nominatie voor Best Original Song. De serie is uitgegroeid tot een van de grootste en meest geliefde franchises in de entertainmentwereld.

Trolls 3

Na twee films vol hechte vriendschap en flirterige momenten zijn Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) eindelijk een stelletje (#broppy)! Terwijl ze naar elkaar toe groeien, onthult Branch een geheim verleden. Hij was ooit lid van Poppy’s favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers: Floyd (de voor een Golden Globe genomineerde electropopsensatie Troye Sivan), John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce (Grammy-winnaar Daveed Diggs; Hamilton), en Clay (Grammy-winnaar Kid Cudi; Don’t Look Up). BroZone ging uit elkaar toen Branch nog jong was, en sindsdien heeft hij zijn broers niet meer gezien. Wanneer zijn broer Floyd ontvoerd wordt door gemene popster-schurken—Velvet (Emmy-winnaar Amy Schumer; Trainwreck) en Veneer (de Grammy-winnaar en voor een Tony genomineerde Andrew Rannells; The Book of Mormon)—beleven Branch en Poppy een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer te herenigen en te voorkomen dat Floyd een erger lot wacht dan vergetelheid…

Informatie

Trolls 3 – In Harmonie (DVD)
EAN: 5053083266554
Kijkwijzerleeftijd: 6 jaar

Lees ook:

Welke Trolls is jouw favoriet?

Geverifieerd door ExactMetrics