Trolls vakantiespecial
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Trolls vakantiespecial

Trolls vakantiespecial

Zijn jou kinderen ook zo idolaat geworden van die leuke kleine wezentjes die we Trollen noemen? Dan heb je vast en zeker al de eerste film gezien van Trolls. Misschien liggen er ook al wat (kleur)boeken in huis en poppetjes van de Trolls om zelf verhalen mee te verzinnen of om de eerste film mee na te spelen. Of heb je met de kinderen Trolls gemaakt zoals Marieke dat deed. Maar je kindje kan “aangestoken” zijn door een Trolls partijtje zoals Linda dat heeft georganiseerd bij de bioscoop. Kortom de Trolls zijn hipp en en hot en haast overal te vinden! Des te leuker is het dus om weer een nieuwe Trolls film te kunnen kijken met alle grote en kleine idolate.

Trolls vakantiespecial

Er leefden eens in een dropje ver weg een groep genaamd de Trollen.  Ze vieren feestjes van Bubbeldag tot Nieuw Haardag. Een hele hoop feestjes en van stoppen hebben ze nog nooit gehoord. Ze vieren feestjes met hun leider Poppy. Maar aan de andere kant, in de oude Bergenstad woonde een groep genaamd de Bergens. Zij zijn niet zo feesterig als de Trollen. Zij kennen slechts één feestje. Trolhappen. Aan de naam achterhaal je vast en zeker wel wat ze op dat feestje doen…

Koningin Poppy leerde de Bergens dat vreugde van binnen zit en zo schaften ze het ene feest dat ze vierden af. De Trollen blijven hun feestjes vieren en sturen de Bergens kaartjes bij elk feestje dat ze vieren. Dan komt Poppy erachter dat de Bergens geen enkel feestje meer vieren. Poppy wilt daar verandering in brengen en bedenkt een fantastisch plan.

Gaat het haar lukken om de Bergens aan het feesten te krijgen?

Onze mening

Intussen heeft de dvd al meerdere keren aangestaan. Dat komt vooral omdat het een korte film is en dus ook in één keer af te kijken valt als ze even niet zo lang voor de t.v. mag zitten. Bovendien merk ik dat dit een van de weinige films is, op dit moment, die ze alle 4 graag kijken. Aangezien wij jongens en meiden hebben in diverse leeftijden is dit wel eens een uitdaging.

Info en waar te koop

De DVD van Trolls vakantiespecial is o.a. bij Bol.com te koop.
Pegi: ALL (alle leeftijden)

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Het Trolls-virus is hier (nog?) niet aangeslagen 🙂 Heb al wel trailers van de eerste film gezien en die lijkt ons wel leuk alleen zijn we er nog niet aan toegekomen om ‘m daadwerkelijk al een keer op te zoeken en te bekijken.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics