Buckle up! De Fast & Furious-filmreeks, met zijn iconische autoachtervolgingen en intense actie, heeft nu een complete boxset van 1 tot 10. Ontdek waarom deze films de harten van miljoenen hebben veroverd.

Fast & Furious 1

De allereerste film uit de reeks introduceert ons in de wereld van straatraces en snelle auto’s. Dominic Toretto en Brian O’Conner nemen je mee op een adrenaline-pompende rit, terwijl vriendschap en rivaliteit zich ontvouwen.

Fast & Furious 2

Brian O’Conner, nu een voortvluchtige FBI-agent, keert terug naar de straten voor nog meer razendsnelle races en intense actie. Samen met een oude vriend en een geheim agent proberen ze een meedogenloze drugsdealer te stoppen.

Fast & Furious 3

De derde film verplaatst de actie naar de straten van Tokio, waar Sean Boswell, een jonge straatracer, moet leren driften om te overleven. Een nieuwe cast brengt frisse energie in de reeks terwijl de driftcultuur de hoofdrol speelt.

Fast & Furious 4

Dominic Toretto keert terug naar Los Angeles, waar hij opnieuw samenwerkt met Brian O’Conner om een drugskartel neer te halen. De stakes worden hoger, en de actie is intenser dan ooit terwijl oude vijanden weer opduiken.

Fast & Furious 5

Deze keer gaan Toretto en zijn team van straatracers naar Rio de Janeiro voor een overval die hen op de vlucht zet voor een meedogenloze agent. Het racen verandert in een internationale misdaad en vriendschappen worden op de proef gesteld.

Fast & Furious 6

Het team komt weer samen voor een missie: stop een geslepen crimineel met een team van dodelijke chauffeurs. Familiekwesties en onverwachte wendingen zorgen voor een mix van actie en emotie die de fans gewend zijn.

Fast & Furious 7

Deze film draagt een emotionele lading omdat het de laatste is met Paul Walker, die tragisch overleed tijdens de productie. De crew moet opnieuw samenkomen om een genadeloze terrorist te stoppen en afscheid te nemen van een geliefd personage.

Fast & Furious 8

Dom Toretto, verraden door zijn eigen familie, raakt betrokken bij een wereldwijde samenzwering. Het team moet opnieuw alles op het spel zetten, zelfs hun loyaliteit aan elkaar, om een verwoestende kracht tegen te houden.

Fast & Furious 9

De negende film introduceert een lang verloren gewaande broer van Toretto en duikt diep in hun verleden. Met verbluffende stunts en ongelooflijke wendingen blijft deze film de grenzen van actie opzoeken.

Fast & Furious 10

De tiende en laatste film van de reeks belooft een groots spektakel te worden. Wat begon als straatraces in Los Angeles evolueerde tot een wereldwijd fenomeen. Fast & Furious 10 brengt de saga tot een episch einde, vol actie en nostalgie.

De Fast & Furious 1 t/m 10 Boxset is een must-have voor fans van het eerste uur en nieuwkomers die klaar zijn voor een explosieve rit vol snelheid, actie en familie. Voel de adrenaline, start je motoren en geniet van deze onvergetelijke reis door de wereld van de snelste auto’s.

Win

Thuisleven mag Thuisleven mag 1 Boxset verloten onder de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 31-12-2023.

Lees ook:

Welke dvd spreekt jou het meest aan?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon *affiliate

Geverifieerd door ExactMetrics