Skyscraper, nu op dvd

Wij kijken graag een thriller of actiefilm. Helaas lijkt het op televisie wel het gehele jaar komkommertijd. Het wachten is meestal op goede films die op dvd verschijnen. En dan is daar ‘Skyscraper’. Wat zijn we toe aan een avondje ongestoord film kijken. Borrelnootjes in huis en START!

Skyscraper

Op de kaft siert Dwayne Johnson, altijd goed voor actie en soms wat humor. Hij speelde eerder in Fast & Furious 8 en Jumanji.

Will Sawyer (Dwayne Johnson) is de voormalig leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer in het hoogste en meest veilige gebouw van China brand uitbreekt wordt Will ten onrechte als de schuldige aangewezen. Niet alleen moet hij de verantwoordelijken voor de brand opsporen om zijn eigen onschuld te bewijzen, maar hij moet ook zijn eigen gezin zien te redden, dat gevangen zit bovenin het brandende gebouw.

 

Wat vind ik van ‘Skyscraper’

De film is niet vernieuwend. Het concept werkt: actie, actie, actie en een niet te moeilijk te volgen verhaal. Succes gegarandeerd voor een avondje onschuldig vermaak als je het mij vraagt. Ik houd er van. De 3d optie van de Blu-ray zal waarschijnlijk de filmbeleving verhogen. De kijkwijzer van 12 klopt.

Filminformatie

Skyscraper is vanaf 14 november 2018 verkrijgbaar op dvd en blu-ray (3D);
Universal Pictures 2018;
Regisseur: Rawson Marshall Thurber;
Producers: Beau Flynn, Johnson, Thurber en Hiram Garcia;
Acteurs: Dwayne Johnson, Neve Campbell en Pablo Schreiber;
Kijkwijzer: 12;
Audio: 5.1;
98 minuten.

Kijk jij graag actiefilms?

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

1 reactie