trolls wereldtour
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Trolls Wereldtour – 5 augustus in de bioscoop

Trolls Wereldtour – 5 augustus in de bioscoop

De kleurrijke Trolls zijn terug! In de nieuwe film Trolls Wereldtour ontdekken Poppy en Branch dat er nog veel meer muziek in de wereld bestaat dan alleen hun eigen poptunes. Wat een feest! Helaas denken de Rocktrollen daar anders over….

Trolls Wereldtour

Trolls Wereldtour is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden. 

Informatie

Genre: familiefilm
Acteurs: Anna Kendrick
Stemmen orig. versie: Anna Kendrick Justin Timberlake Rachel Bloom James Corden Ron Funches Kelly Clarkson Anderson Paak Sam Rockwell George Clinton Mary J. Blige
Stemmen Ned. versie: Sharon Doorson
Artiest(en): Animation
Regisseur: Mike Mitchell
PEGI:
Taal: Engels 
Speeltijd: 86 minuten.
Uitgave: 24 februari 2021
Merk:
Warner Bros Home Entertainment
EAN: 5053083209681

Lees ook:

Heb jij de nieuwe Trolls film al gezien? Zoja wat vond je ervan?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

46 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics