Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Badkamer > Badkamerinrichting shoppen online of offline?

Badkamerinrichting shoppen online of offline?

Een grote badkamer of een kleine badkamer. Een brede badkamer of smalle badkamer.
Het maakt eigenlijk niet uit hoe je badkamer eruit ziet, met de juiste inrichting  maak je er een sfeervolle ruimte voor waar je graag dagelijks je tanden poetst, jezelf wast en/of naar het toilet gaat…

Offline of online?

Laten we even heel eerlijk zijn. Een rondje door een winkel doet het nu eenmaal erg goed als je besluit om je badkamer aan te pakken. Je kunt de badkamermeubels, het bad, de douche, het toilet goed bekijken en zelfs aanraken.
Keuzes maak je dan ook een stuk makkelijker (is het wel makkelijk schoon te maken bijvoorbeeld). Het is in elk geval erg prettig om eens door een winkel te lopen om inspiratie op te doen. Datzelfde geld ook voor online winkelen. Bij online winkelen heb je weer andere voordelen. Je hoeft je niet te houden aan de openingstijden of door het vieze weer te verplaatsen. Heb je online een keuze gemaakt laat je het lekker thuis bezorgen zonder gedoe bij de kassa en dergelijke.

Welke badkamerinrichting kies jij?

Waar je ook je badkamerinrichting koopt is het wel verstandig om te weten wat je wilt. Ga je voor een strak design of juist helemaal niet? Van elk type badkamer valt wel iets te zeggen als je het maar in zijn geheel af maakt.
Kies dus voor een stijl en trek dit door tot in de kleine details (handdoeken, badmat, tandenborstelhouder, enzovoorts).
Bijvoorbeeld:
Een strakke badkamer is heel mooi, combineer dit dan ook door geen prullaria rond te laten slingeren. Kies voor een (spiegelkast) waarbij je alle kleine dingetjes in kwijt kunt en kies een mooi haakje waar de handdoek aan opgehangen kan worden en maak het geheel af door voor één kleur te kiezen die opvalt. Of juist een paar kleuren die heel goed matchen. Mocht de ruimte het toelaten is een mini-ecosysteem een kleurrijke aanvulling op de badkamer. Zeker als je hem zelf maakt in de stijl van je badkamer (sla bijvoorbeeld een overgebleven tegel kapot en gebruik deze stukjes in je pot).

Van welke stijl houd jij?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Ik vind het sowieso leuk om kleuren door te voeren tot in details zoals handdoeken. Wel is het zo dat ik nu al 10 jaar dezelfde handdoeken heb en nu beginnen ze dan toch echt te slijten hihi.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics